24

АнтиКаруцар

преди 15 години

ДО 17 - Пич , в такъв случай Батмана не става за премиер :)

23

Глупости

преди 15 години

Чета коментарите ви и не вярвам на очите си ... България тръгвала по правилния път ... Бойко щял да оправи нещата ... и други подобни !!! Ама, че смешен народ !

22

Анонимен

преди 15 години

Вълнувай се дете непорочно, докато не си се разочаровал и от тях. Пораснете най-нак, има много вода да изтече докато българия стане свястно място за живеене, където да ходиш по улиците без дате е страх, че ще те оберат джебчии, а и дори това да се случи, ще има съвестни полицаи, които да те подкрепят и възмездят!

21

demokrat

преди 15 години

В новата конституция искам кауза: "Забрана на участие в политическия живот и властта на всички бивши членове на БКП и родата им до 9 то коляно." Добре, но истината е, че няма кой да ни управлява в такъв случай :)))

20

Анонимен

преди 15 години

Голям *** е този Яне !

19

Мнителен

преди 15 години

Браво, само така, това е начина. Да почват да правят закони и да строят затвори за корумпираната върхушка на "БГ"-Тройката. Строг тъмничен затвор за всички тях.

18

Анонимен

преди 15 години

Бойко направи го министър на ветровете тоя яне, че да си вземеме малко въздух!

17

Анонимен

преди 15 години

В новата конституция искам кауза: "Забрана на участие в политическия живот и властта на всички бивши членове на БКП и родата им до 9 то коляно."

16

айде,наште

преди 15 години

Кокала на власта си е за гризане!Нека го гризат,страшно няма!Но да гризеш кокала е едно,а да грабиш целенасочено и нагло-съвсем друго!Въпроса е да бъдат държавници и да работят за България и нас!А другото не е проблем!Наслука!!!

15

Анонимен

преди 15 години

Комунистите са бездушни хора. Съмнявам се, че ще посегнат на живота на Борисов! Пази се човече!

14

Васил Митов

преди 15 години

до НОМЕР #12 Люк:) Мога да те "надъхам" още малко, като ти напиша, че не си САМ :) И че преди време такива като нас...бяяха самостоятелни плаващи неизвестни. Да плюваш ситуацията в държавата и политиците, е същото като да кажеш, че нищо не става от тая държава, и да отидеш да помагаш на някоя друга икономика с евтината си работна ръка. Жалко е, че са малко хората, които имат смелостта и идеята, че ако искаш добре свършена работа- свърши си я сам!Помогни си САМ, за да ти помогнат и другите!

13

Анонимен

преди 15 години

България поема по правилния път. Но искам от новите управляващи и възмездие. Искам всички които ни направиха нещастни и изгониха от България нашите семейства, които ни унизиха, които правиха народен съд, които ни обремениха мисленето, които турцизираха България и които пак нагло ни се смеят от телевизора да си получат заслуженото.

12

Люк

преди 15 години

Чета тези писания и се вълнувам,като нетърпеливо дете преди Коледа чакащо своя подарък.Така е ,защото за първи път в тая държава поисках нещо и то се сбъдна,гласувах и моят фаворит спечели,защото досега не очаквах нищо от държавата, но осъзнах че колкото тя е моя грижа толкова нейна грижа съм и аз,аз и всички вие сме тая държава и аз не искам света да ни вижда все последни и мизерни ,аз поисках промяна ,поискахте я и вие ,затова нека поне веднъж покажем,че България не е само криминална хроника.

11

Анонимен

преди 15 години

е, Бойко е *** но ефективен. Той ще оправдае надеждите за хората. Такава е историята. Минава известен период и всичко си идва на мястото. Появата му не е случайна. Червените си мислеха, че вечно ще си грабят. Само че не им е в обхвата на силите да променят природата, жал ми е за тях. Той и Хитлер си е мислил, и Сталин, че ще са вечни....

10

Васил Митов

преди 15 години

Ехх дайте да мислим по позитивно! Позитивизъм! Не съм върл защиттник на определена партия...или личност. Ок. ББ да бъде!Избрахме го! Съвсем човешки, искам да се видят резултати, които са неоспорими и да видим какво направихме с правото си на ВОТ. Бих бил по-щастлив ако предишни "противници" на идеата Б.Б. да намерят разум и логика в действията му. Поздравления за типа, който писа, че е време и ние да се размърдаме, и дано да се лансира това нещо. Нищо няма да дойде на готово!Действаме! :)

9

taq

преди 15 години

Много е хубаво за да ни се случи наистина...Всеки средноинтелигентен български гражданин знае,че ако има промяна на Конституцията и изборният закон,България ще бъде много,много по-различна от сегашната.Дали ще доживеем да го видим?

8

Анонимен

преди 15 години

И с ББ ще стане "храни куче да те лае"Жалко но факт!

7

boiko

преди 15 години

mersi qne mersi dobro momche si ti momche s potencial e ne uspq v politikata zashto ne probvash artist da stane6..eto naprimer moga da te uredq iskat 4ovek za 3 sezon na mistar biin poneje roland atkinson se otkaza ot rolqta ako iska6 samo udari edna 6aiba ;)

6

Анонимен

преди 15 години

Не е нужно да се пуска кокала, нека хапват, ама по малко, да не стават нагли, като предишните. Янев за едно е прав - България гласува огромно доверие на ББ и ГЕРБ, и аз лично вярвам, че ще се постарае. Той не е глупав и знае каква отговорност му лежи на плещите. Сега е и времето и народа да започне да участва активно в управлението на страната, първите индикации вече дойдоха с този вот - писна ни и гласувахме. Сега остава да се започне да се работи, като пак казвам - не малко неща зависят от нас

5

от 1 до 4

преди 15 години

Ами дай боже да стане така! И аз мисля, че ако го направят това ще спечелят нови поддръжници. Но дали ще я скопосат новата конституция... Големи надежди. Дано да се сбъднат!