31

anonimen

преди 15 години

а бе те може и да ги регистрират....ама няма да стигнат далече....че то баламите свършиха отдавна....и никой няма да е съгласен вече...тази малка партийка с новите стари идеи от близкото минало да го яха и зове като избирател....така че са си политически труп отдавналлама явно не им се вярва....ееее..ще повярват...остава им още малко илюзии до истината...ХА ХА ХА...СМЕШНИЦИ НЕЩАСТНИ...

30

Mickey

преди 15 години

ЩЕ ГИ РЕГИСТРИРАТ! НЕ СЕ ПЛЮНЧЕТЕ ТОЛКОВА! Фатка,както с изборния праг 8%... Тогава също ви казвах , че е тарикатлък, а ШАРАНИТЕ рИваха с ченгетата, че щото комунистите ги било страх.....бла..блаИ затрили "хубавата работа"!НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ КАЗА: Мики, прав беше ЩЕ ГИ РЕГИСТРИРАТ!Хващам се на бас, че това е ПАРТЕНКА(ДС-БКП реклама), и ще ги регистрират! Надъхват им само ЕЛЕКТОРАТЕЦ! Много им трябва. И ДС-БКП им помагат с отработени ФАТКИ!Сега ще настава ченгесарски вой за това , че "АНТИКОМУНИЗМА" на "Синята коалиция" и "страха" на комунистите от "синята коалиция", е ПРИЧИНАТА! Същия тарикатлък го изиграха и изборната бариера! Тогава пак ви казах, че ще я върнат на 4%!Плоско и евтино! Аман от ТАРИКАТЛЪЦИ Има ли желаещи за баса!??????

29

преди 15 години

Атака за пореден път потвърди, че е издатък на оста БСП-ДПС. Атака е подкрепила ДПС и БСП. Изводите си ги правете сами. Остана ли някойд а не разбере, че АТАКА е създадена от същите сили, които стоят зад БСП и ДПС.

28

Сопата

преди 15 години

Да се чете П-е.д,е-р,а...ск.-и

27

Сопата

преди 15 години

Така му викат по нашенски на .енските номера, изпълнявани от номинални мъже: " номера"Мотивът е много сериозен: сърби ги ***.т!Ама де сопа да ги начеше, де!

26

преди 15 години

Тук, в Ла.нария всичко е възможно - престъпници се допускат за кандидат-депутати и обратно - случаят със сините. То за това Господ яко ни брули , я вижте днес какво стана, пък и на всеки голям празник. Защото народът, гласуващ за *** и пюскюли си е " калпав материал". *** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!

25

преди 15 години

Времето на продажните комунисти и антибългарската партия ДПС изтича и се борят със зъби и нокти да за задържат над водата, но ще ги победим! Гласувайте ако искате да ви управляват българи, а не турци!!!

24

преди 15 години

Жалко е, че има като теб льохмани Попов, и то много в България и затова сме на на тоз хал...

23

Dimitar Georgiev

преди 15 години

Parvo, molq izvinete 4e pi6a na latinica - student sam v USA i v koleja nqmame kirilica vse o6te.Vtoro, ne samo 4e pravqt i tezi mrasni nomera, CIK (instrument na upravlqva6tite) ne razre6avat na balgarskite grajdani da glasuvat za evro vota...samo vijde oficialnia site na Balgarskoto posolstvo vav Washington.

22

преди 15 години

Беларус са много добре, особено спрямо нас.

21

българин

преди 15 години

а бе 13 като неси от АТАКА от ко е вмирисано котило си

20

българин

преди 15 години

а бе 13 като неси от АТАКА от ко е вмирисано котило си

19

sedeseto

преди 15 години

MI SHTE IM OTKAJE NORMALNO TEZI NE STAWAT ZA *** ZA KACA . NE MOJE TAKIWA HORA DA ISKAT DA WLIZAT W parlamenta .. ne moje prosto nqma kak banda nekadurnici da se butat kudeto ne im e mqstoto. SUSHTOTO WAJI I ZA BOIKO BORISOV I SBIRSHTINATA KOQTO NARI4A GERB

18

Попов

преди 15 години

***, оплачете се на брюкселския льохман Барозу! Вие една регистрация в съда не можете да си направите, а ще ми управлявате държава!Сини ***!Хахахахахаха

17

Добри Божилов

преди 15 години

Синята коалиция и агент Гоце играят театър, който да вдигне имиджа на Синята коалиция и да гарантира лоялна опозиция за още един мандат. Прави се PR чрез скандали, така че да изглежда жертва и народът да гласува за него. В крайна сметка ще нагласят нещата така че регистрация да има, а броят подадени бюлетини на баламурници да е по-голям. Гласуването за тази луканова десница е гаранция, че никога няма да станем европейска държава. Докато вярваме на театрото, все ще сме само зрителите, а те ще са актьорите...

16

Осъзнал се демократ

преди 15 години

Хора, тея ме изкараха от летаргията. Благодаря. Ще ида и ще гласувам за Сините щото вече нямам думи. Другото е Беларус или Северна Корея. Леле, леле нямам думи.

15

Зевс

преди 15 години

Хубава работа, ама седерасткаКогато е нова и здрава, дрехата си е хубава дреха!!!!Когато е скъсана на парчета, си е скъсана дреха и за нищо не става!!!!Когато е съединена и закърпена дрехата, си е кърпена дреха и става, ама е седераска работа!!!!

14

преди 15 години

Tova ve4e e vapxat na ZIKADJIITE v pro4em na ZIRKADJIITE.

13

pomak

преди 15 години

Тези зверове са от едно кутило, не гласувайте за тях!!!!

12

преди 15 години

Това СДС няма нищо общо с онова СДС, и това е много добре! Всичко ченгенца един по един напускаха кораба, като правиха пробойна след пробойна и на пук на тях пробойните се запушваха, и сега СДС е много по-силно! Защото дясната идея, синята идея е при тях, това си е ясно. Хората имат нужда от такава партия и ше го покажат на изборите, а след изборите ще има ПРАВОСЪДИЕ!!!Страх голям ги гони БСП и техните братовчеди от ДПС, но така е - скоро ще бъдат пометени!!!