32

преди 15 години

DO nOM 30!!! Predloji alternativen iztochnik be tapanra zabit, da vurtim vyaturni melnici li be??? Purvo otidi da se obrazovash i sled tova si kupi PC, na koeto da se izkazvash nepodgotven, muhlyoo!!

31

Желязко Желев jele

преди 15 години

.............За писането не се наемам да съдя,обаче мисли човека.За разлика от теб които си кон с капаци.5-ти напълно си прав и аз искам да ги осъдят,ама няма да стане.

30

Бай Ганьо Форевър

преди 15 години

А къде ще си завре великата сила газа ако Европа използва алтернативни източници... Умник си, умнико... И червен и в гъзо, точно като комунистическа ***.

29

преди 15 години

Чета мненията ви, и мисля че пропускате факта, че Западна европа не е засегната от кризата. " Тръбата " за Германия и т.н. е друга. ПРоблема е в Украйна - държава праголяма като територия, за съвремената европейска карта. Населението е двуезично, и естествено немскоговорящите от години искат да нямат нищо общо с практикуващите руски. Кой ли, извън Европа, се възползва от ситуацията ?

28

Режисьора

преди 15 години

Ако трябва да съм честен сценария е доста по-внушителен, но като начало нека обърнем внимание на частта от която сме пряко потърпевши. Всички да се готвят за много тежка зима и неминуеми фалити на фирми и хора, въпрос: какво се случва с още прясно-приетия държавен бюджет??? ЕС няма да си мръдне и пръстта за нас, цената е руското влияние, БГ и Словения от троянски коне ще се превърнат отново в руски сателити. За капак - изборите 100% печелят червените! Това си го запишете някъде, по възможност на десктопите, за да си го четете наесен:)

27

Костов

преди 15 години

Много ми е любопитно какво означава обвинението ти "Лично и УМИШЛЕНО, въпреки редупреждението от Газпром още от 18.дек.08г. за газовата криза..., СЪЗНАТЕЛНО НЕ ПРЕДПРИЕ ИЗПРЕВАРВАЩИ ДЕЙСТВИЯ !!!".Какво, според теб, би могло да направи Правителството ? Да прекара нов газопровод от Норвегия ? Да построи терминал за втечнен газ в Бургас ? Да изгради ново газохранилище нейде из България, да прекара до него тръби с капацитете 15 -20 000 куб.м. дневно и да го запълни с газ са 5 години напред ? Аз мисля, че единственото ни спасение е в бат'Бойко. Да вземе, да се напъне както той единствен знае и може и да вдигне температурите над югоизточните Балкани с едно 20 - 25 градуса. И тогава мръсните *** ще духат супата !!!!!!

26

преди 15 години

Точно така! Освен това, БСП трябва да понесе цялата и изключително цялата политическа отговорност за това, че японската йена е паднала с 0.002 пункта спрямо американския долар и то на австралийската борса!Между другото, това твое мнение го прочетохме в хедлайна и няма нужда да го копираш тука :-P

25

преди 15 години

БСП трябва да понесе цялата политическа отговорност за кризата с газа. А наш президент агента Гоце Първанов трябва да открие годината на България в Русия. Ще покажем на братушките последен модел Пернишка печка. Деликатно, нали! Помнете ми думата окото му няма да мигне...да обяснява, че Пернишката печка е печка чудо!Говорителят на евркомисаря по енергетиката Андрис Пиебалгс - Феран Тараделяс даде ясно да се разбере, че идеята на Първанов не може да се осъществи и обяви, че "не може да става дума за отваряне на реакторите на АЕЦ "Козлодуй". Затова и Европа отразя президента Герги Първанов: EU*Не може да става дума за повторно отваряне на реакторите..Говорителят на Европейската комисия Йоханес Лайтенбергер допълни, че в момента приоритетът е да се реши въпросът с прекъснатите доставки на газ от Русия. По думите му усилията трябва да бъдат насочени именно в тази посока, а не върху сценарии Първанов, които в никакъв случай не предоставят дългосрочно решение...! * Спазвай правилото : - Да се пазиш от кон отзад, от бик отпред, а от Украйна отвред ! Как ще коментирате изявлението на президента Георги Първанов за пускане на един от спрените блокове на АЕЦ "Козлодуй"? - Президентът Първанов ми е ясен. Той от сутрин до вече се събужда само с една идея - как да осигури допълнителни печалби на групата олигарси около него. Нека Първанов днес като се събуди да мисли за българския народ, а не за г-н Богомил Манчев. Това е единственият ми коментар. - А смятате ли всъщност, че повторно пускане на блок от АЕЦ "Козлодуй" е възможно? - НЕ, нито смятам, че е възможно, нито смятам, че е правилно. Но Първанов най-сетне трябва да се досети, че е президент на България, а не шеф на борда на директорите на фирма "Рискинженеринг" АД или на подобните такива, които оперират в енергийния сектор. Взе ми буквите от клавиатурата...Много си прав. Вижте, *** RUSSKI братушки, примирете се с факта, че ако някой не ви ближе г*за, то не е задължително да ближе друг г*з.Този, който не е русофил, не винаги е AMERICAнофил или Украино-Грузинец. Просто има хора, които ви преценяват реално, а реално вие... НЕ СТАВАТЕ !

24

преди 15 години

А замисли ли се, че докато Европа "започне да внася нефт и газ от другаде", същата тази Европа ще престане да съществува!?

23

az

преди 15 години

Много готин сценарий си написал, обаче е по-скоро за комедия... Проблемът е много по-сериозен, отколкото някаква си държава, наречена България.

22

преди 15 години

голям праз че няма газ ще караме на водка и сельодка. А Бойко да си ходи че ми писна от неговите глупости на всяка манджа мерудия

21

преди 15 години

Путин е най-противният ***, който може да съществува.Абсурд да пусне газта точно в момента - сега се демонстрира "просто между другото" доколко е способен да контролира Европа.Да,да,ама не - започне ли Западна Европа да доставя газ и нефт от другаде, руските пазари ще умрат.Само ние ще сме им клиенти /както винаги/.Хората трябва най-накрая да схванат, че причината не е в Украйна,а в Русия!И сега, и преди това в Грузия лятото!

20

Режисьора

преди 15 години

В ход е сценарии, чрез който БСП цели излизане на България от ЕС и връщането й в Руска орбита. Участниците в спектакъла: Русия, Украйна и от българска страна - БСП. ЕС е способно да ни задържи единствено ако се бръкне дълбоко за едни 10ина милиарда. Предстоящи събития: бунтове, размирици, стачки и организиран натиск от населението за пуск на 3ти блок.

19

преди 15 години

Российский транзитный газ продолжает поступать на территорию Украины, сообщил находящийся на газоизмерительной станции начальник линейно-производственного управления Газпромтрансгаза Александр Гласкрицкий.В свою очередь, представитель Газпромэкспорта Андрей Перевозчиков, находящийся на газоизмерительной станции Велке-Капушаны, подтвердил полное отсутствие потока российского газа из Украины в Словакию. ИТАР-ТАСС

18

Русия велика сила?

преди 15 години

Нека (не)уважаемите политици в България да продължават да обвиняват БСП, че видите ли, искала да "сближи България с Русия". Не подценявайте Русия като велика сила, (не)уважаеми политици! Макар и не по наша вина, вчера същата тази Русия направи нагледна демонстрация на това "Как да унищожим един континент за два дена!".

17

преди 15 години

5, видяхме, че знаеш как се управлява и можеш да цитираш Конституцията. Сега ако се върнеш да изкараш и образование до пети клас, че да се научиш и да пишеш, ще си върха! Сигурен съм че ако завършиш заветния клас ще станеш Президент и ще ни оправиш!"It's no surprise that things are so screwed up: everyone that knows howto run a government is either driving taxicabs or cutting hair." -- George Burns

16

преди 15 години

За тук и аварията там,изобщо не бери грижа.Да ходят другаде,да си търсят наготово топлото.Няма срам,няма жал.

15

преди 15 години

Казват, че Запада бил спечелил Студената война срещу Русия?Не е вярно, защото Студената война едва сега започва!

14

преди 15 години

Току що Путин каза по ОРТ че Украйна е спряла нацяло газа за Европа, а в същото време Русия продължава да доставя газ към Украйна - тоест - газа отива до украинска територия,но Украйна не го допуска до Европа.

13

преди 15 години

Човек, не сме само ние така. Не видиш ли, че цяла Европа (с изключение на Полша и Германия) пропищя.