192

СТАМАТ

преди 14 години

ТАКА Е ПАНДЕВ.АМА СИ И ВДИГА КРАКАТА ВМЕСТО ДА СИ РАЗПЕРИ ПЕТИТЕ.

191

Анонимен

преди 14 години

Следващата кандидатка ще е за генералния щаб. Да видим тогава.

190

Анонимен

преди 14 години

Да бъдем сега по сериозни.В армията има и много свестни кадрови войници от женски пол дори са много по добри и от мъжете в някой дисциплини.Не ходят да плачат че им е тежко дори по мисиите има жени командири на отделения.В Ирак в Афганистан също има жени не е имало контигент без тяхно участие.В всички армии по света от така наречените бели държави има войници от женски пол.Но има и много брак който влизат с цел брак ,майчинство и любовни афери те си личат и в цивилния живот.

189

Ъ

преди 14 години

Всяка майка танкисТ не ражда, роди ли - не повтаря!

188

pandev

преди 14 години

Жената нестава за казрмата...защото заляга винаги по гръб..:):):)

187

Анонимен

преди 14 години

Цялата работа намирисва на страх, че жените ще ги изместят, ама нейсе. Щото му е много по-лесно на г-н Генерала да си крати краката по цял ден и нищо да не прави. Ама ако се появи конкуренция, а? И после няма да се вози на розово БМВ... мъка! :-))

186

айде стига

преди 14 години

Ха-ха-ха!Ми то в израелската армия жени-танкисти колкото щеш!Кои танкове разбиха йорданците,а!?:)))

185

Анонимен

преди 14 години

И аз си имам, благодаря! В момента си стоя на дивана пред лаптопа и ми е страшно забавно. Просто ми стана смешно как този Дърт ефрейтор се опитва да плаши хората с приказките си.

184

Анонимен

преди 14 години

Ти УПРАВЛЯВАШ 40 души! Дано поне един от тях да е по-умен от шефа си, защото ако бизнесът ти е като граматиката и правописа, фирмата ти има още два месеца живот. *** си като на стара винтовка приклада!

183

Анонимен

преди 14 години

DO 182 -AZ ISKA KOMP,TV,HLADILNIK.INTERNET, KAPANA S TOPLA VODA JENA ,ZAMRAZENI PRODUKTI, KLIMATIK ,MEKA MEBEL VSICHKO DRUGO SREDNI VEKOVE

182

Анонимен

преди 14 години

Че кой ти казва, че не се къпеш. Къпеш се с ледена вода в реката, ако ти стиска. Ако не, си събираш водата в един голям казан и го оставяш цял ден на слънце. А зимата веднъж, бяхме отишли за Коледа, се наложи да топим сняг за да има за пиене. Снегът беше твърде много и не успяхме да издрапаме до извора. Така, че имаш ли желание за нещо, примерно да си в армията такива дреболии няма да те спрат.

181

Анонимен

преди 14 години

DO 180-SLUJIH NAVREMETO V,, CHERNIA POLK'' AKO ZNAECH KAKVO E TOVA ,MA NE OZNACHAVA CHE BECHE NORMALNO DA SPIM PO 120 DUCHI V STAIA I DA NE SE KAPIM PO 20 DNI,A SI SE E SLUCHVALO DA SE BRASNEM S LIMONADA.VODA NIAMACHE

180

Анонимен

преди 14 години

Верно! Май не си излизал от панелката си скоро, да видиш как живеят хората в някои села по планините! И не, аз си живеят в апартамент в града, просто го дадох за пример, че се оцелява и така, така, че тоя Дърт ефрейтор плаши гаргите с изказванията си. :-))

179

Анонимен

преди 14 години

DO 178-NORMALNA ZA TAMBUKTU ,A NE ZA BALGARIA OT 21 VEKIMALO NAVREMETO I PARTIZANI ,TE JIVEELI V ZEMLIANKI SRED PREKRASNA PRIRODA ,SHTO NE PROBVASH

178

Анонимен

преди 14 години

По скоро нормална селска къща в Балкана! Допреди 100 години така са живели. Да не мислиш, че баба ти е имала тачаща топла вода и парно! Пък представиси хората са оцелели! И не, прородата наоколо е приказна. Това компенсира всичко.

177

Анонимен

преди 14 години

MAJ NA SREDNA VAZRAST OSIGURIAVA ROZOV TANK S ABS ,ESP I KLIMATRONIK ZA CHERVENOKOSATA DEVOIKA OT 2RIA RED NIAKOI DA ZNAE KADE SLUJI

176

Анонимен

преди 14 години

DO 175-TI NA TVA VILA LI MU VIKASH,PO SKORO E FILIAL NA KONCLAGER

175

Анонимен

преди 14 години

На моята вила течаща вода изобщо няма, дори студена! Водата за пиене се носи по един байр от 200 метра, тоалетната е външна, къпането става в ледено студена планинска река... и представи си, оцелява се! И дори е готино! Така, че която жена е решила, че става за тази работа, тя ще се справи, защото много добре знае къде отива! Така, че спри да се изкарваш голям герой!

174

Анонимен

преди 14 години

ZNAETE LI KOLKO OT JENITE V BG ARMIATA SA RODNINI NA NIAKOGO OT VISHITE OFICERI I SI KLATIAT KRAKATA POLUCHAVAIKI ZAPLATI ZA NISHTOOSOBENO V SHTABOVETE SA NA 90% TAKIVA

173

Дърт ефрейтор

преди 14 години

Продължение на 172.И да не мислите, че топлата вода в казармата тече от всяка мивка, и че до всяко спално помещение има възел с баня?И че армията е като хотел-всеки спи в самостоятелна стая с климатик и телевизия?90 чжвека в помещение, където между леглата се ходи само ребром.Зимата водата в края на помещението замръзва, има само 1 печка на дърва в средата.6 месеца не сваляш зимната униформа, изобщо не се пере 6 месеца ...Вода-само студена в санитарния възел. А и къде ще сушат бельото си ?