252

асд

преди 14 години

Цитирам сайта на СОТ "Можете да помогнете на безработен ваш познат,Не забравяйте да споменете и за облекчените условия при който може да придобие шофьорска книжка." Ти твоята така ли си я изкара )))

251

асд до митко

преди 14 години

За заплатата не си съгласен ама за палката си мълчиш)))Гний си в голфа и охранявай кенефите )

250

asd

преди 14 години

До Митко )))Знаеш ли колко взима едно "капитанче" ? )))))))))

249

Анонимен

преди 14 години

най-тъпите и мързеливите хора са в бг армията! плащайте им заплатите с данъците които ви отдържат за да бездействат и да пият кафета по цял ден:)))

248

Митко

преди 14 години

Забравих да си напиша името:247 е мой коментар.

247

Анонимен

преди 14 години

Шапкарче,аз съм в СОТ-161 и взимам 600лв,като автопатрул,освен това получавам допълнителни доходи.Защо ми се струва,че си някое лейтенантче или капитанче? Само не ми казвай,че си старшина-строевак,иначе гася компютъра.

246

асд

преди 14 години

До Митко А като ви знам ,частните охранители колко добре боравите с играчките си ...С тези палки Ставате за реклама на вибратори )

245

asd

преди 14 години

Митко ...частен охранител на някой *** ли си ? )))Ако искаш ела да пазиш моя,аз ще заделям от моята заплата да ти плащам повече

244

Митко

преди 14 години

Хахаха! Виж го ти мухльовеца с мухльовците,аз си имам компютър от 2годинки бе,овчарчето Калитко,обаче в момента съм на гости,нещо което често ми се случва.Не ми трябва интернет зала,имам си всичко,а ти ще казваш скъсан ластик на синчето на ***,аграр с аграрите! Ако идваш в София,не идвай с колелото-хвани влак или автобус.

243

Митко

преди 14 години

Мирче,много хора разбрахме за теб и Стефчо студента,ти винаги пишеш едно и също и никога по-темата.Само внимавай да не ви гепи твоя любящ съпруг,че тогава може да играе тоягата и двамата със Стефчо ще попаднете в Пирогов или Исул.Нали знаеш,че повечето българи потупват женичките си,особено когато са поркани? Аз не влизам в това число,не посягам на жени.

242

do MITKO

преди 14 години

Селски като си купиш собствен РС тогава по форумите да пишеш.Не като сега да драскаш разни глупости.Разбра ли скъсан ластик.Големи биткаджии голяма работа.Къде си Митко свършиха кинтите за интернет залата ли? Ако нямаш да съберем по 0.10ст да ни забавляваш още малко тук.Или си на компа на приятел или в някой офис? Ей село село ти от него може и да избягаш ама то от теб НИКОГА. Поредният посредствен некадърник решил да надува мускули във форумите.

241

MIRA 39

преди 14 години

Плюс това моя мъж никога не би направил подобно нещо.Аз съм една щастлива семейна жена с любящ съпруг които силно ме обича и ми има пълно доверие.Имаме две прекрасни деца.Съпругът ми работи много и носи много хубави пари за семейството което обича.В чата се запознах с Стефчо студента на 21 година.Прекрасно умно интелигентно дете.Аз съм една щастлива жена защото живея за ЛЮБОВТА и всичко ми е подредено в живота и съм много щастлива.Днес Стефчо ме напълни 5 пъти в квартирата си докато съпругът ми беше на работа.Всеки ден грея от щастие и любов.Как неможе този мой живот да продължи вечно.Така хубаво съм си го подредила.А дойдох студентка в София на квартира в началото.Вяравите като мен в любовта

240

Червената помия

преди 14 години

Проблемът с бременните реднички е много лесно решим, без всякакви допълнителни средства.Просто се намират 189 щабни плъха, и се командироват за по един месец в подделенията на мястото на бременните.Така, поне един месец от години насам ще видят казармата отвътре, а не от бюро в щаба.Наряди, бойни дежурства, обслужване на техниката,полеви занятия и др.А ще е и от полза за кондицията им. Докато най-накрая им дойде акъла, че в армията освем като мед.сестри, готвачки, администраторки нямат място.

239

Митко

преди 14 години

Не мога толкова бързо да ви отговарям на военните дивотии,понеже компа не е мой и не съм единствения,който пише на него.Информацията се отнася за старшинките,офицерчетата и тяхните подръжници.

238

Митко

преди 14 години

Селско моме,явно погрешно си ме разбрала.Да ти казвам да си оправиш правописа-няма смисъл,защото дълго време си пасяла стадото на дядо ти.Не съм казал,че съм голям бияч,но мога да се защитавам,а ти се ограмотявай,селска чалгаджийке-думата "войничка"не съществува.До 230:братленце,ти си толкова простичък,колкото чалгаджийката,която се нарича войничка-защо не се вземете? А щях да забравя:не съм женен и не са ме тормозили в *** казарма,защото не смееха да се заяждат с мен.

237

Handel

преди 14 години

Никакви жени не се бъхтят в армията. Почти всички които се записват отиват там просто да се обебят и да прибират майчинските. Въобще жените в армията много внимават да са еманципирани като им е изгодно, но като трябва да свършат някаква работа изведнъж се сещат че са жени.

236

жена

преди 14 години

Тъпотия!!!!!!!!!!!!!!Вместо да се борят против насилилето в дома и навънка и против насилствената проституция,против хората които им пречат да се образоват,против изоствянето на самотните майки без издръжка и без опора въобще, те взели да се бъхтят в армията. Сякаш чудо ще стане. *** работа. Не знаят къде им са проблемите.Жалко.

235

Анонимен

преди 14 години

много защитници на жените воиници се извъдиха по форумите-а бе пикльовци вие служили ли сте в армията явно не -армията не е за жени това е мъжка професия и назначаването на жени е пълна порнография и подигравка с воиската секрета е в това че на големците жените щерките ги назначават на синекурни длъжности по цял ден си драпат *** и вземат по една шапка пари млади се пенсионират и.т. а на другите простачки които напират да служат в армията остава курягата длъжност *** порнография

234

Анонимен

преди 14 години

Ха *** то в българия имало армия, да не поверва човек колко са 10 бУлгара 300 цингана и 50000 ***. "добре че напуснах *** ЗАВИНАГИ"

233

Анонимен

преди 14 години

Че къде са тези подводници бе смешнико,в декоративната ви армия само заплатите на такива като тебе са истински.