12

преди 15 години

KAK LI 6TQHA DA SYDQT BANDITSKATA 6AIKA NA SERGEQ?

11

преди 15 години

абе не знам колко са прости тия, ама и тях не можем стигна вече, не е чудно че постигат бързи резултати когато решат да правят нещо

10

преди 15 години

Затова ги обичам китайците. А ние може би и досега нагъваме млечни продукти с меламин, които са произведени с китайско сухо мляко, но прикрито под внос от трети страни.

9

1 e Bah

преди 15 години

Така е, като са се стиснали и не са си наели адвокат от България! Щеше да им се размине само с подписка (и то условна ха-ха...))))

8

преди 15 години

Само забележете, "в края на декември пред съда бяха изправени", сега е средата на януари...е това е съдебен процес, тука няма тоя не се е явил - отлагаме делото, тоя болен - отлагаме делото, оня имал запек - отлагаме делото както се случва в българската порнографска съдебна действителност...

7

преди 15 години

В БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е ВИНОВНА КРАВАТА И ЩЕ Й ЛЕПНАТ УСЛОВНА ПРИСЪДА.

6

...

преди 15 години

Eto kakwo kazwa wikipediata:Използва се при производството на меламин-формалдехидни смоли (пластмаси, лепила, лакове, суперпластификатори за бетон), йонообменни смоли, дъбилни вещества, хексахлормеламин, използван при производството на багрила и хербициди, в козметиката. Меламин се влага и при производство на ускорители на растежа на растения (растежни регулатори). Използва се и като небелтъчен източник на азот в храненето на домашния ***. Обаче през 1978 г. е направен извод за неприемливост на меламина като небелтъчен източник на азот, поради по-бавното му и непълно хидролизиране в сравнение с други - например карбамид (Urea). Меламинът неетично се използва в производството на хранителни продукти с цел повишаване на измерваната при анализ концентрация на белтъчини. При анализ по методите на Кьелдал (Kjeldahl) и на Дюма (Dumas) съдържанието на белтъчини се оценява по съдържанието на азот.***!I NAWSQKUDE SA TAKIWA!

5

dublin

преди 15 години

AKO BE6E STANALO V BULGARISTAN 6TE6E DA BADE VINOVNO MLIAKOTO E NE VINOVNITSITE.

4

koko

преди 15 години

ИСКАМЕ КИТАЙСКИ ЗАКОНИ И СЪДИИ!

3

Васил Василев

преди 15 години

Явно имат воля за решаване на проблемите. Няма наши-ваши.

2

преди 15 години

В България това престъпление дори нямаше да го хванат.

1

bau

преди 15 години

Така се прави ! Не като в БГ...за такова нещо най-много те направят посланик някъде ! :))))