24

Анонимен

преди 14 години

""""Често деца са в затвора заради хулигански прояви като бягане от училище или консумация на алкохол.""""O.OО, МИЛИ ГОСПОДИ !!!!

23

mimchu

преди 14 години

"В пет държави, противно на всякакви международни договорености, са произнасяни смъртни присъди срещу малолетни. Често деца са в затвора заради хулигански прояви като бягане от училище или консумация на алкохол."В България децата да бяха свършили,ако подлагаха тези присъди...

22

Тони

преди 14 години

Тръгна ли сме и се развиваме, незнам е на къде отиваме...интересувамесе какво има зад и отвът луната и марс...хвърлят се милиони. Защо лидерите на този свят необърнат внимание на тези новини или просто те за настоени да слушат нешто от сорта на това как може да си направя вила на луната...Света трявва да се събуди. Станалисме слепци с отворени очи...мечтаем за по добър свя...заслужаваме ли го...горките дечица. Ни сме също толкос виновни, колкото и прките извършители на тези нечовешки действия.

21

Азъ

преди 14 години

Най-големите проблеми за хората на тази планета идват от религиите, уж всички са хуманни и миролюбиви но всъщност е е така. Обрязване на деца насилствено по религиозни причини, отврат ...

20

Кенан

преди 14 години

приемам забележката .... пропуснах. Не съм запознат с въпроса на обрязване на момичета...

19

до Кенан

преди 14 години

става дума за обрязване на момичета, което е мн. брутална процедура, много умират от кръвоизлив и възпаления, в никакъв случай не е здравословно или сравнимо с обрязването при мъжете...прочети и ще се потресеш. Горките деца

18

али

преди 14 години

Понакога си мисля, че за света щеше да е по добре ако ги нямаше сегашната цивилизация (така наречена)става въпрос за европейските развити страни. С техните имперски амбиции.... може и пък да греша .....

17

Българин

преди 14 години

Тъкмо вчера малолетно *** уби от бой съученик, скоро пък *** уби с мотика жена, която имала глупостта да го хрантути - ордени ли да им дадем? За нещастие много от другите проблеми - насилствени женитби на малолетни, експлоатация, деца, родени и нерегистрирани никъде, неходещи на училище, се срещат и в уж европейска България, в началото на ХХ век. Чудно само - защо всички тия безобразия се срещат само сред нисшата *** раса? Дали защото *** не са хора?

16

Анонимен

преди 14 години

Сигурно в статистиките влизат ирак и афганистан или палестина? а там защо ли има толкова деца останали без родители....?????

15

Кенан

преди 14 години

глупости говорят само, а те задават ли си въпроса защо тези деца живеят по този начин изобщо. Най-вероятно заради развиващите се страни. За влияние и да си продават оръжието. (пример : гледам нигерия хора без дрехи, въоръжени дозъби, а по принцип нямат какво да ядат ) ? от къде това оръжие и от както се помня те воюват. За обрязването и евреите се обрязват и не мисля,че са *** народ. Не мисля, че за това е необходимо да се води статистика...

14

Мартин

преди 14 години

за 9 Tacho: българина по принцип не е ***, не говори така на изуст а проучи въпроса като прочетеш нещо, което не си чувал. Обрязването при момичетата го има и е едно от най-гадните неща което можеш да направиш на човешко същество - с две думи махат им ***. Абсолютно излишно и с единствена цел да не изпитват удоволствие, оправдават го с някакви религиозни глупости до колкото знам.

13

neo5

преди 14 години

Чад (на арабски تشاد, правопис по системата BGN Ts^ad, на френски Tchad) е държава в Централна Африка. На север граничи с Либия, на изток със Судан, на юг с Централноафриканската република, а на запад с Камерун, Нигерия и Нигер.

12

neo5

преди 14 години

ами аз отговорих ама редакторите го махнаха....явно не искат да научат нещо ново :)

11

бул

преди 14 години

Не е грешка. *** хора обрязват и момичета. Традиция, но и страхотно насилие над детето.

10

лелинчо

преди 14 години

От малката *** израства голяма ***.

9

Tacho

преди 14 години

"В повече от 29 държави съществува традицията за обрязване на момичетата"Днес.бг да се корегират или да обяснят на простия българин как се обрязва момиче. Благодаря за вниманието.

8

neo5

преди 14 години

хаха да, ако не ме лъже паметта въпросната страна се казва Чад а не Чат... чат ли сте? :)

7

Limbo

преди 14 години

В над 70% от тези случаи диагнозата и причината е една - ИСЛЯМ!

6

Анонимен

преди 14 години

Странджа, Бангладеш ли казваше че била имала повече население от Русия, и по малко територия!!Защото в Русия, за разлика от Бангладеш, живеят цивилизовани хора, където колкото и да не ти се вярва, спазват правата на децата, няма детски труд и не насилват децата да се женят на по 15г.(като нашите ***), пък камо ли да ги обрязват!!Нещо примерите дето все ги даваш, много куцат, като онова за Г-4!!!

5

ляля

преди 14 години

АНАРХИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ВЪВ ФУТБОЛАААААА ШАЛАЛАЛАЛЛА !