50

преди 15 години

Само кучемразците "избират" между кучето и детето. За нормалните хора този избор е непонятен.

49

преди 15 години

48, ти разлика правиш ли междуохранителна и ловна порода?

48

преди 15 години

Ако продължавате да избирате кучето пред детето, скоро на изборите за президент ше избираме между болонка, доберман и ротвайлер. Не е съвсем ясно дали няма да е по-добре от сегашните управници, но си представям какви биха били предизборните дебати.

47

44

преди 15 години

Не хапят, разбира се. Моята сетерка сме я пробвали по всякакъв начин, ей-така, да видим може ли да ухапе. Невъзможно. Много обичат хора, а моята специално, като види дете почва да лае и да се дърпа, иска да играе. От малка я научихме на игра с хлапето на хазаите.

46

преди 15 години

Не мога да ги разбера етзи дето смятат,ч е избора бил кучето или детето! Няма такова нещо - изобщо няма никакъв избор - виновен е стопанина на кучето. Вярно е, че в някои случаи може да е виновно и детето, но то пък опира до родителите на детето къде са гледали. В доста редки случаи кучето е по рождение с зъл нрав и се налагат съответните мерки.

45

преди 15 години

Пълни глупости. Ловните кучета не хапят. Имам Визла и е най-умното и интелегентно куче на света.

44

преди 15 години

36, ти си . Кучето ти не те е имало за нищо! Аз имам сетер и мога да те уверя, че инстинктите му не надделяват над добрата дресировка. Като се каже "Търси!" - търси. Като се каже "Не!" - значи не. Горките котки, иначе нямат много шансове, да не говорим, че ако налети на котка - майка ще е зле за всички.

43

преди 15 години

Затова в селата обикновено няма бездомни кучета, а в София гражданите газят екскременти по улиците и децата си играят в кучешки тоалетни в парковете.

42

Таня

преди 15 години

Тези които смятат,че кучето трябва да се убие,явно са големи селяни.Всеки нормално разсъждаващ човек знае,че много зависи от собственика с какъв нрав е кучето му.Само в селата оправят проблема с пушката.

41

преди 15 години

Ами отрежете ги. Ама не можетееееее.Пък аз ше си пиша с кеф. Даже на едната ше си присадя 6-ти з скорост.

40

преди 15 години

a na tebe da ti otrejem prastite, za da ne moje6 da pi6e6 po forumi a samo da si misli6 na um kakto drugite hora koito znaqt 4e ima po-madri ot tqh

39

преди 15 години

кучето си е куче. стопанинът е за шамари.

38

преди 15 години

Аз съм против убийството на кучето. Ловните кучета са тренирани да гонят дивеч и това им е работата. От друга страна пък детето е пострадало. Струва ми се че глобата на стопанина е съвсем уместна, но също така той трябва да плати за терапия на детето и за физическото му лечение. Обаче за да сме сигурни, че кучето няма да нападне друг може да му извадят зъбите, така поне няма да хапе и пак ше може да гони дивеч като всяко ловно куче.

37

връта

преди 15 години

връта

36

преди 15 години

Осъзнавате ли колко страшно е могло да стане. Навремето имах ловджийско куче, гледах го като домашен любимец, но въпреки всичко вродените му инстинкти избиха и то масово убиваше котка дето свари. Горките котки нямаха шанс то ги настигаше мигновено и ги хващаше зад връта, удряше ги два пъти в земята и край, още преди да съм разбрал какво става.

35

Онбашията

преди 15 години

кучето се убива и това е.е, може би за днешно време трябва анекс към това правило - кучето се убива, но се следи кой ще роптае срещу тая вандалщина и се праща да копае уран за ядрената програма.

34

преди 15 години

Страшно е колко болни хора има, защото не може нормален човек да защитава и предпочита куче пред дете. Някои от писалите тук "кучезащитници" са много по-страшни, зли и опасни от кучетата. В някои коментари няма и капка човечност. С какво право дават оценка и обвиняват детето? Били ли са там и видяха ли детето да предизвиква кучето?

33

eee

преди 15 години

neka mu na malkoto boklu4e

32

преди 15 години

redaktorite vi - maloumni.jurnalistite - maloumni.moderatorite - maloumni.dostata4no

31

преди 15 години

... mi ne jiveq v takav- ne znam da ima tolkova malki. obrazno govorq.12-60 - vse sa6tiq e taka 4e ne mi govori. ku4e ako iska6 go gledai pone v ka6ta s dvor, ebbah toq zatvor i panelki.