266

Лори

преди 15 години

слава богу че не го затвориха. пожелавам на него и на всички засегнати от катастрофата успешно възстановяване.

265

преди 15 години

Това е България хора, всички престъпници са на свобода защото нямаме един закон за свят и няма и да имаме

264

Сиси

преди 15 години

Жалко за тази пълна с природни прелести държава....кажете сега всички тези съдии прокурори адвокати: МРЪСНИ *** ТУРЦИ ЛИ СА ???????? оставете ни на мира нас "мръсните турци". Гордейте се със ПРАВОСЪДИЕТО на държавата

263

asd

преди 15 години

УМИШЛЕНО ПИЕШ + УМИШЛЕНО КАРАШ = УМИШЛЕНО УБИВАШ защото не зачиташ правото на живот и на щастие на останлите с две думи (не ти пука), и защо ли да ти пука, ти си по-велик от всички взети заедно.ТОЯ *** УМИШЛЕНО УБИ ЕДИН ОСАКАТИ ДРУГ.А на тези които го защитават им предлагам следващия път доброволно да легнат под гумите а хамъра му.

262

:)

преди 15 години

За съжаление фигурситът имаше късмета това дето "на всеки можело да се случи" както пишат някои тук, да му се случи в България. Защото дори и в родината си да беше, там нямаше да го помилват така както тук. Защото това не е присъда, това си е предварително помилване. Тази "присъда" за мен означава само едно - обява от името на българския съд към целия свят (защото това дело е от интерес и за световните медии, тъй като Максим има късмета да е световен шампион). Обявата гласи: "Идвайте от цял свят тук и правете квото си искате; тук всичко е позволено, само да си платите. Ние ще богатеем, а вие квото си поискате - кеф ви да трепете, кеф ви да изнасилвате малолетни; изобщо живеете в компютърна игра където вие сте главния герой" Всъщност като се замисля тук може да се развие нов тип туризъм за богаташи търсачи на силни усещания. "Ние Ви предлагаме да пиете, газите и убивате - плащате си, ние Ви пускаме" - друг тип примерна обява в интернет. Това е България и то не виртуална а съвсем реална ! А сега ме извинете, отивам да повърна.

261

Анонимен

преди 15 години

СТОИЧКОВ Е ПРАВ!!! ЗЛОБА, ЗАВИСТ, НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ... БИХ ДОБАВИЛА... ОМРАЗА И ЖЕСТОКОСТ.ИЗЯДОХТЕ СЕ ПО ФОРУМИТЕ, БЕ ЕЙ! ВИЕ СИ НАВЛЯКОХТЕ ПОВЕЧЕ ГРЕХОВЕ ОТ СТАВИЙСКИ. ВОЛЪТ РИЕ, А ПРЪСТТА ПАДА НА ГЪРБА МУ.

260

преди 15 години

Вълчев, съдът е длъжен да раздава правосъдие, а хората трябва да прощават.Защото са Хора.Светва ли ти нещо в задръстената архиварска вталена душица.Прав си, че при нас всичко е натерсене - съдът прощава, но хората - не!Трябва да е обратното.

259

преди 15 години

Тва сте за напръскване с някой инсектецид и дълбока оран само ви оправя.Хора желаещи тежки наказания заслужават само камшик.Има стар виц - на един му праскат жената, ползват дъщерята, крадат го, доят го,лъжат го, но нашия човек реагирал чак когато съседът ритнал кучето му.Та и нашата работа.Окрадоха ни милиарди - спим.Прогониха половината млад народ - дремем.Вземат ни земята, децат, родината, душата - прозяваме се.Обаче, идва на помощ случаят Ставийски (Съдийски) - вой и безобразие до безкрая на Космоса.*** сме.

258

Калин Вълчев

преди 15 години

Проблемът с беззаконието съществува заради нас самите. Гласуваме закони и санкции, които не спазваме! Щом ние, като общество сме способни да оневиним или да накажем условно едно такава престъпление съвсем логично е това да направи прокуратурата и съдът.

257

преди 15 години

ЕЙ, зле поддържан хомосексуалистичен подивял вампир. За опит за убийство на Майкъл Шийлдс колко години му дадоха бе *** ?Тука говорим за убийство и нанасяне на тежка телесна повреда бе ***. FREE MICHAEL

256

преди 15 години

Много ми е чудно ако се напия като казак в братска Русия и се кача на един москвич и да утрепам един двама бляда, дали ще ми дадат условна присъда ? На англичанчето пияно му дадоха сумати години за опит за убийство и си лежи като поп а тоя мръсен *** условно му дават. Къде е справедливоста, ПУСНЕТЕ МАЙКЪЛ ШИЙЛДС.

255

преди 15 години

Ако тафиш кон или кокошка отиваш в кауша за 2 години. Ако утепаш обаче някой ти дават условна за назидание. Браво, те затова нормалните хора от Европа постоянно ни сочат с пръст и ни се присмиват какви сме *** и диваци.

254

Dia

преди 15 години

249 - е прав.....и всеки ден в България има хора, които убиват на пътя,независимо дали са употребили алкохол или карат с несъобразена скорост....тук цари истинско беззаконие,когато няма такава гласност.Част от коментарите изписани дотук могат дадат оценка за манталите на българите и времето необходимо за подобрения в страната ни.

253

анонимен

преди 15 години

Лесно е да мразим, да съдим и да си мислим.че подобна трагедия не може да ни се случи.Но животът не се е променил само за семейството на загиналият Петър Петров,не само за семейството на Мануела Горсова , а също и за Максим.Всяка вечер до краят на живота си ще сънува един и същи кошмарен сън и всеки ден ще си мисли "Какво ако ...".За съжеление думите не могат да върнат Петър и милиарди не биха могли да намалят мъката на майка,загубила детето си.Живота е суров, труден , но не трябва да злобеем , защото така съсипваме душите си. Не съдете! За това Господ ще се погрижи.

252

Калин Вълчев

преди 15 години

Умен! Законът предвижда и ефективно наказание за провинението му. Никой не иска да бъде наказан за назидание и да лежи цял живот в затвора. Въпросът е как ще обясним на умници, като тебе, че не трябва да се шофира след употреба на алкохол. И поне си напиши името, след като си решил да излъчваш мнения.

251

преди 15 години

Абе ***. И ти ако сгазищ някои и ти е за пръв път ще вземеш условна бе. Ти знаеш ли какво е това въобще. Той е осъждан ясно ли ти е това поне!

250

Калин Вълчев

преди 15 години

Стависки е убиец ... условната присъда не е адекватна. Що не го направим лице на кампания "КАРАЙ ПИЛ - УБИВАЙ УМЕРЕНО"?

249

ДО ГЛУПАЦИТЕ

преди 15 години

СЕ НАКАЗВА ВИНАГИ ПЪРВО С УСЛОВНА, АКО ИМА ДРУГИ ПРОЯВИ ТОГАВА ВЛИЗА ФИКТИВНА! НЕЗНАЕТЕ ЛИ БЕ БАСТУНИ!?

248

ss20

преди 15 години

ако откраднеш кокошка в българия влизаш в затвора но ако убиеш пиян човек и ако си фактор в обществото нашия съд няма да те осъди . такива *** като адвокати РОСЕН КОЖУХАРОВ И ЯВОР НОТЕВ ще те идкарат невинен като ангел .

247

АНОНИМЕН

преди 15 години

BOJE KAKVA DARJAVA!!!! UBIETZ DA BUDE ONEVINEN! AMI MAI SHTE ISKA I DA MU PLATIAT ZA PSIHICHESKIA TORMOZ KOITO E IZJIVIAL:)NE MI GO POBIRA GLAVATA KAKVO DA TEZI SADII I IMAT LI MOZAK V TEZI SVOI GLAVI. ZA TOZI CHOVEK TRIABVA ZATVOR AKO IAM ZAKONI! V KAKVA DURJAVA JIVEEM???? BUZMUTENA SAM!!!!!!!!