227

atos

преди 15 години

..sled vreme mogat da kajat 4e sme glupavi....no nie ne sme dogan.../da, ama ne e, i Abraham Lincoln/ kakvo tolkova dogan,dogan,dogan, kafa siktin be! -izvikai go na duel, i se opravia. ama ne samo e glupav,no i 6upelia

226

Ме

преди 15 години

Сема,Поклон!

225

Me

преди 15 години

Do 211Момко, съдейки по точка 1 - едно е сигурно - голям *** си :)В софия има поне 500000 живеещи с несофийска адресна регистрация :)

224

Баси ситуацията

преди 15 години

Не разбрах само от снимката *** на градинар ли се прави

223

Анонимен

преди 15 години

Костов ви е влезнал под кожата.Боже, каква злоба ви тресе! Ще си умрете, но няма да гласувате за доброта на децата и внуците си.

222

Помнещият

преди 15 години

Девет пъти той избори прави!!!Девет пъти не спечели!!!От 80%, всеки път спада, спадаа, спадаа та до 1,5% и ако не се беше пришил нямаше и да влезне в парламента и тогава щеше да спаси България от присъствието си.Дай Боже поне скоро да стане!!

221

Пижа&Пенда

преди 15 години

Пижа&Пенда се докопаха до кокала с тези 6 %. То това им беше генералната цел. Абе да поднасят паничката за просия.....Сини въшкари, със тези %, с които едва додрапахте до парламента ще можете да кандидатствате единствено за миячи на кенефите в министерски съвет. Хахахахахах

220

Пешо Драгалевеца

преди 15 години

Едни викат: Костов е велик, други х- Костов е мърсник, но всичките грешат!!Истината е, че Костов беше и е ВЕЛИК ***!!

219

Мите СДС старо

преди 15 години

Този Гаргамун е като смъртоносен вирус, до каквото се допре, гарантира пълното му унищожение. Все пак мисля, че това е гениалност, дарование от мрака, което богато се възнаграждава с търпимост.Дай Боже и сега....

218

Оракул

преди 15 години

Само Костов може да спаси света от Бойко!!!Той си е като воденичен камък и на който врат се метне все го удавя. Дай Боже!!!

217

Анонимен

преди 15 години

181,има хора и то доста, които само омразата ги води в живота.Пехните мозъци бяха промити от комунистите, когато Костов измъкваше България от хиперинфлацията и за всичките си неудачи обвиняваха Него...Затова и гласуват от злоба и "против"Затова избраха ББ, само и само да не е КостовТези, които мразят костов са мръсни душичкино сега ви чака провал на поредното ви правителство,защото не гласувате с главата си, а с.....:))))

216

Костов, не им се връ

преди 15 години

Единственото спасение на Костов е да НЕ УЧАСТВА в този кабинет на ГЕРБ. Този кабинет ще се сгромоляса. Да знаете...И не само заради преобладаващите мутри, милиционери и откровени *** като Маниака. Бойко не беше готов за толкова голямо мнозинство!!! Нямаше достатъчно верни и подготвени хора. Не беше готов да поеме цялата отговорност за задаващите се обективно тежки времена. Всеки иска да е в опозиция. Там е най-сладко, защото е безотговорно.

215

Анонимен

преди 15 години

Костов е велик Командир. и аз го обичам!

214

Анонимен

преди 15 години

Славнете само това, което говори Костов и думите на Бойко Борисов - кога той е говорил така?Само по това може да съдите кой трябваше да изберете.

213

I.B.

преди 15 години

Сема,заради такива като теб,уважавам турците!А заради такива като Yerli (или каквото и да е там) ,се превръщам в расист! на тези НЕбългари,на които не им харесва в България,да си ходят там,откъдето са (в случая - в Турция), а на другите им пожелавам бързо интегриране:) Човек като е кадърен,навсякъде успява,независимо какъв произход има!

212

Бойко

преди 15 години

Аха.. а да знаеш че не всеки има право да гласува? ***. Пълен.

211

Анонимен

преди 15 години

Уважаеми форумци- гербери, леви, сини, турци и др. бадещият ни премиер е лъжец. Доказателства:1. Повече от година ненпрестанно повтаря, че София е двумилионен град. Тази лъжа лъсна на изборите, където за София и големия брой села около нея имаше малко над 1 милион души с право на глас.2. Днес гръмогласно и самодоволно ПАК излъга, че "Европа ни пуска парите по Сапард, в знак на благодарност към българския народ, за това че избрал ГЕРБ на изборите". Току що от Брюксел официално го отрекоха!

210

Балони Балони

преди 15 години

Ще го избере - Обръчи от фирми -> НОВИТЕ олигарси -> Кръгът КАПИТАЛ -> ЩО е то? -> ГЕРБ -> В-к Капитал -> Б.Б. -> ЦИРК (съгл. БТВ)

209

bobo

преди 15 години

защо се подвеждате от пропагандата? Турците са трудолюбив и ученолюбив народ и аз ги уважавам. проблема е, че доган се взе много на сериозно/просто му позволиха заради политически услуги. Поведението му е циничнол надменно и недостойно.Голям политик не може да се държи така елементарно. Не бива да се позволява това.Унизява и верните си поддържници.Това няма да доведе до нищо добро.Колкото до имената-много бързо простихте на виновните, Доган е от тях и го следвате сляпо

208

Анонимен

преди 15 години

Гаргамел лови смърфчета.....