38

пепа секса

преди 14 години

Дупничанин му кажи и не го обиждай. Би било поредното безумие с Галев, ситуацията няма аналог просто.Дупничанин, просто момче си и просто ще си останеш. Факта че постоянно такива като теб спамят една или друга статия с красивият си език, говори достатъчно колко си умен. И за да не съм капо, щото ми е ясно какво ще се сипе след мен да си кажа:Тати да не те е гушкал по-така като малък, а - с обрязнатият? нали се сещаш....

37

СИН

преди 14 години

На тия двамата само за физиономиите по 5г. строг тъмничен.

36

Дупничанин

преди 14 години

Да ви обичам *** майчина да ви обичам скапана българска добичам гяурска. Жалко, че Доган не спечели, да ви беше наобичамл още толкова, а на теб 34 ти пожелавам да бъдеш обезглавен с кухненски нож, направо целия ти род де...

35

Мелиоратор

преди 14 години

Ой Дупницаааа!

34

Пепо

преди 14 години

Не ми се случвало описанното от теб,но явно ти по-добре ги разбираш тия неща

33

Дупничанин

преди 14 години

До 31 Весели се бе селски, за вас да се повеселите малко е голямо щастие, да пуснете малко музика на касатефона или от телевизора и да поканите гости и да крещите и да тормозите съседите и накрая да отиде надницата, па да ходиш да теглиш месечен кредит от банката и там също да те излъжат с парите ХАХАХАХАХАХА

32

онбашията

преди 14 години

жалко, тоя ме кефи, човека е стъпил здраво на земята, не е някой назобан с възвисени принципи интелектуалец. нищо де, и побойко не е зле.

31

пепо

преди 14 години

Хааа-ха,ха,ха,откъде се появи тоя 'дупничанин' много ме развесели....:)))Апартамент на Витошка...интелект...стил...

30

Дупница

преди 14 години

Абе, аз, че съм 10000000000000000 по-умен и интелигентен от тебе е така, ама кой си изгонил от парламента. Тая *** държава само Джохар Дудаев и Шамил Басаев могат да я оправят или Ахмадинеджад... като въведат закона на Шерията!

29

Дупничанин

преди 14 години

До 31 Ама ти на мене ще ми *** ***, защото аз имам софийска кръв, ама точно софийска от центъра на София. Имам апартамент на булевард "Витоша", а ти си живей в панелката в Надежда. Това, че в Дупница има невероятни селяни е така, ама и ти си селянин, защото не си софиянец, ти си ***!

28

Дупничанин

преди 14 години

До 30Абе гей забацан, нали написах по-надолу, че не се смятам за българин, така че не знам за какво ще те е срам. Освен да те е срам от себе си!

27

sofianec

преди 14 години

abe vie v dupnica ste golemi selqci.Nqkoi kato vi napravi edin hiper market i vi asvaltira selskite ulici,sled tova go bogoslovite i go izdigate za deputat.V dupnica bqh vednug,prosto takiva selqni giveqt tam.Loshoto e,4e tiq zapo4naha da nalazwat v sofiq,*** si maikata typi dupnishki ***,da jivee Sofia i Boiko Borisov.Sega toi shte vuvede gitelstvo za Sofia i i vie tupite selqci shte si ostanete v Dupnica i shte pasete ovcete na kura

26

Пепо

преди 14 години

Дупничанин,от такива българи като теб ме е срам!Ти си сран не само за града си,но и за България и Европа.Такива като теб нямат място никъде-гена ти е сбъркан!Моля а да трие подобни простотии от сайта!

25

Шоубизнес

преди 14 години

В дупница хората са дупци! Затова се кефят на Галевите.

24

Фактор в политиката

преди 14 години

К'во ста'а бе Дупница!

23

Кой

преди 14 години

Ти си проста, жалка кратуна, бе. Като си се отрекъл не пиши тук.

22

DanDido

преди 14 години

Има една поговорка това което вижда не е е задължително да е това което е в действителност. Какво имам предвид не вярвайте на всички написано на тук на там. Аз съм дупничанин знам повече от нещата от 1 или поне 2 ръка ..., но не мога да кажа еднозначно осанна или разпниго. Недейте и Вие. Става реч и за Другите кандидати всеки има право да се кандидатира всеки от нас избира. А сега ще видиме тези които избрахте какво ще направят за всички НАС в България.

21

БЪЛГАРИТЕ

преди 14 години

БЪЛГАРИТЕ са велик народ. те търпят. толерантни са. но когато ножа опре на шията МАЧКАТ! направиха го и вчера. Вдигнаха се всички и казаха не на тези, които купуват гласове и създават етническо напрежение. Да живее България!

20

nue

преди 14 години

благодаря на дупничани, че не гласуваха за тази невероятна мутра галев! бях се заканил да си сменям гражданството ако този *** стане депутат

19

Студент

преди 14 години

Дупничани са дупета! Галеви ги ***, а тия страхливци гласуват за тях. Явно им харесва, което показва сексуалната и м ориентираност и колко меки китки са. Най-el dorado граждани на страната заслужават Галев да им стане кмет и да ги мачка тия смешници!