245

Мишон

преди 14 години

Дами и господа, предлагам ви да оставим Бойко да работи, обаче си питам какво точно ще работи, понеже нищо не умее, сиромаха. А и не виждам как ще се научи, защото си е глупав по рождение, при това от най-тежките случаи. А също така се питам, ако Богоизбраният Бойко "случайно" сгреши нещо там де, кой от гъзолизците с които се заобиколил, би се осмелил да му посочи грешката.

244

Анонимен

преди 14 години

ИМА ВЕЧЕ ПЕСЕН -лили марлен не е вече немска *** ала вердин ала вердан тя е на боико борисов метреса лиляна .......

243

Анонимен

преди 14 години

КОГАТО ЗАПИТАЛИ ХРИСТОС ПО КАКВО ДА РАЗПОЗНАВАТ ФАРИСЕИИТЕ ТОИ ОТГОВОРИЛ НЕДЕИТЕ ВЯРВА НА ПРИКАЗКИТЕ НА НИКОИ САМО ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ ЧЕДА МОИ

242

Спас

преди 14 години

А някои се притесняваха за връзките ни с Русия.Това за мене не е никакъв гаф на екипа на г-н Борисов,а клетва във вярност към Путин.За съжаление много западни дипломатиса далеч от реалностите и традициите в България.

241

Мдааааа

преди 14 години

На обран бостан като България, май че наистина най-много Тиква подхожда за Премиер.

240

Ангел

преди 14 години

Аз не понасям плиткоумието и простащината на Бойко, но ако наистина вкара в затвора Доган и останалите 40 червени разбойника, бих си променил мнението и дори е възможно да му стана фен.

239

до 233 и 234

преди 14 години

Добре, бе пичове - ама не разбрах само защо не правите разлика между говорене и дела. Наистина Бойко не спира да говори вече доста време, ама кажете какво е свръшил. Разбирате ли разликата - какво е НАПРАВИЛ, а не какво е КАЗАЛ.

238

Анонимен

преди 14 години

блажени са верующите пътят за ада е обсипан с добри пожелания наи големият предател крадец и разбоиник в българия с хиляди явни кражби и диествия против родината ни е дръндарския *** когато боико го вкара в затвора тогава му вярваите

237

......

преди 14 години

Не съм съгласен с това.Българския примирен народ си заслужаваше упревлението на ДОГАН БЕЙ.

236

Аз

преди 14 години

Българският *** народ си эаслужава управлението начело с Бойко Борисов

235

......

преди 14 години

От БСП реват като вдовици защото разбират че идилията им с АХМЕД свърши и ако до сега само са яли и пили,то сега ще трябва и да плащат. Всички видяхме какво направи СИМЕОНЧО.Взе си имотите които по принцип не са негови и се скри в мишата си дупка от където изпълзя преди 8 години. А коклкото да селските ви мнения си ги запазате за село или пък за следващото събиране на оредяващия ви електорат на Бузлуджа.

234

малък гербер

преди 14 години

чета и не се учудвам.подхвана доста далаверки,не плащане на данъци и взеха да вият "ощипаните".сайта изобилства със злобнички коментари за ББ,защото много тарикати са настъпени.Браво Бойко.тепърва ще те хапят злобарите.бъди здрав и действай.

233

......

преди 14 години

Като ви чета мненията,за пореден път се убеждавам че нацията ни затъпява.В тая държава нищо няма да се оправи за ден или два.За месец от как е на власт Бойко разкри на всички нас какво са правили ТРОЙКАТА през последните четири години и това ако не отвори очите на заблудените който изливат комплексите си тук то незнам какво трябва да се случи.На Бойко му остава да разследва корупционните сделки и да има ефективни присъди за виновните.

232

Анонимен

преди 14 години

като изпрати в чикаго тази *** *** е и браво ли да ти кажем започва да лъска лъжливият ти *** като неиния

231

до 212

преди 14 години

Баш Селянин: Умните селяни като мен гледат биволици! Ни съ обезпокоявай за мен- времето на колхозите мина!!!

230

Елиан

преди 14 години

Бравос, тъкмо се чудех какво стана с ПРЕДИЗБОРНОТО ТЕАТРО, а то ... Ураааа, отново ще има зрелища за народа (е може и без хляб в крайна сметка). Сценаристите от "Позитано-20" са написали продължение на театрото, в което ББ отново ще громи лошите и ще се утвърждава като народен любимец. Пък те ще потриват ръчички в тъмното и ще подръпват конците на Марионетката-Огнеборец

229

до 221

преди 14 години

Даааа, наистина премиерът свърши много - особено по страниците на вестниците и от екрана на телевизията. Питам се наистина ли мнозинството от българите са толкова глупави, или просто за заслепени и мозъчно промити, пак от същите медии. Задайте си въпроса кой създаде популярността на Бойко - нали същите тези медии. А сега се запитайте чии са медиите, не са ли на комунистите и турците. Може би вече сте близо до верния отговор, кой създаде рожбата на МЕДИЕН ОНАНИЗЪМ - всенародния любимец БиБи

228

Анонимен

преди 14 години

Нали за това са резиденциите,примиерът да почива там,а не да харчи държавни пари по частни хотели.Пък ако сега не е платил,то значи по-късно ще му се иска услуга,значи пак ще е ощетен обикновения гражданин.А по-нагло поведение май не съм виждала,освен един,от който ББ се учи,този,който говореше за сгрешения чип на българина.

227

selendura

преди 14 години

абе и асан е чувек,ша са плиска я,ша си топни топките в халдката сулена вода а после ша лови "вещици"

226

Анонимен

преди 14 години

Колко кифтета изяде бе пич?Или имаше и сухо...