61

dran

преди 15 години

Ало,милиционерите я млъкнете!

60

преди 15 години

1. - 15.01 08:36 - . . . от сън дълбок се събуди!От: boristodorov56... А ГАЗ НЯМА!НЯМА ДА ИМА И В ПОНЕДЕЛНИК,И ВЪВ ВТОРНИК,И В СРЯДА,ДОРИ ПО-СЛЕДВАЩИЯ ПОНЕДЕЛНИК!ЗАЛОГА НЕ Е СВАЛЯН! 1 000 bgn - срещу - 50 копеек,че газ няма да има до по-следващия понеделник!

59

Денис

преди 15 години

Слушайте, прочтете новината един път, след това още 1 - Русия не е причината. Ако още не си го разбрал-добре-прочтете още няколко пъти. Ако и това не ще да те убеди, значи си -трябва да пиеш пирацетам.

58

JD

преди 15 години

Не е ли време вече България да се откаже от транзита през Украйна в дългосрочен план? Иначе ще ни се подиграват до безкрай.

57

Някой

преди 15 години

Значи какво излиза - братска Русия ни врътна кранчето и не пуска вече газ на братята българи... а душманите турци ни дават газ стига да поискаме! И хитрите византийци - и те ни дават газ. Само Матушка Россия и дяда ви Ивана ни е**ват!!! Ето това излиза от цялата работа! Сега пак се кланяйте на товарищ Путин! Аман от русофилщина!

56

киев

преди 15 години

колеги, не разбирам съм, защо искате на южен поток? Има ли разница в този поток за ви? той е от русия! искате, моля, такъв поток, коят не е от русия! Казвам ви всички маршрути на южен поток: има само 2: перви през Турция (шелф на Черно море) + НАТО и втори през Украина (шелф на Черно море) + НАТО. Виц! Южен поток за Русия е виц за ви!

55

edmon

преди 15 години

Trqbva da obqsnq na nqkoi,che Turtsiq e ne samo tranzitna strana,a i golqm konsumator.V Turtsiq gaz ima,petrol sashto ima,no e nedostatachen.Zatova e prinuden da vnasq.Vnasq,no s alternativi-Rusiq,Irak,Iran,Aljir,Egipet,Azerbeija n,Turkmenistan.Ot Aljir i Egipet vnasq techen gaz(LNG)za tsentralite

54

boristodorov56

преди 15 години

Къде е газта, бе руснаци в България!Кремълски *** - 3 седмици вече няма!В в бутилки с водка да я бяхте докарвали - Чиренда сте напълнили.Кой е виновнишя ла липсата на газ.Нашето правителство или някой друг!Въпросът трябва да бъде - кой е длъжен даосигури газ - аз не съм убеден, че това е друг ане Правителството, но кой да му дири сметка.Заигра се сценарий за изместване на вниманието към протестите и всички забравиха, че без газ умря икономиката на България и утре на улицата ще има хиляди хора - без работа.Като се разкара до Кремъл Станишев - стана ли нещо - играе си на загрижен и вее *** - толкова бесмислени и глупави са ходовете му -осигура ва си PR и алиби за загриженост.РЕУЛТАТИТЕ!КЪДЕ СА РЕЗУЛТАТИТЕ!?Нали за това говорим, хабим време и ядем бойза да обясняваме, че Сергей и & са абсолютнидървеняци и некадърници.ИМАТ ЛИ БЕЗОЧИЕ ОЩЕ ОНЕЗИ, КОИТО ГО ЗАЩИТАВАХА - КАТО МАТРОСОВ - И ПЛЕДИРАХА СПЯНА НА УСТА ЗА НЕГО ДА ГОВОРАТ В НЕГОВА ЗАЩИТА!

53

none

преди 15 години

По думите му, "ако някои се туткат, България в кратко време може да осигури алтернативни източници на газ.Olele!

52

Прабългарин

преди 15 години

Никакъв газ от *** да не взимаме. По-добре да мръзнем отколкото с газ да се топлим.Турците ***, да ги нападнем и да завладеем Константинопол. Турците нямат газ, те сигурно разбрали не: "Ще ни дадете ли газ", а "Ще ни дадете ли ***" и веднага казали да сигурно такива.

51

Не умувай повече

преди 15 години

Не се умува-Гърция.

50

преди 15 години

мръсни

49

преди 15 години

в находище край Бяла, варненско, еди-колко си милиарда до Калиакра.... а ние купуваме скъпо и прескъпо от Русия, и не само го купуваме скъпо, ами и ни го спират кога си искат - и сега стоим на студено и се молим на тоя и оня. Някой е за убиване, май....

48

Hihi

преди 15 години

Следващото гениално предложение на блестящите умове Станишев и Първанов: ОТ УТРЕ ВСИЧКИ СЕ ВКЛЮЧВАМЕ В БРИГАДИРСКО ДВИЖЕНИЕ, строим тръбите (реверсивни!) с голи ръце и изпълняваме петилетката за два дни.

47

Вапцаров

преди 15 години

https:// .atollparadise.com/maldives-465-DivaMaldives.htm тук не е за смръдльовци кат пешо и сержо

46

Украинец

преди 15 години

Украина никак не е бедна, във всеки случай в сравнение с България. Това е най-богатата и гъсто населена република на бившия съветски съюз. По полезни ископаеми е най-богатата страна в Европа, една от най големите по територия страни на континента. Тя има собствени залежи на газ и нафта и за нея 17 млрд. т. газ не е чак толкова много, ако се има предвид, че обикновенно по 100 млн. т. се изразходват в ден. Доколкото знам в нито една от бившите соц. стани не се е провеждало Европейски шампионат по футбол - в 2012 година той ще бъде проведен в Украина и Полша. Не се учудвайте, че руснаците не обичат украинците и обратно - по същия начин както българите са били 500 години в състава на турската империя, украинците не са имали своя държава повече от 350 години, и са били в състава на росийската империя. А за Русия Украина е от първостепенна важност, руснаците все още не могат да възприемат това, че украинците са друг народ, и че Украина е друга държава.

45

преди 15 години

по глупав коментар от на Алекс-22 не успях да прочета

44

тхарас

преди 15 години

Господа/Дами #18, #25, #36, #37, #38 говорите пълни глупости. То може ли всеки грях на тоя свят да не се препише на Иван Костов, най-вече несъществуващи. Целта на "Син Поток" е да ДОСТАВЯ ГАЗ на Турция. Турция не е транзитна страна а страна потребител. Абсолтно безсмислено е да се строи СТРАШНО СКЪП газопровод под Черно Море до България, като транзитна страна и после той да се насочи към Търция, когато с ТРИ-ПЪТИ ПО-КЪСА и по-евтина тръба Русия се вързва към Турция. За невярващите и незапознати с география и маршрут погледнете http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Stream. ТАКА ЧЕ Е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО Руснаците да са предлагали договор за който говорите на Костов. При това Турция е 80 милиона и има много повече потребители на газ от 7.5 милионна България. Така че Господа/Дами някой ви е втълпил 100% лъжи.Що се отнася за проекта "Южен Поток" основен потребител на газта ще бъде 60 милионна Италия, и в допълнение Гърция, Румъния и страните от бивша Югославия и България. Тоест около 100 милиона потенциални потребители. Всички изброени страни без Италия ще бъдат и транзитни. И Южен и Северен поток са много скъпи и технически сложни проекти. Няма начин руснаците да са мислели за тях през 1998 защото тогава Русия беше фалирала (не можеше да си плаща външният дълг), няма никакви валутни резерви и БВП-то им се срива за една година с 30%.

43

da da a ma ne

преди 15 години

to izobchto nqma vazmojnost ot druga de a te se chudeli predstawi si

42

Студент-първокурсник

преди 15 години

Съжалявам,приятел.Тези събития ги зная много добре - войната на САЩ срещу Югославия.Аз съм от Северо-Западна България и от личен опит зная как тежкия уран от американските бомби съсипаха зеленчуците /домати,краставици и т.н./ не само в годината на бомбардировките,а и две години след това! А уж ВЕРНИТЕ анализи на нашето Министерство на околната среда и водите твърдяха,че всичко било в нормите!Пълни лъжи!!Тогава се разрових из интернет за тези боеприпаси с тежък уран и разбрах,че са нужни мноооого средства,за да бъдат унищожени старите такива боеприпаси.А когато ги хвърлиш такива боеприпаси на чужда територия като Югославия и Ирак хем икономисваш средствата за тяхното нарязване/унищожаване/,хем от НАТО ти плащат разходите / или по-голямата част от тях/.Хитро,нали?