53

Гюнтер

преди 14 години

Тези крадливи и миризливи анадолци трябва да влязат в затвора и да им се конфискува имуществото!

52

madbar

преди 14 години

na latinica moje li

51

Шоро

преди 14 години

VGZ и ти ки от *** крадци ама сам си знаеш кво ще ти стане и така и си се нарекъл. Не става веднага, това е демократична система. Навремето комунистите изклаха и убиха всички дето им пречат без съд и присъда и пак им трябваха 4-5 години, па и повече. Сега такива пружеци като теб гледат сеир и са сигурни, че демокрацията ги устройва, но бавно и славно и по тая система ще ви влезе. Ти знаеш къде. Написал си го.

50

potirpev6iq

преди 14 години

всичко е вярно приятели за тези двамата. дулово е първия частен град в БГ и той е на гюнай сефер, но никой нищо няма да им направи. това което каже той е закон ако си против ще се разправиш с биячите му. турците там гласуват под строй особено ако са на държавна работа да ги видиш как търчат и правят машинации дпс да спечели, ако пък кажат нещо против партията утре вече не са на работа. това време е по бетер от комунизма.

49

Razz

преди 14 години

Бойко отивай в Джебел брат !!!!!!

48

VGZ

преди 14 години

Тука сме отворко и гледаме , гледаме но какво виждаме прах в очите на хората. Похвално е това което правят , но когато имаме осъдени и опандизени за по 15-20г и отнемане на собствености тогава говори отворко!! засега гледаме един цирк , парад и прах нашите очи - гирлутия много ефекта досега е нулев. Тъй че тук сме , гледаме и чакаме РЕЗУЛТАТИ а не PR !

47

Zeitgeist-ve-4YK

преди 14 години

ще ви кажа една народна поговорка......"БУШОНИТЕ ГЪРМЯТ.......ТАБЛОТО СИ Е СЪЩОТО" ;)

46

Анонимен

преди 14 години

Вижте всички кметове ,особеунно тези с втори мандати.Всеки е обвързан най малко с шофьора си.Прилагат много хитрини .Други участвуват в газофицирането на държавни институции- училища, детски градини ?????????????

45

BOYKO ela v Djebel

преди 14 години

Elate v DjEBEL-----Nurhan,Senay,Huseinkata--tiya sa beyovete na Djebel-ograbiha vsicko-BOYKO ela v Djebel

44

Сливен

преди 14 години

А Лечето в Сливен , кога го почвате ....човека няма спиране ...краде и краде ....при това откровенно ...забравих ,за съжаление е от Герб :(

43

Анонимен

преди 14 години

ABE 6TO MI TRIETE KOMENTARA BE! BOIKO BORISOV E NOMER EDNO! I DA ZNAETE 4E VSI4I GO PODKREPIAME!

42

ан

преди 14 години

До 18Не са професионални политици, а професионални пандисчии. Сефер три пъти е лажал в пандиза или като дете в изправителен дом за"заслуги", а баща му е минал през "партийната школа" в Белене. А Табаков е доктор гинеколог , ама мошеник. Със злато влезе в института и със злато излезе ( т.е. не златен медал , а рушвет), а сега рекетьор и мошеник. Почти цялата пасмина от ДПС са криминални престъпници. Да не говорим за нивите с канабис и др.наркотици.

41

Deus

преди 14 години

и какво като са дребни риби бре хора да ги оставим да си плуват и да си харчат откраднатото ли.... или тва е логиката на целия бг народ ние си крадем ама не по много не се занивайте с нас хванете Доган, царчето или някой друг от големите....Всеки който краде е за затвора това си е истина а с големите риби винаги и по трудно щото са си постлали но и те правят грешки

40

Анонимен

преди 14 години

в българския народ нали не мислиш че той го е откраднал ?

39

стоян

преди 14 години

браво супер :)

38

haho

преди 14 години

Да за съжаление тия са дребни риби и всички политици разчитат на късата НИ памет всички забравихме как в началото на тази година Станишев обяви 4 МЛРД. лева излишък и се чудеха как да си го разпределят.Къде ли е сега този "ИЗЛИШЪК"?

37

Ужас

преди 14 години

Пич, моля те не ме копорай...знам, че не съм си регнал ника, но все пак... По темата - аз ще пиша мнение след месец, когато трябва да са започнали да падат лихвите според Дянков, когато трябва да има повдигнати обвинения срещу бившите ***, когато тярбва да се проясни мъглата около ДАНС и черничкия...Та като се види резултата и има ли поне наченки на действия - тогава ще коментирам!

36

Анонимен

преди 14 години

ЗРЕЛИЩЕ ЗА НАРОДА, НО ХЛЯБА ГО НЯМА.

35

Стоян

преди 14 години

Браво на Новото правителство. Браво на момчета от ГЕРБ. Много работят, страшно много работа свършиха за кратко време. Единственото, което не разбрах обаче е, от кога на говореното му се вика работа. Някой ако знае, моля да ми каже. Благодаря предварително!

34

недоволен

преди 14 години

Темпото ,с което работят разследващите и правораздавателните органи, е много бавно и за да бъдат осъдени всички злоупотребили с държавните пари ще му трябват на Бойко Борисов поне още два мандата. Господа, времето тече , уморихме се да ви чакаме за нещо по-конкретно. Затворите все още са празни а обещанията ви и нашите очаквания бяха големи. Успех.