31

Вътре в нещата

преди 14 години

Проблема е, че от 20 години няма нито един ЛИШЕН ОТ ЛЕКАРКИ ПРАВА. Лекарския съюз, здравната каса и МОН са само една мафиотска организация, а болниците се използват само за да се източва здравната каса и бюджета!Голяма част от по-младите лекари са с КУПЕНИ ДИПЛОМИ ! Тоест те понятие си нямат какво вършат, но на всички е удобна тази система от политици до лекари , защото така могат да източват бюджета.

30

Бората

преди 14 години

Еми точно това е едно от най нормалните за съжаление неща в нашата държава , и когато ставаме свидетели на нещо подобно всички ние просто си казваме че това е в реда на нещата , които се случват абсолютно всеки божи ден в България !

29

Минувач

преди 14 години

Тригодишното ми дете вчера бе изпратено по спешност в болница (от Сф сме). Разкарваха ни по етажи и кабинети един час, а то беше с остро повръщане от полунощ. После ни накараха да чакаме пред лаборатория един час, преди някой да дойде и да го изследва. Предвид всичко това в направлението от Бърза помощ беше отбелязано, че пациентът е спешен - и малко дете! Пълна апатия и безинтерес към болните хора! Отделението, в което сме настанени в момента е като забравено от Бога - да полудееш...

28

МИМ

преди 14 години

СКАПАНА ДЪРЖАВА !!!

27

Анонимен

преди 14 години

Сам не знаеш колко си прави - сегашната здравна система е резултат от костовашката "мисъл", а като закономерен резултат от костоващината в здравеопазването, тази жена е чакала с часове линейка.

26

Анонимен

преди 14 години

Срамота!

25

Madfan

преди 14 години

Аз кво ви говоря? видяхте ли,че Костов е виновен !!!

24

Анонимен

преди 14 години

awe q mrete we :D pi6kolapkovci jenata 6e mre tam viii pak si sporite ako vie dvamata rabotexte kato lekari cql svqt 6e ymre dokato do4aka va6ata "burza" pomo6t kreten4eta takiva

23

DO CIRVULA DOLU

преди 14 години

IMA LI LATINSKO <Ъ> BE GOLTAK BAHTI DIRVOTO DET SI!!!

22

dr.is

преди 14 години

da ti *** mamata prosta u leshpera grozen deti pishesh "i" mesto ъ!

21

TRAMVAY

преди 14 години

DA BE6E TRIGNALA PE6A PO-BIRZO 6TE6E DA SE PRIBERE

20

sn

преди 14 години

ДО ВСИЧКИ ОТВОРКОВЦИ ИЗВЪН БГ: КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА И НЕ ВИ СЕ СТОИ В БЪЛГАРИЯ-СТОЙТЕ СИ ТАМ! ЛЕСНО Е ДА ЦИВРИШ ОТДАЛЕЧЕ. ХЕМ ИЗБЯГАЛИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ ТУК, ХЕМ ЛАЯТ.

19

do 16

преди 14 години

Владо, не се споменава името на лекаря,защото да направиш добро или да помогнеш на някой в трудна ситуация в Бг не е новина! Новина е,ако беше взел 20 лева.Тогава щяха да го изкарат най-големия престъпник. Проблемът според мен е,че малка част от нас осъзнават какво означава професията лекар.

18

хахаах

преди 14 години

ей dublin стой си там и недей приказва глупости все пак там винаги ще има нужда от някой да чисти *** хахахахах ***

17

Denislav

преди 14 години

I DA SI PLASHTATE ZDRAVNITE OSIGUROVKI !!! inache moje i po 5-6 chasa da chakate !!!

16

Владо

преди 14 години

Защо не се споменава името на лекуващия лекар? Това е един достоен човек!

15

.

преди 14 години

Геноцид...

14

DUBLIN

преди 14 години

Samo edno ne moga da razbera-za6to nikoe pravitelstvo v Korumpestan ne iska da sma4ka tazi mafia s beli prestilki,koiato razigrava i se gavri s tsial edin narod.

13

US

преди 14 години

Социализъм = Комунизъм Дайте да дадем... Да вземем от работливите и умните и законно да дадем на мързеливите и простите и ако може всичко да е общо и по-равно и отговорността също ;)

12

US

преди 14 години

И после защо Американците нещат здравната програма на обама хи хи хи хи... Ами в бг за толкова пари от "общата" "здравна" каса дето "всички" са "осигурени" толкова има няма 3~4 часа