31

преди 15 години

Няма да могат да следят разпространяването на порнографски материали - т.е. по-малко чи-кии.

30

:@

преди 15 години

za MVR - na kale! smart za dogan i DPS!

29

Гражданин на Демокра

преди 15 години

Това е най-голямата простотия, която можеше да измислят за да замажат очите на хората. Вярно закона в цялостта си нарушаваше правата на хората, като позволява на всеки с права да се рови в личният (интернет) живот на всеки. Като цяло закона беше върховна простотия, но поне имаше някаква полза от него. Сега след промените е просто простотия, почти безполезна. Защото факта, че няма да се ползва за дребни престъпления, не значи, че ще спрат да следят всеки! Пак ще могат да следят всеки за всичко, просто само някои от материалите ще се използват за евентуално доразвиване в процес. Идеята в случая, както обикновено е "Закон за защита на власт имащите". Само не мога да разбера, какво се впечатлявате толкова?! Положението е така от много години насам, а от както избрахме тоя парламент... все едно заложихме експлозив под някой връх и предизвикахме неконтролируем лавина. Обикновено, когато си на пътя на лавината, тя те застига и смачква. *** е, че ние сами си правим проблемите и като истински българи започваме да се оплакваме от това и да обвиняваме другите. За всичко, което ни се случва, виновните сме НИЕ! Организира се протест на, който отидоха шепа хора, а когато се говореше за организирането, се тресеше земята от закани на всички. Това сме ние - ***! Много лаем, но като ни тропнат малко и се свиваме на топка в колибката и се крием зад фразата "Не можем да постигнем нищо..." Търпете си, не ходете да гласувате (давайте възможност на твърдият електорат на ДПС, с техните мизерни гласове да печелят), стойте си вкъщи и се оплаквайте колко е тежък живота в България. Извинявайте, но и аз да съм, като насреща си имам стадо овце, които само блеят и стоят докато им бръсна вълната... ами и аз няма да си помисля и за миг да спра да ви бръсна, явно не ви пречи! Сигурен съм, че вече поне 40% от хората, които са прочели какво съм написал, са си задали въпроса "Добре бе, кажи ми за кои от тия да гласувам? Никой от тях, не става!" Аз ще отговоря простичко - за по малкото зло гласувай! Ако си стоиш вкъщи и само псуваш вместо да гласуваш... с нищо не помагаш, дори вредиш. Тази апатия и страх ни докараха на тоя хал! Аз съм млад "специалист" (инженер) и когато при кандидатстване за работа ми кажат заплата от сорта на 400 или 500 лв. , аз просто се изсмивам и казвам "Ако решите, че вече ви е писнало да ми се подигравате - имате ми номера, обадете се. Но тези пари аз мога да изкарвам и без тази степен, която притежавам - само едно средно (от обикновена гимназия) ми трябва! Ако 800лв ви се струват много за човек, който ще ви докарва хиляди левове... значи няма смисъл въобще да говорим." За това и сега имам две предложения - едното за 800лв, а другото за над 1000 лв начална заплата. Просто си знам цената и не се продавам за жълти стотинки. Но това си го позволявам защото на времето, когато "другарчетата" ми се бореха за шестички, аз се борех да знам и мога. Много е важно да можеш, щото много хора знаят, но малк

28

преди 15 години

80% ОТ ПОРНОТО В БЪЛГАРИЯ СЕ ТЕГЛИ ПРЕЗ GOVERMENT.BG - СМЯТАЙТЕ КАКВО СЛЕДЕНЕ ПАДА ХАХХАХАХ,НАШИТЕ ДАНЪЦИ ОТИВАТ ЗА ТЕГЛЕНЕ НА ПОРНО И ЗА БИЕНЕ НА

27

преди 15 години

Абе "*** ми то и името ти кат тебе кат кътъра ака знаеш кво е КАТър ми тва е межде кон и теб, демек магарица и така се катър.

26

преди 15 години

25. - 21:25 - хахаОт: МунчоСегь куките показаха колко са ***-разпространението на порнографски материали е било тежко престъпление...че то най-голямата порнография в България се казва МВР!Ми то както му името така и му писането!!!!!!!

25

Мунчо

преди 15 години

Сегь куките показаха колко са ***-разпространението на порнографски материали е било тежко престъпление...че то най-голямата порнография в България се казва МВР!

24

преди 15 години

чухте ли новия лаф :Шофирай жаден, остави 1 полицай ГЛАДЕН! хахахаа

23

преди 15 години

Значи, във Великобритания демек Англия има камери на сека пресечка и по всеко време могат да те видат и са ти констатират нарушението и си го платиш като поп. Е ТОВА Е ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ"

22

lkns

преди 15 години

18, като решиш да откраднеш телефонче, досега полицията го разкриваше по този начин! Сега вече понеже е леко престъпление, няма да могат да те засекат и ще си крадеш на воля. Ето например такива престъпления се разкриваха.

21

-----------

преди 15 години

ZAKONITE GI SAZDAVAT ZA SEBE SI BE ,TOLKOVA LI NE SE DOSESTATE !

20

преди 15 години

Това не е съвсем вярно, защото отвличанията, взривовете, наркоразпространението и наркотрафика са тежки престъпления и за тях ограниченията не важат. Но голяма част от битовите престъпления, от които страдат хората, всъщност най-вероятно никога няма да бъдат разкрити. Тука се говори, че полицията и без това не била работила, но това не е съвсем вярно. По скоро ххората наистина са оскотели или в мнозинството си сме се превърнали в бандитска държава. Приемането на този закон отнема поредната възможност на полицаите да се борят срещу престъпниците. Под благовидния предлог, че видите ли иначе се ограничавали правата и свободите на гражданите. Кои права? Правата да крадеш? Правата да лъжеш и мамиш по телефона старите хора? Глупости са писанията, че ще ви арестуват само защото сте напсували някои политик в интернет. Ето това са добите намерения. Както се казва в старите книги - пътят към ада е ослан с добри намерения.

19

преди 15 години

15 прав си В

18

преди 15 години

I KOI PO-TO$NO PRESTUPLENIQ RAZKRIHTE BE, MARYLI S MARYLI

17

преди 15 години

за 14 Закони има и те се прилагат. Обаче има едно "НО" , неможе катаджията да ти иска 10 лева и ти да му ги дадеш и после да ревеш, че полицията била корумпирана . Ми НЕ МУ ТИ ДАВАЙ БЕ. Кат си виновен плати си глабата.

16

преди 15 години

за 14 Закони има и те се прилагат. Обаче има едно "НО" , неможе катаджията да ти иска 10 лева и ти да му ги дадеш и после да ревеш, че полицията била корумпирана . Ми НЕ МУ ТИ ДАВАЙ БЕ. Кат си виновен плати си глабата.

15

преди 15 години

МИКООВ, ТИ КЪДЕ БЕШЕ БЕ? НАЛИ ТИ СИ МИНИСТЪРА И ТИ ТРЯБВАШЕ ДА ОБЯСНИШ НА НЕГРАМОТНИЦИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА ЩО ЗА ГЛУПОСТ СЪТВОРЯВАТ. АМА ЩОТО И ТИ ТОЛКОВА РАЗБИРАШ. АЗ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ЕДИН КРАВАР ДА ЗАСТАНЕ НА МЯСТОТО НА ТИЯ, ПО-ДОБРЕ ЩЕ СЕ СПРАВЯ. ОТ ТАЗИ ГЛУПОСТ ПЕЧЕЛЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО АИДУЦИТЕ БЕ, ЗА КВИ ПРАВА ИЗОБЩО ГОВОРИМ? В БЪЛГАРИЯ КАТО СЕ ЗАГОВОРИ ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА, СЕ ДОТАМ Я ДОКАРВАМЕ, ЧЕ НАКРАЯ ЗАЩИТАВАМЕ ПРАВАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. АМА МИКОВ, ТИ КЪДЕ БЕШЕ ДА ЗАЩИТИШ ХОРАТА СЕГА? ЩОТО ТОЗИ ЗАКОН ОЩЕТЯВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ПОТЪРПЕВШИТЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

14

X

преди 15 години

Лошото е, че у нас законът е само колкото да се преведе на английски, да се депозира в ЕС и да си чакаме социалните помощи от там. Тук е дивият изток, затова няма закон, има мафия, тази мафия има кланове - някои са водещи - управляват държавата, други са в немилост. Водещите кланове използват държавната машина и полицията, за да натискат другите кланове. Законът за подслушването, обаче не е за вражеските кланове, а за всички нас, защото мафиотските кланове трябва да знаят от какво се интересуваме, какво мислим, какви идеи имаме, от какво правим пари, калко пари имаме, защото човек с пари е много страшен за мафията, не страшен като купената полиция, а като автомат Калашников в тила, защото човек с пари е недосегаем за борчета и ***!Това е истината за съжаление.

13

преди 15 години

ХАХАХАХ ЧЕ ТЕ ДОСЕГА КАКВО СА РАЗКРИЛИ?

12

преди 15 години

Всичките до момента ревете като магарета, ама некой ако ве ритне по мързеливите всички търчите да близконо РПУ и почванте да ревете, че полицията не си е свършила работата. Ако пък те хваната некой следва реване защо са го били този невинен човек дет влезнал в къща да иска пари на заем през прозореца на вторият етаж ат негов комшия дето го нема от три дни.