131

zorro

преди 14 години

Да Ви отворя очите как става, звъни се, "Олеле стана тя една, блъснах едно дете, ето говори със следователя" и той със строг тон "Детето е починало, дайте еди колко за да го пуснем, но не казвайте на никого", за какво са парите и кой ги иска съдете сами, а откъде го знам, ами знам го. В реална ситуация, ако не е подкуп искан от следовател, не знам какво е, може би рушвет, ми то си е същото !!!

130

Някой си

преди 14 години

Само ще ви кажа, че подкупа който се дава не е по инициатива на измамените, а мамещите се обаждат от като ВАШ роднина и казват да се дадат парите..... Така че не обвинявайте хората за това, че те дават пари за подкуп.Ако на бабите и дядовците ви се обади внука им или племенника им, и им каже ,че трябва да даде пари за да го пуснат, помислете какво ще направят те...?

129

zorro

преди 14 години

Не Ви увряха *** кратуни, парите са дадени за ПОДКУП, сега я защитавате, ама утре недай си боже, на всеки един от нас може да се случи нещастие и друга баба Иванка да развърже кесията, тогава ще ревете от унизително ниската присъда. Как да изтръгнем корупциятя, като такива примери през ден-два се дават по новините.Louis Logic, мога да ти предложа друго да се опиташ да ми изтръгнеш, ако те е гнус прати мама, аз никой не съм обидил за да търпя тези глупости!

128

Димитър

преди 14 години

Силно се надявам полицията да си свърши работата, да заловят измамниците и публикуват снимките им. Какво ще реши съда няма значение.

127

Louis Logic

преди 14 години

И не гледайте в чуждите паници мизерни неудачници , а направете нещо от жалкия си живот , че с тая завист до края ще тънете в мизерия !

126

Louis Logic

преди 14 години

Zorro без да ми е баба Иванка , мир на прахта и , бих ти изтръгнал гръкляна за тия думи , нещастен злобен ***

125

Анонимен

преди 14 години

между другото има нова измама по телефона, казват ти че печелиш нещо си там, и ти искат банковата сметка

124

zorro

преди 14 години

А ето и друго интересно и нямаше да е лесбийка, пак от НК:Чл. 306. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 92 от 2002 г.) Не се наказва онзи, който е предложил, обещал или дал подкуп, ако е бил изнуден от длъжностното лице, арбитъра или вещото лице да стори това и ако незабавно и доброволно е съобщил на властта.

123

zorro

преди 14 години

Добро утро, Анонимнико! Ето ти, да прочетеш какво я чакаше баба ти Иванка според НК, щеше да е най-дъртата лесбийка в Сливенският затворЧл. 304а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2000 г., изм., бр. 92 от 2002 г.) Който предложи, обещае или даде подкуп на длъжностно лице, което заема отговорно служебно положение, включително съдия, съдебен заседател, прокурор или следовател, се наказва с лишаване от свобода до десет години и глоба до петнадесет хиляди лева.

122

high anonymous

преди 14 години

Ех бабе, бабе...За хляб пари няма, ама за подкуп викаш, все ще се намери отнякъде...

121

бай Йух

преди 14 години

Истината е, че когато се научим да не даваме подкупи, тогава и този вид измамници ще отшумят. За да се промени системата, първо ние самите трябва да се променим. Не може всички да се възмущаваме от корупцията, а същевременно когато ни потрябва някаква услуга веднага да звъним на познат, който да ни насочи на кой да дадем парите. Тези измамници просто се възползват от ситуацията, която ние сме създали

120

Анонимен

преди 14 години

Не мога да повярвам че има *** които злорадстват и на тази новина. Дали бабата е сглупила или не - това ще решите не вие безпомощни злобари, а един дето ни гледа всички от високо. Всички вървим натам, някой ще стигнат по-рано, други по-късно, а може би живота на баба Иванка е бил много по-хубав и по-смислен от вашия - кой знае?

119

pak do zound

преди 14 години

sorry, ne 4eta...priznavam, vinoven sam! :-(

118

do zound

преди 14 години

a zashto kato useti izmamata ne izvika policia da gi sgashtite??? mojeshe da sa po-malko sega na svoboda!

117

Анонимен

преди 14 години

А бе за вас няма ли банки? Как се прави бизнес като парите са в матрака??

116

Анонимен

преди 14 години

Не са само *** измамниците. От същото село Мартен, може би и от същата улица беше и Ради Харнев - старец, който беше измамен от своите си. Лъгаха го, че ще го гледат докато продаде къщата и земите, лапнаха парите и на момента го тикнаха в старчески дом. С част от парите едната от измамничките отиде да гледа стари хора в старчески дом в Холандия и дори на погребението му не дойде. Старецът почина в старческия дом в Русе с постоянно люспеща се отгоре му мазилка и с единственото желание ако има друг живот, да не му дава Господ да притежава имоти повече, за да не изживява втори път измамата. Бог да прости измамените!

115

Анонимен

преди 14 години

А бе какво толкова се чудите как така има хора, които им се връзват. Еми има, ВЪЗРАСТНИТЕ хора. По тяхно време не е имало такива неща, не са свикнали и е нормално да има такива случаи. Нашето поколение за съжаление расте с постоянни измами и сме свикнали.

114

Анонимен

преди 14 години

Много гадно ми стана, *** скапаната държала сме, от години телефонните измамниците си живеят живота за сметка на наивни възрастни хора. :(

113

Анонимен

преди 14 години

Ех, как я изтърва тази баба Карбовски?

112

zound

преди 14 години

Не знам защо все още има хора които се хващат на тези измамници.На мен лично ми се случи тази година на първи май, искаха ми 15 хил лева , дъщеря ми била убила човек на пътя и т.н, дори някаква млада жена говори с мен плачейки все едно е дъщеря ми.. Направо са актьори от народния театър. 3 пъти за един ден ми звъняха и уж уговорихме среща но не се появиха, явно се усетиха че съм разбрал измамата .