210

Анонимен

преди 14 години

Мюсолманското население в смесените райони 20 години беше сковано от страх и ужас насаждан от ДПС. На хората постоянно се натрапваше, че ако не гласуват за ДПС лошо им се пише - губят работа, губят прехрана, а може и по-лошо да ги сполети. От друга страна, по тайни срещи и седенки с дпс-актива, постоянно се внушаваше, колко лоши и долни са българите и колко силни и големи са мюсолманите... как и най-големите мръсотии трябва да се прикриват ако са направени от дпс-хора. В резултат - обикновения български мюсолманин се почувства отделен от България, от собствения си народ. Добрата новина е че вече Доган не разполага с ресурс да мачка и промива мозъците на мюсолманите. В резултат - дори и най-простите и необразовани от тях почват да се събуждат и да проглеждат за истината, че 20 години Доган ги държеше в робство за лична изгода, че българите не са чак толкова лоши, както ги описваше ДПС, и че с падането на ДПС от власт не дойде края на света, както го описваше Доган.

209

Доган одново обвиняв

преди 14 години

Доган одново обвинява ... прокуратурата, държавата, правителството ... НАС българите обвинява, че не им позволяваме да крадат.Затова Доган е бита карта, на бунището на истолията - няма чест в тоя човек.

208

fu.ck.er

преди 14 години

мирише ми на друго на мен :)един подпис не е сложил, ама друг е сложилда резнем корена и да го оставим във въздуха:)а дано не се лъжа!

207

baba

преди 14 години

DPS e kriminalizirana i i idva kraja....Liderat na DPS Mathat Tabakov e proigral 1366 663 leva vav Las Vegas...tova vav tozi moment se poblikuva vav vestnik " 24 chasa"....... Lider na DPS i chovek na Dogan vartjal 40 miliona......Vseki den rakrivat i poblikuvat novi i novi prestaplenija na bivsheto pravitelstvo !!!Idva im kraj!a!!! Nai-posle !!!!

206

Анонимен

преди 14 години

За какъв имидж и каква европа говорят тия от дпс.дпс е бандитско разбойническа организация и няма място нито в РБ нито в ЕС.Тая партия трябва да се забрани а крадците осъдени и в затвора.

205

Анонимен

преди 14 години

"Сокола " - основна част от барбекю от *** . Добра храна за домашни и други кучета и котки .

204

123

преди 14 години

завлече се в Силистра..щото там искат да свалят имунитета на Кубито ли бе..пф..един от най крадлите в тоя град..я да видим как ще го покътае тоя път??

203

аноним

преди 14 години

Най-лошото е, че не само Доган е виновен! Най-виновни са тези дето му позволяват да се мисли за велик и муподаряват власт. Трудно ще се изчистят и подлизурковците, мазниците и слагачите от българите, които са в услуга на ДПС по районите. Те са още по-лоши от депесарите и уж са българи и уж са чели Под игото, я са същите чорбаджии и клакьори. Това не е нация, а *** продажна, напаст безродствена....

202

siv vylk

преди 14 години

nie samo si cheshem ezicite tuk, G-N BORISOV LEKO KLEKNA SLED EDNO PREDYPREJDENİE OT STRANA NA DOGAN.

201

ееее

преди 14 години

Доган се опитва да защити крадливата си напас, но едно е вярно, че и в Европа го разбараха какъв бандит е ипрез двата мандата, в които участваха се видя каква поразия направиха. Назначаваха си неграмотния електорат на всякакви длъжности и до каквото се опряха всичко проваляха. Вижте ги в Кърджали, в Шумен, в Разград и навсякъде, все директори и началници с високо самочуствие без покритие. Колкото по-бързо се изринат кадрите на ДПС, толкова по -добре за страната. Действай г-н. Борисов ние те подк

200

истина е!

преди 14 години

Доган е *** и насажда етническо напрежение, всички които го подкрепят да си размърдат мозъците и да се осъзнаят. България е родина на всички като Вежди Рашидов, а не на *** като Догон. Поздравявам те г-н. Рашидов за родолюбието, за чесността ти, за справедливостта ти и давай пример на останалите, които са заблудени по Доган. Дано се осъзнаят и другите, защото те не са лоши хора, но Доган ги маниполира и лъже.

199

Един Луд

преди 14 години

"...свързани с името на ДПС, не влияят добре на имиджа на страната в Европа" - има ли още ***, които да се връзват на такива приказки?!? Не поисканите имунитети криминализират ДПС. Самото ДПС е криминална структура, начело с Доган и Етем. Жалко че няма да ги арестуват, а ще трябва да чакаме да станат неудобни и да ги отстранят по друг начин :(

198

Анонимен

преди 14 години

a q da vi pitam naposledyk chuvate li neshto ot B.B. protiv Cokola. Skoro nqma da chuete leko my svi perkite.

197

!!!!!

преди 14 години

Доган е *** от горе до долу, а къде му беше акъла на президента да го награждава с орден. Този заслужава една яка дренова тога и да върне всичките рекетирани пари дето е взел. Орден трябва да се даде на Вежди Рашидов!!! Аз съм българин и казвам евала на г-н. Рашидов, ти си достоен български гражданин, без да се взема етническата му пренадлежност. Всички такива хора в България да се стимулират и аз лично ще се радвам да са повече като него. Благодаря ти искрено Вежди, че уважаваш родината си.

196

123

преди 14 години

Ох,***..като си говориш,кой ли те чува вечеИзнасяй се в Турция,там поне можеш да лаеш колкото си искаш...

195

Анонимен

преди 14 години

Do anonimen - mai neshto ti se vdigna kryvnoto li

194

сопа

преди 14 години

Този *** много години бесня с подкрепата на червените *** и жилтите ***! Не го е срам от пакостите, които направи на страната, а има наглостта да обвинява правителството, което наследи обрания им бостан. Този не трябва да му позволяват да си отваря миризливата уста, че вони от далеко.

193

мето

преди 14 години

не,наистина бих предпочел да бе невярно това което казва...аз акъл не давам,имаме поговорка:"едно премеждие е по ползотворно от сто наставления".Бог е дал акъл,да може човек сам да преценява,анализира за да може да взима правилни решения...Който е виновен да си тегли наказанието,това че дпс повече ни навреди е факт

192

Анонимен

преди 14 години

*** наглеца!*** дано!

191

siv vylk

преди 14 години

edno vreme celuvahte gyza na nemeca kogato beshe silen posle na rysiq sled 2-ta svetovna a sega na amerika a kajete mi sega kakyv narod ste.