7

Минков

преди 14 години

За кокошка - няма прошка, за милиони - няма закони!

6

Анонимен

преди 14 години

Цялата ни съдебна система е подкупна, съдят в полза на този който плаща, не случайно няма нито един осъден мафиот или политик.

5

Анонимен

преди 14 години

Този съдия Стойко Стоев е отдавна известен с връзките си с престъпния свят, за съжаление няма кой да му потърси сметка, всички съдии са като него.

4

Гео

преди 14 години

Красьо - черния, с ланците, от Плевен, моля ви се, на 27 години, кадрувал не къде да е, а във ВСС на Р. ***...ЕЕЕЕЕЕ БАТИ ДЪРЖАВАТА!!!! ЕЕЕЕЕ БАТИ магистратите. Браво. Но така е, за съжаление, разбира се. След като душевни *** от кол и въже се домъкнаха от майната си и заеха ръководни постове. Благодарение тройната политическа коалиция ( ***), която ни е....а бойната слава само за четири годинки. И онова гнусно царче - старче, шизойдно, което кой знае къде пъпли в този момент.

3

Олелееее

преди 14 години

Само с тази оставака ли ще мине........Още оставки,още,още..........Те си се знаят тези дето са дали по 200 хиляди каймета в евро!

2

Денев

преди 14 години

Какво значи "Съжалявам че така се случи" ? а няма ли да обясни за какво са си говорили с Красьо черничкия ? какви далавери са въртели ? този и той ще се измъкне безнаказано..."Съжалявам" и айде чао. Докога ще търпим подкупни съдии да ни правят на маймуни, заради тях в Европа не вярват на нашето правосъдие и с право.

1

Анонимен

преди 14 години

Поредният циркаджилък!