10

преди 15 години

Тъй наречения "бизнес" в България обаче твърди че загубите му били невероятно големи - и постоянно напира за огромни компенсаций за фирмичките си от - забележете - държавния бюджет . :-)

9

преди 15 години

Така започва статия в последния брой на сп."Икономист" под заглавие "Задушаващи се за газ" (Gasping for gas), в която изданието прави тежки оценки за българското правителство, а икономиката и е определена като "една от най-пилеещите енергия потребители в ЕС". "Правителството е в ръцете на приятелски настроени към Русия социалисти, подписали дългосрочния газов договор с "Газпром". Той е секретен, което буди подозрение. Провалът в свързването на газовата й мрежа с други източници, както и при изграждането на нови газови хранилища, изглежда зле. Държавни предприятия и общински топлофикации са задължени със закон за поддържат резерв от мазут, но не са го направили. Според местните медии някои от тях са го продали в корупционни сделки, така че не бяха способни да превключат, когато газът спря."

8

преди 15 години

Четох материалите от пресконференцията на говоритела на Нафтогаз - Украйна. Те имали газ до края на март и за това могат да протакат, да се пазарят и да го увъртат. Те претендират за 7-8 пъти увеличаване на транзитните такси, 410 милиарда газ от Газпром, половин от европейската цена и технологичен газ (който се губел в компресорите, около 21 милиона!). Така, че тези които не знаят, не четат а само плюят са си най-обикновенни .

7

преди 15 години

Това е цената на договорите с Русия дето комунистите ги подписват. А честито, викайте сполука и пак да си ги изберете същите, дева .

6

Иван

преди 15 години

Загуби търпят само капиталистите които ни ограбиха и сега това им се струва че краят , но не това е началото на тяхната лицемерна власт ! watch?v=jak035YYV_Y&feature=related

5

edin ot drugite

преди 15 години

Vzemete pu6kite i se grwmnete,ili zaminavaite za Amerika i ni ostavete na mira ne mi e nujen va6iqt akwl.Na mene mi xaresva Bwlgariq i takava ne nasagdaite omraza m/u xorata 20 godini go pravite i zatova sme na tova dereje

4

преди 15 години

какво са някакви си жалки 140 милиона лева за нашата Велика Империя България?

3

me

преди 15 години

Престанете да свързвате АЕЦ с Гоце, моце и т.н. Да, трябва да си ходят, ВСИЧКИ, но! Ако поне пътьом пуснат поне част от Козлодуй, ще има все пак една ползва от тях. А от Евросъюза нема да ни изключат, споко. Само ще спират парите, както го и правят. ЕУ има по-голяма изгода да осъществява натиск, та белким чунким санким някой влезе у затвора, отколкото една разпасана и полудял;а държава...

2

преди 15 години

"Манчестър Сити вади 120 милиона евро за Кака"Така че на Кака му е през за газовата ви криза :)

1

boristodorov56

преди 15 години

В ХОД Е СЦЕНАРИЙ ЗА ИЗКАРВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС.Московските *** - начело с ГОЦИ - подготвят почвата с опитите за отваряне на блоковете на АЕЦ,като си въобразяват,че ще се правят на спасители на цията, която съсипаха.А КОИ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ГАЗОВАТА КРИЗА И "ГОЛЕМИЯ ГЕМ"? ЩЕ УСПЕЯТ ДА НИ ИЗКАРАТ ОТ ЕС - ДОРИ С ОРЕОЛ НА национални герои!Убийците НА НАЦИЯТА!ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ!ВИНОВНИТЕ ЗА КРИЗАТА НА СЪД!ВИНОВНИЦИТЕ НА КРИЗАТА - В ПАНДИЗА!НЕКА НЕ НИ ВКАРВАТ ПО УЛЕЯ НА ДРУГ СКАНДАЛ!НЕКА НЕ ИЗМЕСТВАТ ЦЕНТЪРА НА ВНИМАНИЕТО!НЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС - ТЕ ЩЕ СИ ОТИДАТ ОТ ПОЛИТИКАТА!ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ВЗЕМЕМ НАИСТИНА ПУШКИТЕ!В Н И М А В А Й Т Е - МОСКОВСКИ ОТРОДНИЦИ!