32

преди 15 години

Най-важният резултат от подписването на договореностите е осигуряването на достъп на България до газ, който ще гарантира задоволяване на растящите потребности на икономиката ни."Януари 2008 г., Петър Димитров, министър на икономиката и енергетиката

31

преди 15 години

А бе министре , духльо смотан ! Какви ги плещиш бе ,нещастнико !Ако тези фирми "губят" то те са държавни. Коя частна фирма ще си покаже истинските загуби. Я им виж какъв данък печалба са платили ! При тези обеми нали се сещаш какви данъци е трябвало да платят. Така че гледайте си Вашите преддприятия и не плачете толкова.

30

преди 15 години

Може да е грозен, но за сметка на това е Т Ъ П :)))

29

1 e Bah

преди 15 години

като ни ги отпуснат хората, наште пак ше се юрнат да ги крадат!!! И Евросъюза пак ще ни ги спре :))) ... всъшност хич не е смешно.

28

преди 15 години

седят си двама евреи в газ.камера:газът се покачва!...другия- купуваи,купуваи...!

27

Анонимен

преди 15 години

Стига с тая газова криза.Преди 20 години всичко да не беше на газ.Имаше и си производство и отопление.Сега без газ и айде криза.Трябва да се мисли по философски.Сега света има толкова удобства че е немислимо да се раздели с някое от тях.Преди години да не би да имаше мобилни телефони,интернет.Ако сега тези работи изчезнат е немислимо.Няма газ и айде криза.Като няма газ има други горива,течни и твърди.Целия свят толкова се улесни че всички се улесниха.Такива удобства преди 100-200 години е нямало и света пак го е имало,имало е и силни икономики.Русия не може с нищо друго да манипулира света освен с горивата си.Само че един ден и света ще я отрежи.Ако нямаха горива не знам Русия с тоя откачен и пиян народ как щеше да изкара.

26

Stratford

преди 15 години

Ей тоя същият Г Ъ З беше казал, че лятото имало дефлация, защото доматите и краставиците били поевтинели. После пак той каза, че кризата 100% щяла да ни отмине. Абе изобщо като се замисля разбирам, че тоя е един абсолютно некомпетентен, неориентиран и некадърен другар, който е сложен на мястото на Р.Овч. от серГЕЯ за кисело зеле

25

dantess

преди 15 години

eii prosti ko4ini mirizlivi

24

преди 15 години

По стандартите за пенсиониране на трудящите ся от тошово време тоя вече трябва да Е пенсионер.

23

Рудолф-пияния елен с

преди 15 години

Ха-ха! Колкото американците ни компенсираха загубите от Косовската криза,толкова и УКРАИНЦИТЕ ще платят!

22

преди 15 години

Този кого заблуждава!Да си иска парите директно от Путин за загубите!Този да го махат само мрънка като пенсионер и все някой му е виновен за нещо,некадърен комунист!

21

преди 15 години

Кога толкоз скоро успя да ги изчисли? Общата сума е много по-голяма, но тоя го е шубе, че на Русия ще и се наложи да плаща неустойки и мрънка, че само бълха ни била ухапала.

20

преди 15 години

ДА НАКАЖЕМ НЕВЕРНИЦИТЕЕЕЕЕ НА СЛЕВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!!

19

преди 15 години

Като видя тоя КОМУНИСТ ДЕТО ГОВОРИ С ПОЛОВИН УСТА И НАПРАВО МИ СЕ ПРИСИРАААААААА.

18

преди 15 години

Уф-ф-ф, на батю симпатягата. Да ти се изцепя в джукичките, 'дет са ти 'кат на Анджелина Джоли...

17

муспи

преди 15 години

стига с това парно, има къде по важни работи. Кондолиза Райс от 20 I е безработна, - не може ли България да й поеме разноските? Нужно е само да се обяви за нещо, - Председател на Президиума, Министър на Отбраната - и няма защо да идва тук, а да й се превеждат парите в основаната от нея още в моминство Непечеливша Хуманитарна Организация за морална подкрепа на деца болни от алтуизъм (еврейски идиотизъм), и уреждането им на целогодишна почивка по нашите курорти. Разноските ще се покрият стократно, след като тези деца пораснат и се включат в управлението. Ние сега не можеме и да си представим, колко полезни ще са те в тогавашната българска апатия, на фона на ислямизираната Франция, юдоиираната Англия и изчезналата от хоризонта Америка.

16

инж. Леков

преди 15 години

Няма ли кой да омете тоз плаши *** от тук ? Цялото правителсво са еи такива гионсорати .Да не говорим за СтаниШев вече прекръстен на СерГей или преведено *** дето отдавна трябва да е в оставка .Навремето Шриодер си подаде оставката само защото видя че местните избори се печелеха от опунентите му и управлението му стана невъзможно .

15

Stratford

преди 15 години

Пак ни занимават с мъжката баба Яга :)))

14

kozlo,DUUUI

преди 15 години

VIE,SI,,ZNAETE,,,KVO PRAVITE,HA,HA,HAAA

13

dai boje

преди 15 години

OTTUK NATAM,HORA,KAK 6TE BADE,NADIAVAM SE NE,KAKTO ,,,DOTUK,,