360

Анонимен

преди 14 години

бре,мама му стара ,ако това -Ц Ц е от тъй наречените топ полицаи,смятай каква *** са надолу ,то и малкото дете знае ,че като се наака,ще яде бой ,само тия кокорковци ,не разбраха ,че като са извършили престъпление,трябва и да сипонесат заслужетото наказание,

359

4енгета злета

преди 14 години

"Не смятам, че те са най-големите престъпници в държавата и за 20 години демокрация са най-виновни" *** това да не е детска игра бе ей! Ама те ли са най виновните ... АКО СА ВИНОВНИ ДА ГНИЯТ В ЗАТВОРА при тези които са вкарали там !!! Да ги видим ....

358

Orda

преди 14 години

Явно е правилна сентенцията, че всеки началник се огражда с по-*** от него за да не искат мястото му. Ако невярвате погледнете министър Цветанов и в мигом ще я разберете.

357

лале

преди 14 години

Цветанов, що така бе брат се дъниш като месир?Нямаш ли пиари и съветници, дето поне от време на време да ти дърпат ръчната?Тъпо, много тъпо!

356

пухчо

преди 14 години

А какво ще кажеш на близките на утрепания и на детенцето му, а?

355

Анонимен

преди 14 години

Арее, Цецо изгоре!Е га ти шарана!

354

Анонимен

преди 14 години

Аз пък се надявам военните юристи да знаят какво е чест и достойнство и да не се поддават на уличния натиск.

353

зЛАТКО

преди 14 години

Еми прав е ББ.Егати матриала!като почнеш от заместника му и най-важния му министър...

352

Анонимен

преди 14 години

Бате Цецо бате Цецо, златни ти уста бате Цецо!Невероятен еродит си ти бате Цецо, каква мисъл, какъв интелект!Цяла Европа трябва от теб да се поучи бате Цецо, че виж ги кви задръстеняци са!Ами Азия, Азия ряпа да яде при такъв български талант - тва Япония,Индия...за Китай да не говорим.А някой да оспори, че с това изказване разби даже Китайците!Те не знаят кой е бате Цецо, ей...За Америка въобще не говоря - те могат само да си мечтаят за тебе!!

351

Анонимен

преди 14 години

Ей затова не гласувам, защото всички са ***. Цветанов да си подаде оставката.

350

ВЕЦЕ

преди 14 години

АМИ ОСЪДЕТЕ ГИ ЗА УБИЙСТВО ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ...:) СЛОЖИЛИ МУ БЕЛЕЗНИЦИТЕ ИМЕННО ОТ НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ...:))))))))))))

349

Анонимен

преди 14 години

самозабравили се , нагли, нахални, безочлеви, корумпирани ,неплащащи гражданска отговорност и винетки за колите и си свикнали да живеят на гърба на данъкоплатеца с заплати от 500 до 1500лв това са те полицаите на БГ

348

габровец

преди 14 години

А ве, що ни требе да има некви министерства и прочие?Що ни требе и съд?Само излишни харчове!Той Цецо виде се върши работата и на съд и на прокуратура и на всичко що ти на ум зайде.Требе икономии да има!То съдии, то прокурори, то чудо.Ми то и заплати бе!Я всички да се разпуснат и закрият, сал Цецо ни стига!

347

европеец

преди 14 години

Тази статия трябва да се изпрати в Европа - на ЕК за да видят по какъв път поема майка България.

346

Анонимен

преди 14 години

"Ако зависи от мен не бих допуснал да влязат в затвора", заяви Цветанов, а аз заявявам: Ако зависи от мен, до края на работния ден няма да бъдеш министър!Там на село, да ти дойде ума в главата!

345

Анонимен

преди 14 години

Чората - български гражданин, зверски пребит до смърт от самозабравили се полицаи.

344

Анонимен

преди 14 години

Тя темида, че е сляпа .. сляпа. *** да вземат и да й зашият джобовете, че мамата си трака.

343

Анонимен

преди 14 години

"Ако зависи от мен не бих допуснал да влязат в затвора"- Дано наистина това независи от теб г-н министър, защото тея УШЕВЦИ са точно за панделата

342

до Цветан Цветанов

преди 14 години

Г-н Министър, хубави изказвания правите, но освен случаят "Чората" има и още един фрапиращ случай при който за щастие няма покосен от инфаркт/виж постта на 341/ - достоверно-известно е, че варненският съветник Веселин Данов е внесъл на министър Миков огромна папка с доказателства за разбойничествата на варненските полицейски шефове.Една седмица по-късно го прибраха с хиляда обвинения и сега трябва да доказва, че няма сестра.Ние може да сме от село ама доматите не ги ручаме с колците.

341

до 339

преди 14 години

Ей Зарата, и ти май ревеш за някоя тъмна канавка и после и за тебе ще кажат, че си оказал яростна съпротива, пък после те покосил инфаркт. Съвпадение е ще е,че от джоба ти ще извадят някое пакетче с бял прашец или пък некое незаконно пищовче. А чиста случайност ще е, че са ти пришили и прякор от рода на "ножа" или "ряпата". Споко бе човек, трай си за да живееш дълго!!