39

преди 15 години

NEKA POCHAKAME OSHTE MALKO STANISHEV SHTE OPRAVI POLOJENIETO

38

PR

преди 15 години

Какви са тия глупости?

37

хаха

преди 15 години

на тоз професор Юл Браун вакуума му е в главата ХАХАХА С това трябва да започнете :D :D :DНи най малко не мога да оспорвам "откритията" му защото не съм психятър :D :D :D Вие да не сте лежали в един санаториум?

36

az

преди 15 години

На 14.01.2009 в 11:00 всички пред парламента!!!

35

преди 15 години

Надявам се,не оспорваш откритията на гениалния учен,защото вече работят негови катализатори.Смешен си ти и всички невежи,които отричат това,което тъпите им главици не могат да проумеят!

34

хаха

преди 15 години

на тоз професор Юл Браун вакуума му е в главата ХАХАХА С това трябва да започнете :D :D :D

33

rusnak

преди 15 години

a te uvedomiha li vi za edin po debeli4uk otzad??:)))))))

32

Карина

преди 15 години

наясно са, че с това искане само задълбочават недоверието на ЕС към тях и което е по-лшо трупат ново такова към страната, но пък лапнишараните у нас яко кълват на " много искали, ама Европата не дала". За сетен път доказват какви *** са другарите, во главе със СЕРгейчо.

31

енергетиче

преди 15 години

Профeсор Юл Браун e от български произход. Оригиналното му българско имe e Илия Вълков той e eдин от найголeмитe български и свeтовни химици на всички врeмeна. Смята сe за откриватeл на т.н. Браунов газ и на цялата физико химия на имплодиращото горeнe на Брауновия газ със съпътстващото го отдeлянe на БEЗПЛАТНА СВОБОДНА EНEРГИЯ от ФИЗИЧEСКИЯ ВАКУУМ и многобройнитe уникални свойства на този процeс.В младeжка възраст, края на 40тe години прави опит за бягство прeз южната граница; влиза в затвора; бяга прeз турската граница и там също влиза в затвора; произхожда от гагаузкитe сeла край Варна. Към срeдата на 50тe години австралийското посолство в Анкара му дава политичeско убeжищe.В Австралия завършва eлeктротeхничeския унивeрситeт в Сидни и в началото на 60тe години започва работа като инжeнeр в няколко голeми фирми. Славата му постeпeнно сe разнася и в Западна Eвропа и в САЩ. Като чe ли само в България нe са чували ощe за нeговитe открития, а най официалната българска наука прави всичко възможно да игнорира и потулва нeговитe изслeдвания.Прeз януари 1996г. авторът посeти прeдсeдатeля на БАН акадeмик Ангeл Балeвски в кабинeта му до Народното Събраниe с прeдложeниe акадeмията да изпрати покана и билeт на г н Вълков да дойдe в родината си и дeмонстрира своитe открития. Само eдна от нeговитe тeхнологии ако сe въвeдe в масово производство в пустeeщитe воeнни заводи и слeд това сe продава по свeта, би била достатъчна за изплащанe на цeлия националeн дълг на България. Въпрeки чe сам бeшe химик, акадeмикът сe отнeсe с пълно прeнeбрeжeниe към постижeнията на г н Вълков. Авторитeтно и с апломб той сe произнeсe, чe такъв химичeски процeс като горeнeто на Брауновия газ e нeвъзможно да същeствува тeорeтичeски, камо ли пък да сe използва практичeски. Въпрeки, чe авторът му подадe луксозна цвeтна брошура на десетките чуждeстранни производитeли, които вeчe произвeждат eдна от тeхнологиитe на Бълков, Акадeмикът отказа дажe да я поглeднe.Затова пък най-многолюдната държава в свeта Китай e оказала радушeн приeм на Вълков. Там той няколко години оглавява супeрмодeрeн научно изслeдоватeлски институт с над 2,000 души научeн пeрсонал, спeциално построeн за нeго от китайската воeнна промишлeност в затворeнитe воeнни градовe на вътрeшна Монголия, в пустинята Гоби. Военно промишлeният гигант Норинкс, най голeмият китайски производитeл на въоръжeниe и боeприпаси, вeчe няколко години прeдлага на свeтовния пазар по малкитe сeрии от гeнeратори на Брауновия газ, произвeдeни в наймодeрно компютъризирано изпълнeниe по послeднитe японски микроeлeктронни стандарти.Нeка прослeдим развитиeто на научнитe открития на проф. Илия Вълков прeз послeднитe 30 години.Само eдин поглeд върху огромното разнообразиe на открития в най различни области на науката и познаниeто e достатъчeн да ни покажe, чe Вълков e уникалeн и вдъховен свише откриватeл, на когото в много от случаитe рeшeнията на стоящитe прeд нeго научни загадки сe спускат наготово от горнитe eтажи на

30

вервайте на Гоци - т

преди 15 години

На *** пак им е трудно да разбият атома!ЧЕТИ И МИСЛИ, ДОБРЕ Е ОПИСАНО.То и Господ - няма - нали така твърдите - войнстващите атеисти!

29

dfas

преди 15 години

АКО ГО НАПРАВЯТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ...

28

преди 15 години

Я стига глупости!

27

очилатко

преди 15 години

Няма нужда от благословия!Миналата година,през м.август,китайците пуснаха завод за Браунови генератори!В момента строят още 3!

26

!!!

преди 15 години

Стига глупости.Няма такова нещо, като магическо разбиване на водната молекула. Енергетично то си изисква определено количество енергия. И с катализатор пак не става, защото катализатора не променя нужната енергия за разбиване на връзката, а само условията при които протича.

25

свинарче

преди 15 години

БРАВО!10 пъти го повтори в саята - баре 2-3 куманиза да разберат нещо!

24

преди 15 години

А така ,първо ще трябва да покажете за какво не ви достига,че да пускате.А аз още не съм сметнала колко ще ми е нужно за нафтата.Но не ми ли е достатъчно,много няма да чакам разрешение-само ще си го кажа.

23

преди 15 години

Bokluci mrasni,Slovakia vednaga si pusna "dalgosro4no" zamrazenite blokove na AEC-a,a na6ite ibrik4ii...

22

преди 15 години

Не чакайте скоро газ, щом се канят да пуснат блок III на АЕЦ-а.

21

Измръзващия

преди 15 години

Така е драги, словаците са хора, а ние сме заспали ***. И да не е...б...е тази управляваща върхушка, пак ще си мълчим. Затова сме на този хал...

20

преди 15 години

Всичко това е много интересно и важно,аз само ще вметна,че въпросният изобретател е българин(или с български произход)!Едно от най-важните открития на съвременния свят,само чака "благословията" на силните на деня