10

ОТЧАЯН

преди 14 години

Димов нали е от квота ДПС ! Какво се учудвате тогава че е корумпиран?

9

шмулю

преди 14 години

Само едно уточнение: не е и никога не е бил "конституционен съдя" - пък и Висшия съдебен съвет (ВСС) е нещо съвсем различно от Конституционния съд (КС). И - честно казано - ВСС може да прави много по-големи поразии от КС, щото всеки ден мести магистрати от съд в съд и от пост на пост. Еле па като участват Красьо, Прасьо и Квасьо.А че лицето Димов се държа като изкуканяк при Цветков - вярно е. То направо излезе, че ако те джоби и ти вземе портфейла - *** кво толкова, нищо особено, то е нормално.

8

матрос

преди 14 години

гледах интервюто му по нова с милен цветков-останах шашардисан от простотията на този нагъл сбърканяки този навлек констутиционен съдя олеле мале какви *** ни управляват боже пази българия!!!

7

Любопитен!

преди 14 години

Този млад плевенски бизнесмен Красимир Георгиев - Красьо, стана истинска звезда, всички медии говорят само за него! Но не разбрах къде е този човек сега, какво става с него, съден ли е, арестуван ли е???Някой има ли информация по този въпрос???

6

az-

преди 14 години

Че защо да му повдигат обвинение? Пък като го направят и какво? Тоя дето Красьо го е назначил ли ще го осъди!

5

Ужас

преди 14 години

Всеки ден да пускат такива новини, аз пак няма да се зарадвам!!! ХОра, осъзнайте се...какво се радвате на оставки?!? Да има едно повдигнато обвинение на тези ***?????? Да има поне един от тях да е проверяван????Разледван нещо???? На тоя мазен *** красьо, повдигнаха ли му обвинения????Проверяват ли го от де има пари??? НИЩО!!! Всичко е заблуда!!!

4

az-

преди 14 години

Така, нека помислим логично - един магистрат плаща 200 хил. евро за да си осигури място, което като заплата ще му носи 2000 лв. Като знаем, че магистратите по закон нямат право на никаква друга дейност математическата задачка е за колго години ще си избие тези 200 бона от заплата?И после съдебната система не била корумпирана и била от справедлива, по-справедлива и всички обвинения срещу нея били необосновани

3

Лаик

преди 14 години

Що бе Димов се огъваш, да те не хвана свински грип и тебе, като оная, бургазлийката? Или Красьо ти се обади да напускаш :D

2

Анонимен

преди 14 години

bravo dali e sam vzel re6enie

1

az

преди 14 години

ха така, малки, комплексирани, мазни, юридически ***... още трябва