44

Анонимен

преди 14 години

Защо ми изключихте коментара,че образованието се ръководи не от педагози а от чиновници които мислят само за заплатите си????????

43

Петко войвода

преди 14 години

Децата да благодарят за "екстрите" с външните клозети на кмета - Кирчо Йорданов! Той подари половината Морска градина и брега на ***, естествено срещу огромни суми в собствената си банкова сметка. Децата - кучета ги яли и в детските градини, и в училищата! Докато тоя червен *** е кмет, нищо хубаво не чака Варна!

42

Анонимен

преди 14 години

Особеностите на българското образование е че се ръководи и управлява от чиновници не учители.Зам директорите са най често танкисти, инжинери ит.подобни които мислят само за заплатите си.Педагозите са зависими от такива хрантутковци.

41

Ей

преди 14 години

Преди 45 години ходех 2 км. до училището.Тоалетната беше на 50 м. встрани и преставлявяше навес с 6 дупки в земята. 28 от 30 ученици в класа бяха отличници. Говоря за ж.к.Люлин, София. Днес 5 звезди луксозна сграда и професор за всеки ученик не може да излъчи и един отличник. Както каза Борисов в Чикаго. нещо с материала не е добре.....

40

Анонимен

преди 14 години

Нещо малко се хиперболизира ситуацията?Да, неприятно е да е отделена тоалетната, също не е и много готино да са в различни "сектори" децата, и все пак това ли е най-големият проблем?Струва ми се, че това е последната грижа на образователната система.Щом има толкова много ученици (400 не е малко) и си се провеждат занятията, то не е чак толкова трагично положението.Може би странно, гадно, но не преувеличавайте с "Оу, горките дечица", не е болка за умиране.

39

Анонимен

преди 14 години

А ти що не излезеш от уютното си офисче посред зима и не ходиш да п...еш навън? Ей, така, за да се закалиш.

38

Анонимен

преди 14 години

Нищо им няма на децата, по-добре да не се изнежват...

37

Анонимен

преди 14 години

Боже, Боже! Мутрите строят бизнес сгради за милиони, съпер лукс, а децата... децата да мръзнат в мизерията и да ползват външи тоалетни като преди 100 години! Добре дошли в България! А уж, образованието беше приоритет! Горките дечица!

36

емии

преди 14 години

Варна е определен за най-добрия град за живеене в България. На второ място остана Пловдив , трети е Велико Търново .Столицата на България София се подрежда на четвърто място в класацията.Ако ВАРНА е село...незнам тогава какви са другите...

35

DO h2o

преди 14 години

q kaji moito mom4e ti ot koe dolno selce si sigorno ne znaesh kade se namira warna...

34

Бивш учител

преди 14 години

Ако държавата наистина и пукаше поне малко за образованието, сега щяхме да имаме поне по 2-*** учители с майчин английски във всяко училище да преподават.Нашите учители по график и напълно безплатно да преминават курсове за повишаване на квалификацията си , да са признати за държавни служители и да минават през 5 години на конкурс за местата си всички работещи в системата, от началния учител до експертите в министерствата.Всички военни или общински не използувани имоти-дарени за учебни заведения.

33

Роси

преди 14 години

Ето, отново става ясно, че образованието е винаги приоритетно от толкова години и при толкова много правителства. Какви успехи имаме само... В такива условия се учат, възпитават и се отварят очите на нашите европейци.А сега до Али - не си за тука. Защо измъчваш себе си, че и другите? Намери си мястото.

32

stanchef

преди 14 години

ahahha kak sa biqt lapetata :D

31

Анонимен

преди 14 години

*** бе, куче.

30

stamat

преди 14 години

ех,али,али.така ли ви обучават за джихат? кои гръмнаха влака на гара буново през 80-те години на 20 век?и паметник им построихте ***.май плачеш за веригите на танк...........

29

кънч

преди 14 години

до такива аномалии води мнимата демокрация (за жалост)

28

али

преди 14 години

:)))) . Поне не се срамувам от името си. Не като някои хора, схвана намека нали :) до: Calebтрябва да се сменят имената на всички училища като:левски ,вазов ,ботев.Смешно е да учиш в училище което е кръстен на първив терорист в световнвта история(ботев) или училище кръстенпо на името на сутеньор(вазов), а левски този пак кой е ? :))

27

Анонимен

преди 14 години

Особености на българското кое?

26

Caleb

преди 14 години

То и твоето име нещо намирисва, Али - внимавай какво говориш, че да не ти го сменят насила някой ден (някой "възродителен" ден)л

25

сахаладин

преди 14 години

не Варна , а българия е едно село с около 4 мил. селяни.