35

Mimoza

преди 15 години

Г-не/жо, Вие сте толкова ***/а и злобен/на, че просто на гърба Ви трябва да е изписано "Край на колоната"! Нямам думи! Ние сме народ, който си заслужава съдбата.

34

greenman

преди 15 години

Сигурен съм че е мизерия, обаче съм още по сигурен че МВР са платили като за Хилтън да си настанят хората там. Гледам по Цариградско кука на 200 м, отегчено си барат по оная работа и се чудят що висят там.

33

I

преди 15 години

А междувременно правителството харчи пари за т.нар. "национален кризисен щаб". Сутринта ги гледах ходят от "щаба" и уж чистят, след тях ходят от фирма наета от общината и наистина чистят. Да де ама тия пари излизат от моя джоб и аз предпочитам да отидат за хотел за полицаите например, а не в джоба на мутрите. Премиера явно има сериозни договорки с тъмните структури, след като прескочи официалните процедури за обявяване на криза. А и след като е национална може ли някой от другите градове да потвърди, че и при тях се чисти? Това е позор каквито и да са полицаите, те са представители на тази държава. Срам ме е че само плюем по тези хора, че били корумпирани, а ние сме ги докарали до там. Навсякъде в нормалните държави полицаят всява респект, е какъв респект да имам като ги виждам на какво ниво са.

32

преди 15 години

Ти си платен червен клакьор на Станишев / Миков !

31

студент

преди 15 години

Какво ви става на всички ? Трябва да се отнасяте с уважение към един полицай! Защо биели ...защото такава им е работата . Какво да правят?Някое келешче да му скочи и да го нарежда ... поставете се на тяхно място!Рискува живота за вас,по цял ден го обиждат кви ли не ,когато се наложи се втурва да спасява...полицейската,лекарската и пожарникарската работа са най-трудните психически и физически.Само,че полицейската е най-слабо заплатена.Тия хора работят в отвратителна мизерия,а всеки от вас няма нужното уважение...

30

преди 15 години

Q da vidim dali tam 6te uspeqt da biqt nqkoi tiineidjer na 50 kg....

29

Griffin

преди 15 години

Честно казано, четейки помията която изливате върху униформените държавни служители... Срам ме е, че съм българин. Добре поне, че има и някой който е написал - ХОРА СА.Проблемът е, че когато цялата държава се държи с теб като с животно, ти самият започваш да се държиш като такова. Донякъде съжалявам, че в София в момента няма своя Олег Дерипаска, който да вземе под крилото си силите на реда и да им даде вътрешната сила от която всъщност полицаите имат нужда.Чест им прави на момчетата, че са предпочели да останат с достойнство под дъжда, отколкото да се подчинят на гаврата с тях.

28

ASH

преди 15 години

ЗАЩО ПЪК 2 ТОАЛЕТНИ !!!! ДАЖЕ И ЕДНА ИМ Е МНОГО НА ТИЯ МИШОЦИ... ДОВОЛЕН СЪМ ..ТОЛКОВА ЗАСЛУЖАВАТ!!

27

theRealness

преди 15 години

ni6to im nqma.....tova za tqh trqbva da e lux...skapani prostitutki

26

анонимен

преди 15 години

В България няма полицаи,има законни униформени рейкетьори *** мутри.Това ни докара БСП,затова мислете и Бойко е от същото потекло.Горките НИЕ.

25

-

преди 15 години

Мястото на прасетата е в ***...Те сами са си избрали да са такива - душмани на народа...Да гният гадните куки...първо - в хотел "Мизерия", после в ада...

24

преди 15 години

Такива като тебе колят младежи пред дискотеките в гръб! Пълен злобар и ! Абсолютен !

23

преди 15 години

eeeeeeeeeee takavi se pada da vidite nie kak jiveeme v mizeria no vse pak vie bez pari.tuk nqma otvli4ania i podkupi zada imate razkolen jivot .naka tova da vie za urok i nazidanie neka da usetite ne6tata i da znaete zakavo sa vi nazna4ili a ne samo da milite za gluposti i iznudvaniq

22

преди 15 години

Гладна смърт за всички полицаи!МИЗЕРИЯ ЗА ТЯХ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА. Това им се полага след като пребиват невинни хора пред Парламента!

21

Красимир

преди 15 години

Някой каза, че нямало задръстване. Аз работа на Витошка, как да няма бе вие луди ли сте, целия трафик се пренасочва по Бул България, а там беше АД. Добре, че се измъкнах по на време, иначе цял ден щях да си остана в задръстването...

20

SD

преди 15 години

Хотел 'Мизерия' с турски *** ли е?

19

преди 15 години

Chista gavra...

18

justice for all

преди 15 години

Не е зле и теб някой да те понабие -,че такива кретеноидни екземпляри ,които повторят едно и също като в транс-млекопроизводители ,учители ,кравари ,млекари ,тютюнопроизводители и пр.-са първо досадни ,второ пишат и говорят лъжи и глупости и трето -няма да е лошо все пак и тях някой да понабие -та да им се наместят разбърканите чаркове в тиквата!!!

17

преди 15 години

Не мога да разбера защо хората се радваме на чуждите проблеми, независимо какви са. Има ли значение дали са полицаи, учители или някакви други - хора са. Вие, които много умувате бихте ли преспали в такъв хотел, ако може да се нарече такъв. Интересно ми е какво ще говорите, ако някои от близките Ви е полицай. Пак ще кажа навсякъде има *** и при полицаи, лекари, учители, чиновници, но не можем всички да ги поставим под един знаменател.

16

не ядело коте риба

преди 15 години

ушев на дъжда *** гадна.не мърморихте когато раздавахте палките на площада пред парламента сега мрънкате.и спукан *** ви е много.