67

Анонимен

преди 14 години

Бе хора, май че една английска лелка беша казала "Каквото и да ви говорят, става дума за пари"Къде са тия пари които всичко искат да знаят за нас, аджиба? Ами кандидатстваш за работа и новия шеф иска да знае дали си бунтар - справка, интернет, цена хх лв. Искаш потребителски кредит за нещо си, но в банката ти казват - така като гледаме как си пазарувал последните 3 мес. от Била, Супера и от кака ти Пенка, май не си мн. добър кредитоискател... И т.н.Та да живее Държавна Сигурност 2.0 с мн.млн.

66

Дражко

преди 14 години

И това е причината да не си сменям аватара или да се пиша анонимен щото няма смисъл,да се криеш при пасивния достъп на информация.Той си действува от години.

65

Дражко

преди 14 години

От полицията мнооого отдавна следят кой какво пише и за кого.Но е твърде възможно човек да получи неприятности.Пример-пишеш нещо за някой бандит или политик и след време ти се случва нещо:от бой до тормоз-било от служители на МВР,данъчни и т.н.Не се ли сещате,че всяка информация се продава.Но истината е че няма как да се спести това подслушване.В целия свят е така.

64

Анонимен

преди 14 години

Пука ми на к--а,да се притесняват бандягите ама май и на тях не им пука.

63

до Бесепаро

преди 14 години

Бесепар ..ти от администрацията на страната ли си бе пиле ..? Нещо друго да ми препоръчаш ? Литература за прогресивните идеи на вашата партия ?Препоръчително да е не си харчиш парите за интернет ,оти ставаш за смех.Също не е зле да съгласуваш позицията си с тази на ЦК, за да не стане фал.

62

VASILIS QNIS GERMAN

преди 14 години

DORI VSICHKI PROTESTIRASCHTI, DA SE ZAPALQT PRED PARLAMENTA.....KIRIZENE V INTERNET SCHTE IMA,I TRQBVA DA IMA.....NAVSQKADE SPEC. SLUJBITE RABOTQT, NO TIHICHKO I SAS PINIZ....SAMO V BGDORI NA DEKSTOPA TI PISCHE CHE SI SLEDEN.....

61

Кака

преди 14 години

Батко,подозренията ти са се отправили в много погрешна посока.Не ми говори за вкус на психопати.Личният живот и личното пространство можеш да си ги браниш с двама адвокати/преди бяха по-вече,какво да се прави криза е/.

60

123321

преди 14 години

Който иска да се скрие пак ще го направи. А за следенето: първо от себе си трябва да започнат, че тука за 1 месец направо се шашнах - галерии, бръмбъргейт, старгейт и още 1000 афери за неправомерно следене и подслушване. Да са живи и здрави - боли ме IP-то!!!

59

do Mira39

преди 14 години

i az sam kato teb ne vqrvam nqkoi da sledi moq i tvoqt kompiotar ima kade po interesni li4nosti ot nas..,

58

Почестващ се

преди 14 години

Миии, почесвам се. Не че ме сърби ама що ли си мисля, че бандюгите сега умират от смях. Като знаем с какви кадри разполага МВР, ще минат около 18 години преди да проследят подозрителното IP минало през 5 проксита за да получат накрая дешифрирания текст. А той е `Минке, щъ скъкам. Жината заминава с дицата на селу. Подмивай съ и идвъй`.

57

Батко

преди 14 години

Каке, виж сега. На теб нищо не може да си се случи очевидно. Имам подозрения, че даже опастност от изнасилване няма при тебе. Все пак и психопатите имат вкус.Проблема мила моя е с хората, които имат личен живот и достатъчно достойнство за да си бранят личното пространство. Другите ... те просто не са интересни. Така че - права си да не се притесняваш. Теб даже не те забелязват по улицата, а така си мечтаеш поне един път някой да ти подсвирне, нали ? :-)

56

Анонимен

преди 14 години

Шшшт тебя слушает враг!

55

Кака

преди 14 години

Да се притесняват бандитите,мафиотите,наркоразпространителите,педофилите,масовите убийци,аз защо да бъда притеснена.Я ми обяснете,че не разбирам,какво може да ми се случи ако ми проследят присъствието в интернет пространството?

54

DoDo_Varna

преди 14 години

АХахахах Бесепар, вярвам че си правиш майтап нали :))))))

53

Deltichko

преди 14 години

Бяхме 100-120 човека.

52

Оги

преди 14 години

И как чрез следене в демократична държава ще се "защитава" демокрацията??

51

Лек

преди 14 години

майтапчия си ти, още се смея, чесно!

50

Маняк

преди 14 години

Хванете ме за патъра, хванете ме шпагата, че още не ми се е даунлоуднала порнягата..пуу, ша ва Е>Б>А' и ЦиРейУтата!

49

Бесепар

преди 14 години

Интернет трябва да се следи, за да е сигурно че никой не застрашава стабилността и демокрацията в държавата.Препоръчително е, също така, значително да се ограничи достъпа до Интернет на хора извън администрацията на страната.

48

Оги

преди 14 години

Приемам да ме следят, но само при едно условие: ВЛАСТТА ДА НЕ Е ПО- КОРУМПИРАНА ОТ МЕН. Само че, това не е така. И крадецът вика:"Дръжте крадеца!"