54

el dorado

преди 14 години

тцъ тцъ брехиска народа кръв и зрелища и му давати той доволенникой обаче май не се замислякакво става с по-големите престъпници от Вальо Топлотоа именно "шефовете" муа?

53

eskimos

преди 14 години

Ке го пуснат скоро,този хайдук,тези 14 г са за будалите.ще полежи с джакудзи в килията и постепенно ще се изсуне от пандиза като мокра врв

52

Румен Овчаров

преди 14 години

Благодаря

51

Българин

преди 14 години

Жалко че не сме в Китай, защото там без никакви уговорки щяха да застрелят тоя *** като куче. Помислете колко пенсионери са гладували или са нямали пари да си купят лекарства, за да може тоя изверг да си сложи джакузи в кабинетът си. Призовавам пандизчиите в Софийският градски, да го *** по 50 пъти на ден докато пукне.

50

Дражко

преди 14 години

Браво.

49

Анонимен

преди 14 години

Този сладур да си приготви бяла булчинска рокля за панделата.

48

НЕЛИ

преди 14 години

АМИ *** ТИ МУПРАВИ КОМПАНИЯ *** СПРАВЕДЛИВКЕ! ХА ЗАНЧИ ДА КРАДАТ А НИЕ СМЕ ОВЦЕТЕ А ТИ КАКВА СИ ОТ КРАДЛИТЕ ЛИ?

47

НЕЛИ

преди 14 години

А ДА ВЯРНО .......... КАКВО СТАНА С ТОЯ МАКСИМ БЕ?? ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА А КЪРКА УИСКИТО ПО ПЛАЖОВЕТЕ?? ЕИИИ НАРОДЕ КЪДЕ ЖИВЕЕМ БЕ? ТОЯ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО СВИТНЕ!

46

Д-р Зорге (съвремене

преди 14 години

Ей , ти си доста ***, и си с доста промит мозък, ако изобщо го имаш. И... като е вадил органи, турял ги е в кофа и ги е продавал на пазарЯ?

45

Любопитко

преди 14 години

Ти от правосъдие какво точно фащаш?

44

Бай Баев

преди 14 години

Ей ! *** краво! Не ми се прави на много справедлива! Малко години ли са му дали? А говнянкото пиян кънкьор за един убит, и един жив труп колко го сефтосаха? Или това е тооолкова далеч от твоя кръгозор!

43

Темид

преди 14 години

Това е подигравка с мен! Кви 14 год.? Пълни глупости! И за какво? Имал джакузи в кабинета си! Ми той е И.Д. на топлофикация София, не на стопански двор на с. Базън, Русенско! Ей пак тоз Бойко е намесен , май!Понеже е батман! За всяко къпане на Валката - 1 година!

42

Анонимен

преди 14 години

Някой да верва,че наистина ще има справедливост срещу Топлото?Ами къде отидоха тези,които го "закриляха" - Софиянски и Р.Овч.?...

41

ТЕМИДА

преди 14 години

Само толково ли? Само той ли е лапал от медеца?Кой друг ще му прави компания?Кой ще върне ЗАГРАБЕНОТО?Въпроси без отговор....А народа си мълчи.ОВЦЕ!!!!!!

40

Анонимен

преди 14 години

Егати наглеца!..

39

varg1

преди 14 години

справедлива присъда

38

Новина :

преди 14 години

Съвременният доктор Менгеле, който вадеше органи от живи славяни в Косово, престъпникът от международен мащаб осъден за геноцид е освободен от нашите *** !Извергът Чеку е свободен ! Хвала на българското правосъдие и на българската власт !Това е !

37

Анонимен

преди 14 години

Видяхте ли го колко беше спокоен, и той, и другите осъдени! И как се хилеше Р. Овч, дето твърдял, че "притежава държавата"! Ех, братя, Левски и Ботев се обръщат в гроба като ги гледат тия, дето сега "притежават" тяхната БЪлгария!

36

Анонимен

преди 14 години

Не се палете - прекалено е хубаво, за да е истина. Ще обжалва и ще го пуснат! Може и обезщетения да му платят, от нашите джобове пак...

35

Р@до

преди 14 години

"Гледам и не вярвам на очите си! Само едно тънко гласче ми пищи - избори, избори...:((( " Всички добре знаем че всички тези присъди са предизборни реклами , поредни опити лесно да се излъжат хората колко морални и справедливи са нашите политици. Уви вече не сме 89 -та или пък 97-*** Тия политици се самозалъгват ако мислят че се хващаме на тая стара песен.