129

преди 15 години

сестро, тебе те боли, а мен ме боли *** за бакшишите. Не ме е еня колко гладни са, щото са гладни само на думи. Като им видиш бирените шкембета ти става ясно. Те са *** на същото общество, което ти цитираш. Работата им е "мижи да те лажем". Това е ясно на всеки! Девизът им е "ден година храни" и целта им е "йедене и пийене"...

128

преди 15 години

Пърдете си в резервоарите братя бакшиши:)

127

преди 15 години

boikot na marzelivite,mirizlivite i al4ni ***!!!Mi dosega nali kato dignat benzina vdigaha cenite,te sa kalkulirani za benzin,znachi triabva da padnat

126

Нола

преди 15 години

Как може да кълнете и анатемосвате хора, които са част от обществото ни, при това ,без да сте наясно какви са разходите и приходите на таксиметровите щофьори!?Какво да работят онези,чийто вуйчовци не са владици(депутати, мутри,началници тук-там), които искат да работят честно ,без да крадат или мамят?! Боли ме като чета пожелания за ровене в кофи, клетви и обиди ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!! Къде ви е човещината ?Май Господ много ви е наказал откъм души и самочувствие !Мисля,че си заслужавате съдбата ! Поздрави.

125

raff

преди 15 години

Долна БАКШИШКА ***.... дигали цените... ....10 лв. да направят литър газ...НЕЩАСТНИЦИ...

124

преди 15 години

Направете бойкот на гадните бакшиши .Никой да не се вози два месеца от утре .СЪОБЩИ НА ПО ВЕЧЕ ХОРА.

123

Х

преди 15 години

Е може ли да им таковам майката. Като се вдига бензина, вдигат цените, като се свали... малчът си

122

112

преди 15 години

По БТВ казаха, че на такситата им струва по 12 стотинки километъра!

121

преди 15 години

Такси не ползвам от пролетта. Купих си кола. И ми е много драго да чета, че бакшишите били изнемогвали. Мед ми капе. Ходете повечко пеш, ползвайте градски транспорт, а може да се замислите и за инвестиция във возило. Успех!

120

bak6i6

преди 15 години

"moreto"- myl4i be, selqnin

119

moreto

преди 15 години

a тъй пък кат пуснат газта няма да сваляте ценитедаже още мааааалко мое ги дигнете като компенсация за нервите дето ви създават те простаци!

118

bilboto

преди 15 години

Хора, на мен взе откровено да ми писва от номерата на таксиджиите. Винаги са недоволни. Постоянно искат нещо. Разбирам ги, че разходите са им много. Разбирам ги много какво им се налага да правят за да изкарват, но разбирам и другата страна. Колите им са ужасни. Много честно раздрънкани и мръсни. Често шофьорите пушат в колата без да питат. .... Мога много да изброявам. Нямам и против да си търсят цената.... но.... бих искал да погледнем малко в чужбина какво се случва. Например такси в Берлин как изглежда. Нов огромен бял мерцедес. Вътре топло и приятно. Не се пушеше. Платих по около лев на километър. С последното увеличение което очакваме, цените ще станат подобни на тези навън. Там също карат на бензин. Заплатите са им по-високи съответно разходите. И се питам защо трябва да е така?!? И до кога? Ами май си мисля, че е по-добре да ги бойкотираме. И колкото може по-малко да им ползваме услугите. Колкото повече хора го направят толкова по-добре. И тогава ще се принудят тези които останат да предлагат по-добра услуга.

117

Влади

преди 15 години

Абе кой подхвърли тая тема тук. Пак се опитват да отклонят основната тема със спирането на газта с такива новини на които всеки ще клъвне.Сега по-интересно е да гледаме безпомощните ни президент и премиер. Май не са очаквали така да се развива дружбата с Русия.

116

svs

преди 15 години

смешници са тези бакшиши. утре ако вдигнат цената на лалетата, тези пак ще изреват да вдигат цените с оправданието че карат на лалета. но от *** човек какво може да очаквашр освен да се опитва да те цака на дребно.

115

преди 15 години

ей taksidjiq ще те набутам в до шия!!!!

114

taksidjiq

преди 15 години

ei "Rusenka", ima6 li hubavi 4i4i?

113

Rusenka

преди 15 години

Predishniq pyt se opravdaha s cenata na sireneto, mai samo se chudqt kak da vdignat cenite, koito i bez tova sa dosta visoki. Kato padna cenata na gorivoto, zashto nikoi ne namali cenite?

112

reni

преди 15 години

Abe,Anonimnia 6to ne se skrie6,niama da gledame samo tvoite prostotii?

111

reni

преди 15 години

Kato ste tolkova zadrujni za6to ne se dignete i da pometete mrusnite komunisti?

110

Spets [14]

преди 15 години

Масов протест срещу властта тръгва от интернет Блогъри и чатъри зоват за бунт срещу корупцията и политическата некадърност. Серия от мащабни национални протести срещу правителството планират студенти, еколози, фермери и други граждански организации до седмица. Първите шествия са предвидени за 14 януари датата, на която депутатите се връщат от коледната си ваканция. Точно в 10.00 часа студенти ще тръгнат от зала Христо Ботев в Студентски град към Народното събрание, където към митинга ще се присъединят и други недоволни от управлението граждани. Призоваваме всички, които стачкуваха под различни форми поотделно, да се обединят, пишат в съобщението си организаторите. Постави [14] пред името си в знак на солидарност с националния протест срещу мафията, бедността, корупцията и политическата некадърност. Ела на 14 януари в 11.00 часа пред Народното събрание. Препрати това съобщение до всичките си абонати. Подобни текстове се разпространяват от няколко дни между потребителите на Skype, Facebook, както и в повечето български форуми. По този своеобразен начин общуващите в интернет показват своята съпричастност и гражданска позиция. Години наред живеем в най-бедната и корумпирана страна в Европа и дори след 2 години членство в ЕС не е възприета нито една европейска практика. Няма да търпим безнаказано да избиват колегите, приятелите и надеждата ни. Няма да живеем в страх. Години наред живеем на дъното, живеем в страната на мафията, беззаконието и амнезията. Писна ни! Да покажем на политиците ни, че ни пука, че не спим и че няма да ги търпим, пише още в текста на протестиращите. към клип в сайта за видеообмен VBOX7.com пък припомня за абсурдите на изминалата година - убийства, катастрофи, бедствия и други, на които правителството не реагира адекватно.