57

Ужас

преди 14 години

Е да де, това имах предвид :)

56

До Ужаж

преди 14 години

Не само. твой и негови, а на всички нас - НАРОДА - БЪЛГАРСКИЯ!

55

mig

преди 14 години

до 39 - а защо не аз? Не се познаваме, за да ми говорите по този начин. Просто помислих, че може да си кажа мнението - не съм познала. Веднага ме "покрихте" като в баскетболна защита. Безмислено е явно, тук си пишат все едни и същи, които чакат да "им дойде времето", каквото и да означава това - но не мисля, че е свързано със справедливостта. Хайде, карайте с епитетите ... пак.

54

Ужас

преди 14 години

Докато има заблудени и дребни душици като теб, ще има и такива долни *** като масларова!!! Нали ти е ясно, казаха го и много експерти, че този център си струва по на половина!!! Толкова му е цената !!! Точка!!! И тази нещастница не си го е сложила у тях, ама си е разделила с мафиотската фирма-изпълнител по 3-4 милиона!!!! Това са мои и твои пари!!!

53

Анонимен

преди 14 години

Масларова е *** бих я опъвал с дни мммм

52

Dan до mig

преди 14 години

Не става въпрос за злоба а за възмездие, вярно е има го центъра функцианира ама защо СМЕ (имам в предвид НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ)платили с около 40% повече??? И отговора си идва от самосебеси защото надлатеното влиза в сметката на другарката Масларова, щеше да е много нагло ако си ги беше превела директно, не мислиш ли? Така е и с другите другари, но лошото е че е трудно доказуемо всичко, дано да им хванат цаката и да ги сложат на мястото им, при Бай Ставри!

51

:

преди 14 години

Ще ги 'преглътнем', тези 'прасета', но нека стане по добре вече - писна ми! Толкова години се минаха...

50

Ужас

преди 14 години

Така е! За жалост нито един от тези *** няма да видим в затвора...и в съд няма да ги видим дажа!! НАй-малко ще видим копеленцето доган!!! КАто чуем новина като тази, или че някой задържан, пляскаме с уши от кеф...ама после никой от тях не стига и до обвинение и съд даже!!! ФАКТ!!! Всеки трезвомислещ знае, ЧЕ НЯМА КАК ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ!!! Не и преди тотална реформа в съда! Сега красьо ли да ги осъди????

49

Дали?

преди 14 години

ама аз да съм казал нещо за масларова.Казвам как е по правилник.а за Масларова и СС не ми пука,но павам ,в случая интересното е че май ще излезне само пушилка,щом толкова лесно се отказват от имунитет..ето това е тревожното.И май със сигурност ще излязат чистички като сълзи.Та даже ще осъдят и после България в Страсбург,за тормоз.

48

vania

преди 14 години

охххххх 41 и аз искам и предполагам всички пишещи тук искат, но нали си знаем "за кокошка няма прошка за милиони няма закони"много се надявам вече да не е така,вече си мисля че ние сме супер добре щом на тези откраднати пари от крадливи политици и хора на високи постове сме все пак продължаваме някак да живеем

47

:>

преди 14 години

Крайно време е и тези където са гласували преди 20 години, за каквито и да било комунисти и там крадци (макар че е едно и също), да си платят и те...трябва везната най-накрая да се наклони в наша полза, стига толкова злоупотреби!

46

бг

преди 14 години

масларова си е сложила парите в джоба, а не центъра у тях - толко ли си залупена баси

45

Анонимен

преди 14 години

Да се влагат средства в сграда която ще обслужва безработни е .... нагло. Световно известен метод на работа е :Не давай пари на безработни. Давай пари за да могат безработните да си намерят работа. Осигурявай работни места, не харчи пари за да преживеят още един ден или за да ги регистраш като безработни.

44

Анонимен

преди 14 години

abe a znae6 li za 19 000 000 lv kolko lekarstva mojeha da se kypqt i kolko doma za deca i vusrastni mojeha da se postegnat ??!! da ti izbroqvam li o6te? ili taka govori6, za6toto moje firmata izrabotila tabelkite e tvoq?! da zloben sum, za6toto pla6tam danuci....

43

:>

преди 14 години

Не си правете празни фантазийки, достатъчно е 'калена' тази жена от власт и пари, така че...ветерантка е в това отношение, някой ще го успори ли?

42

до Р.

преди 14 години

Няма безгрешни хора ... дори да е изпипала документално злоупотребите пак има начин да и го сложат ако има желание :)))

41

Искам правосъдие

преди 14 години

Мой колега, /1982г/ го уволниха дисциплинарно за кражба на 12 тухли , хем искаше да си ги плати.И в местният вестник го оплюха.И до следствие се стигна.Тая открадна милиони и имат нагъл *** да продължава да ни тормози с арогантното си присъствие.Искам да я попитам тази вещица и после да пали метлата към затвора: Като създавате и гласувате закони, защо за нас важат с пълна сила,а Вие гледате да се изнищите като мокра връв?

40

мдаа

преди 14 години

До Дали Доброволно щеше да е ако бяха получили обвинение преди половин година и се бяха отказали , когато бяха на власт и имаха мнозинство..... сега просто са поставени пред свършен факт.

39

аз съм българче

преди 14 години

Абе ти ли ще ми говориш за злоба???А ЗАЩО ХОРАТА СА ЗЛОБНИ?????Задаваш ли си този въпрос????

38

damm

преди 14 години

hmm a kakvo shte kajat po vuprosa mladite besepari koito pisheha dvoiki i edinici a?