33

преди 15 години

а е безопасно да се спира така ли *** , и да се уволняват кадрите на аец-а

32

преди 15 години

Всички желаещи да пускат 3 и 4 блок които вярват че е безопасно да вземат семействата си и да отидат в Козлодуй за знаменателното събитие.

31

преди 15 години

дайте му виза за Куба на този -там си търсят министър-председател

30

преди 15 години

1 седмица значи празни приказки приказвахме, другата седмица за какво ще изнасяме лекция - за бикините на Галена

29

преди 15 години

A kakvo stana s protestite

28

преди 15 години

Защо излъгаха хората че ще го пускат, като много добре знаят че са некаилни да го направят ,явно я няма добрата новина и си я измислят ад мине още един ден.Демострации , незнам какво АЕЦ ще ми отварят , в секцията Икономика нищо няма, пълна мизерия

27

преди 15 години

Серго, да не забравите да влезете с министъра на ебергетиката в реакторите преди да ги пуснат.

26

преди 15 години

Stanishev i pravitelstvoto shte se spravqt

25

преди 15 години

днес изобретих конвертор които от ток прави газ, вярвайте ми :)

24

...

преди 15 години

Най-искрено ти казвам да си е*еш майката! Мишок!

23

@!

преди 15 години

Пускането им ще е гафа на века!!!

22

преди 15 години

комунисти-тъпaнари махайте се и спрете да говорите дивотии

21

Иво

преди 15 години

Умно решение. Първо решаваш да рестартираш 3 и 4 блок и след това мислиш за последиците????C подобно правителсрво , далече ще стигнеме.

20

преди 15 години

аец-а се поставя на дневен ред за да се прикрият злоупотреби

19

по сред зима пролетн

преди 15 години

Сам си пее,сам се слуша!

18

cv

преди 15 години

Газовата криза е здравословна и трябваше да я има, обяви изненадващо енергийният министър Петър Димитров пред bTV.НАЙ-ПОСЛЕ ДА ЧУЕМ ЕДНА ИСТНА, ОТ УСТАТА НА ТОЗИ ЧИНОВНИК..., ЗАЩОТО ТАЗИ КРИЗА НАИСТИНА Е ЗДРАВОСЛОВНА ЗА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ...Какво ни показа кризата с газа...?В икономиката и енергетиката никой нищо не знае и никой за нищо не отговаря..., на практика цари пълна управленска ДИВАЩИНА...Отношението на власимащите към разрастващата се безработица и към милионите български граждани, живеещи под социалния мининум е откровенно ВАРВАРСКО...НО-О-О...В КОЯ ДЪРЖАВА КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ДИВАЦИ И ВАРВАРИ, СПРЯМО СОБСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ...!!!

17

10 стинки

преди 15 години

Да преборим газовата криза с ядрена криза. Вместо да измуфтят от Европа малко пари, да направят един проект и да построят газопровод, да сондират за газ по черноморието да направят нещо адекватно, те ще пускат спряни блокове. А като се реши кризата ко прайм. Пак ще ги спираме след пет дена. То туй да не ти е лека нощ деца. Да харчим пари за простотии. Пускане спиране, лапане, шибaне *** ви психясала, изкукуригала, политици неграмотни, прости, първобитни такива! Линч за вас! Някой няма ли да си подаде оставката сам ве?! От срам! Каквой туй срам? да ви го набия в дупeтaта

16

преди 15 години

Така и не разбрах какво ще помогне на България пускането на спрените блокове в аец. Спешно ни трябва газ, а не електроенергия. Ние и в момента изнасяме ток.

15

Шъ съ упрайм!

преди 15 години

Кое му е живото на тоя скудоумник?Ама с факти!

14

анархо-монархист, а

преди 15 години

МОСКВА И КИЕВ СЕ БОРЯТ ДА ЗИЩИТАВАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИЗГОДИ И ИНТЕРЕСИ.ВЪПРОСЪТ ТУК, У НАС, Е: ЗАЩО ПАВИТЕЛСТВОТО ПОДПИСВААНТИБЪЛГАРСКИ ДОГОВОРИ И НЕ ОТСТОЯВА НАШИТЕ ПОЛЗИ И ИНТЕРЕСИ!ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ЗАКОНА - ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!ДЕ ГО НОТОРНИЯТ ХОМОСЕКСУАЛИСТ - БОРИС ВЕЛЧЕВ!ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРИСУВА, ЧЕ И ДВАМАТА СА *** -ДА ВЗЕМАТ ЗА СЕ ГРЪМНАТ НАЙ-НАКРАЯ - ИЛИ ДА ХВАЩАТВЛАКА ЗА СИБИР!ОТ ХЛЯБА НА НАРОДА ЯДАТ!