28

Руми

преди 15 години

Браво на жената.Радвам се от сърце за нея.Господ и е дал ангески глас.Дано от тук нататък късмета да върви редом с нея.

27

az

преди 15 години

Ето, едно доказателство какво може нейно величество Рекламата

26

преди 15 години

Сюзън Бойл, на много повече години, отколкото истинските таланти са признати. Това е! Има ИЗКЛЮЧЕНИЯ! Тя, направо е ОТКРИТИЕ! Талант! Гласът и е толкова богат, толкова мощен и нежен /може да се допълнят още определения/... Макар и да не е красавица, има излъчване при изпълненията си - без помощ отникъде. Слушах я няколко пъти с удоволствие. Дано успее! Само не разбрах, по какви причини, веднага след това, са я настанили в клиника.

25

преди 15 години

Косматия ангел ако мине един сеанс в клиника за красота ще излезе по-красива от всички Рена, Пена и Малина в турската чалга взети заедно!!! Та нали и те са били такива!!!!

24

11

преди 15 години

21 ne e samo za muzikalni, a za vsqkakvi talanti vij che 1vite koito stanaha :dIversity: izob6to ne p-bqha ;)

23

преди 15 години

Желая на Сюзън да е истински щастлива в бъдеще,както и да се развиват нещата с нея.

22

Nikol svetiq

преди 15 години

Дявола е на свобода!!!

21

преди 15 години

Абе ти ненормален ли си бе?Тва да не ти е мис?Това е конкурс за МУЗИКАЛНИ таланти.А наще чалгарки като са пъти по-уродливи и неестетични що ги слушаш и вътиш зад*ник?Сигурно щотот и ти си такъв.

20

преди 15 години

100 000 000 - поправка

19

преди 15 години

Videoto na pyrvoto i izpylnenie v youtube imah predvid.

18

преди 15 години

Мила майко на номер 13, моля те прости му че е израстнал такъв комплексиран, умопомрачен, умствено изостанал , който може да оценява изпълнителките само по чифт гърди, които никога няма да види на живо. Господи помогни на майка му да превъзмогне присъствието на тъпия и син на този свят. Нека господ се смили над него и поне като се пенсионира да му да де малко повече мозък от на умряла . Амин!

17

преди 15 години

ако наистина си свети Никола, никога не би изрекъл тези просташки слова. .ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ ЗАТЪВА ЗАРАДИ ТАКИВА ПРОСТАЦИ КАТО ТЕБ!!!!!!

16

преди 15 години

направо си е първа - танцьорчета дал господ ,а половината от тях са в крехка детска възраст ,никакъв потенциал - това беше звездният им връх ,абе чалга култура .Какво могат да направят оттук нататък - некъв поставен танц от хореографи и кво - идни от многото...

15

преди 15 години

Ох кухи ми номер 13 когато дойде време да имаш деца и ако ти се роди едно изродче дето всички ще го подиграват да те видим каква молитва ще пееш. Но също така съм сигурен, че ако ни дадеш снимка и всички тук ще можем в купом да ти се посмеем от сърце.

14

Пич

преди 15 години

"в този труден час и избави ни от чудовището, което си изпратил и на което си дал глас, за да изпиташ волята ни и чувството ни за естетика. Дай ни сила, да се справим с този страшен демон и не ни карай, да се прекланяме пред грозното, не ами, а направо уродливото. Вече знаем, че силата ти е голяма, щом можеш да създадеш такъв страшен демон, пред който демоните - слуги на най-страшният ти враг - Лукавия, изглеждат като агънца загубили стадото на отца си. Амин!"Амин !

13

sveti Nikola

преди 15 години

в този труден час и избави ни от чудовището, което си изпратил и на което си дал глас, за да изпиташ волята ни и чувството ни за естетика. Дай ни сила, да се справим с този страшен демон и не ни карай, да се прекланяме пред грозното, не ами, а направо уродливото. Вече знаем, че силата ти е голяма, щом можеш да създадеш такъв страшен демон, пред който демоните - слуги на най-страшният ти враг - Лукавия, изглеждат като агънца загубили стадото на отца си. Амин!

12

Kami

преди 15 години

Много се радвам за Сюзън, въпреки че е втора, нека има голям успех за напред и да се радва на това.Пожелавам й здраве и щастие, заслужава го, това е талант.

11

преди 15 години

evala na jenicata tva e dokazatelstvo 4e nikoi ne trqbva da s eotkazva ot tova koeto obi4a nezavisiomo ot vremeto godinite i kakvoto i da e pojelavam i pseh 4akala e 48 godiniz a nego no e ostanala vqrna na sebe si

10

преди 15 години

Абе вие големи сте некадаърници. Напишете го както си е оригиналното име. Всичко е едно такова селско преведено, същите журналисти като навсякъде, "Мюсик Айдъл", "Сървайвър". По целия свят няма такова нещо. Или се превежда думата или се изписва както е оригинално. Поне като сте неграмотни не пренасяйте на целия народ това. Затова всички ученици пишат вече като сакати и това се прехвърля нататък.

9

ReZo

преди 15 години

радвам се искрено за жената.....Но , това може да се случи само в риалити, в което хората не робуват на стереотипи, нямат догматично мислене и не са тесногръди ***. Ако се бе явила на БГ кастинг за Мюзик Айдъл, 99% начетената ***-наглец Фънки , щеше да я отреже с думите "Сори, скъпа , не ставаш ..дъртичка ..отивай да готвиш манджи на внуците" ...или нещо подобно....