249

Сема

преди 14 години

Грешиш.Умната жена не иска всичко лично за с си.Тя не харесва приказките за луната и звездите,а е по провокациите.Привидната й на пръв поглед налудничавост има това разумно обяснение и е напълно лечима.Тя отзвучава още при първия оргазъм:),за разлика от перманентната налудничавост на тъпата жена.Прави разлика между природния интелект,секса и парите.Но нашият Казанова явно си няма работа с умната жена:).Да ме поправи ако греша:)

248

Анонимен

преди 14 години

"Най-умната жена е по-глупава от най-глупавия мъж!" Дами, коментирайте тази мисъл на Филип Димитров - бивш премиер на РБ.

247

baba

преди 14 години

омръзнало ми е от мъже, които едни яйца не могат да изпържат. работа по 16 часа на ден, а миличкият само по 8. когато се прибера се почва с домакинската работа, защото мъжлето било уморено от висенето в офиса. на всичкото отгоре и колата си не може да поправи. за щастие разводът почти е приключил. ей, една п.и.ш.к.а имате и всичко около нея искате да се върти. ***. прекалено много права ви дадохме.

246

jena

преди 14 години

защо сте толкова комплексирани? под слънцето има място и за двата пола. правата не сте ни ги дали вие. сами сме си ги извоювали. оказва се обаче че се справяме и без вас. нито един от двата пола не трябва да е подчинен на другия. по-добрият вариант е сътрудничество. а тези, които искат жената да е в кухнята - да си наемат прислужница. защо все искате да подчинявате! и. истинският мъж е такъв въпреки еманципацията. радвайте се, че я има. иначе само вие щяхте да работите.

245

neo5

преди 14 години

Има една българска поговорка точно за този случай даже : Което Дяволът не може, вика жената да го направи !!!

244

neo5

преди 14 години

Така си е...много права им дадохме на жените,сега са литнали до нто с тяхната горделивост и нахалност !!! Просто трябва да разберат кой е "мъжът в семейството" !!!

243

Анонимен

преди 14 години

И са прави... Докато те продължават да се еманципират ще има все по-големи еманциПАТКИ...Честно да си кажа, писна ми от жени, които могат да ти оправят колата, но не могат да ти сготвят едни яйца, били те пържени или варени... Пълна пародия.

242

Наполеон

преди 14 години

Ние,западните народи,не разбираме нищо от жените;ние ги издигнахме,твърдепогрешно,почти наравно с нас. Източните народи са по-умни и по прави от нас;те ги обявиха,за истинскасобственост на мъжа!

241

Анонимен

преди 14 години

карпов, и ти май си от парясаните мъже:)поредният комплексар, на който не му става

240

Анонимен

преди 14 години

по коментарите върху тая тема може да се направи социологическо заключение на а:"колко процента от бг мъжете са комплексари?"жалка работа

239

VASILIS QNIS GERMAN

преди 14 години

DALI DQDO MI BESCHE PRAV...KOGATO KAZVASCHE....JENA ZA PRIQTEL....BEZ SEX...TARALEJ ZA VAZGLAVNICA....

238

Georgi

преди 14 години

Awe hora stiga ste q uprekvali statiqta te sa e slojili da se posmeem mlako, i ne trqbva bito jenite nito majete da se zasqgat ot podobni ststii. Jenite sa nia hubavoto neshto an tozi svqt .

237

:(

преди 14 години

Тази "статия", ако може въобще да се нарече така - не е за категория "Свят"това показва на какво ниво е сайта :(

236

tamagochity

преди 14 години

по какво се различават жените от комарите-комара като го плеснеш престава да смуче

235

555

преди 14 години

По какво се различават жената и кравата:)Кравата дава на чока мляко,месо и кожа и е доволна само от сено и вода.А жената дава само п.утка и никога от нищо не е доволна.

234

дедо

преди 14 години

снимката символизира замечтана жена която не мисли,че:Те са нужни, когато няма кой да вдигне ципа на роклята.Грижат се да не се хвърля храна кой ще дояде закуската, обяда и черята, останали след децата?А и кой друг така талантливо ще полее тоалетната, все едно е саксия с цте?Много жени признават, че са благодарни на половинките си за това, че им топлят леглото.по скоро изглежда на влюбена във виртуалния мъж!!!по интересно е дали съществува в реалноста...............

233

Анатол Франс

преди 14 години

Всяко чошко създание е различно същество в очите на онези,които гонаблюдават.В този смисъл,може да се каже,че една и съща жена,никогане е принадлежала на двама мъже.

232

Казанова

преди 14 години

Казва се,че жената е като сянката;накъдето и да мръднеш,следва те.Аз бих казал,че жената е малко по-упорита от сянката.Защото сянката,поне на тъмно те оставя на мира.

231

Д.Подвързачов

преди 14 години

Жената е книга,ти я четеш и трептиш,вълнуваш се,плачеш заради нея от възторг,от скръб,от радост....А тя с каквито букви да е написана,си остава проста,бездушна хартия.

230

Анонимен

преди 14 години

ти си един жалък ***