34

Do DARINA

преди 15 години

Promit ti e mozaka!!! Oti ti ne se kandidatira6 za PREMIER !!!??????6tom ne ti haresva- begai u 4ujbina!!!!

33

Дарина

преди 15 години

Ние сме държава на абсурдите - цар-премиер ! мутра - премиер ! ....лошо няма ...Говорят за нас по-света , но сметката пак си я плащаме ние . Ще има да ръси и той бисери като дедо и ще му се смеем / за кой ли път ! / без да осъзнаваме, че се смеем на нас самите . Тъжно, но факт !

32

Тединка

преди 15 години

До 29Това е защото българите там не гласувахте. Близо 40% има негласували и съм сигурна че това са българи които не биха глсували за дпс. Ако малка част от тях биха отишли нямаше сега да ни е срам че турците ни взеха 5 града. Същото се отнася и за другите градове( Кърджали , Разград , Търговище и Силистра) Особено за Кърджали , кадето само 45% избирателна активност . Там знаем турците гласуват на 90-100% и това значи че всички тези негласували българи са предали града си! Жалко наистина!

31

яьягд

преди 15 години

Мутрите от "Герб" ще съсипят държавата !!

30

SLunce

преди 15 години

разликата в Шумен е около 600гласа. Ужасно е...И пак ДПС :@

29

Анонимен

преди 15 години

От Шумен съм - аз и семейството ми гласувахме за Герб, както и много съвестни шуменци! Много съм разочарована, че ДПС печели в нашия град, но малките партийки разводниха вота за съжаление! Пък и града ни е пълен с комунисти и те прецакаха работата! Мисълта ми е, че в Шумен има много качествени и съвестни българи!

28

Мен

преди 15 години

Ей, Шумен, толкова ли не можахте да изкарате още 600 българи да гласуват за ГЕРБ. Язък за барута - под 700 гласа разлика - ДПС - 35989 гласа, ГЕРБ - 35323

27

иьг

преди 15 години

атака спечели от трите най-дългото

26

Петко Колев

преди 15 години

Стига вече с тези турци, живота се вгорчи на хората, да се омитат там от където са дошли, в България има и нормални хора...

25

Анонимен

преди 15 години

Плевен накара запалката

24

шумен

преди 15 години

проблемът на шумен е този че гласуват за комунистите .Като добавим че има много турци които пък си гласуват до един за дпс.Младите хора масово напускат шумен.

23

Анонимен

преди 15 години

само едно не разбирам как може в български градове да печели една доказано етническа партия в тези градове българи няма ли

22

оня бе жорето същия

преди 15 години

София област Емил Димитров ГЕРБТоя не ви ли прилича а костенурка :D

21

Анонимен

преди 15 години

Доганеско опърдя кочана. Няма лошо в някои градове да са спечелили, вероятно там управляват какъдрни хора. Може Медито-мъдито да попее на кожения микрофон на бат-бойко.

20

Калин

преди 15 години

Благодарете на офшорката на ДС атака за изборните резултати на ДПС, ТЕ СЕ НАПРАВИХА НА ПО ПО НАЙ , А ВСЪШНОСТ ВИНАГИ СА БИЛИ И СА *** МАРГИНАЛНА ПАСМИНА.

19

Niko

преди 15 години

Господа, крайно време е гербовци, сини, атакисти, рзс-та и какви ли не да се обединят.Само се отклоняват изкуствено гласове!Ние сме българи, 6 милиона сме а имаме 18 партии на изборите!Мисля, че нямат кой знае какви различия!Ако беше станало така да се обединят, сега в парламента щяхме да имаме не 40% българи, а над 70% и правителството ще е супер стабилно!Сега изключително много се притеснявам каква ще е коалицията и от възможбите препирни български!Дано всичко да е наред, дано!

18

Емо

преди 15 години

Какво е зле на Шумен ве ***? Спокоен и готин град и си го обичам. Вие да не мислите, че тук турците ни е.ат и бият по улиците? Живеем си спокойно и си се разбираме. Мога да ви кажа, че в град Шумен само мега *** турци пришълци от делиормана гласуват за ДПС, всички мои познати турци гласуваха за ГЕРБ! Стига сте ни съжалявали в Шумен, определено ни е по-добре от доста други места в България, като например Перник :)

17

ИИ

преди 15 години

ДА БЕ НЯМА ПРОБЛЕМИ, САМО, ЧЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е МАЖОРИТАРНИЯ?

16

Емо

преди 15 години

Не брат! Град Шумен е сравнително добре, но в областта се намира долината на широките ***, а там си знаят едно ДЕПИСЙЕТУ и лист 4. Мажоритарният кандидат спечели, защото беше българин и има доста които са му лични симпатизанти.

15

ЕИЕ

преди 15 години

КОЯ Е ЛЮБИМАТА ПАРТИЯ?КАТО ПРОЧЕТЕ ВЕСТНИЦИ ЗА РЕГИОНИТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО НЕ ТРЯБВА НИКОЙ ДА СЕ СРАМУВА, ЗАЩОТО ГРАДОВЕТЕ СА ЕДНО ОБЛАСТТИТЕ ДРУГО.