7

до 1

преди 15 години

Няма спасение! На всеки километър! :)

6

преди 15 години

"Не трябва да се забравя, че това е бил периода на крал Едуард V Сакскобургготски (1901-1910 г.), когато да бъдеш джентълмен, е означавало да принадлежиш към върхушката на обществото, заявява експертът." - говори се за период!!! за начин на мислене, така че в случая сайтът не е направил грешка:)

5

shurabg

преди 15 години

"Според него жените и децата на Титаник са имали 70% по-голям шанс да оцелеят от останалите."Според написали статията, мъжете е трябвало да задавят жените и децата, за да се качат в лодките ли???Е просто нямам думи, откога почнахме да оплюваме и положителните принципи...

4

преди 15 години

За сведение Едуард VII е син и наследник на кралица Виктория. И да династията се е казвала Сакскобургота и са брадовчеди на Симеон, обаче след Първата световна война взимат решение да се прекръстят на Уиндзор. А за сведение на авторът Титаник потъва през април 1912 г., т.е. 2 години след смъртта на Едуард VII. Така че, преди да пишете, че е било по времето на крал Едуард вземето прочете по-вномателно историята. Ама това само за сведение, все пак сте новинарски сайт, а не сериозно научно издание. Ама понякога малко дразнят такива грешки.

3

преди 15 години

АМЕРИКАНСКИЯТ милионер Бенджамин Гугенхайм, след като качва любовницата си на спасителната лодка, се връща в каютата и облича смокинг, и така посреща смъртта.

2

преди 15 години

Да, номер 1, тия са рода с ония. - Елизабет II се явява някаква далечна братовчедка на нашето "величество".

1

преди 15 години

Едуард V Сакскобургготски ? че и те ли си имат такъв, бе?