60

Анонимен

преди 6 часа

Надигра в смисъл надплати

59

Ха ха,

преди 6 часа

...и ще караме от избори до избори , докато ГЕРБ-СДС съберат достатъчно мнозинство , че да управляват сами! И без това Главчев се справя прилично , а и след две години Радев се оттича, и ако не успее с преврата, ще бъде разследван!

58

Анонимен

преди 6 часа

Пеевски надплати другите, много ясно, че ще ги надиграе! Най-силната кампания беше неговата

57

Посолството :

преди 6 часа

Схемата Магнитски прави чудеса... От върл русофил Пра3340 се превърна в заклет евроатлантик :)

56

Анонимен

преди 6 часа

Борисов ще направи това, което началника му Пеевски му нареди

55

Анонимен

преди 6 часа

БВП обаче не отразява сивия сектор, който е почти половината.

54

Анонимен

преди 6 часа

след фалитите 89г. Минахме на БОРД----- сега след 18- млад, ще минем на ЕВРО ....ПИТАЙТЕ ГЪРЦИТЕ КАК СТАВА , ЛЕКОТА НА ГЛАДНО И СТУДЕНО....ХАХАХА

53

Анонимен

преди 6 часа

Няма никакъв начин ББ да състави (стабилно) правителство.......... След 4 месеца - пак на избори, дами и господа и така докато се стигнее до парламент в чийто Списък не фигурира ГЕРБ и СДС

52

Анонимен

преди 6 часа

БВП на България е над 108 млрд.

51

Анонимен

преди 6 часа

Опозиционните партии служат за гарант, което се демонстрира във връзка с Матриците, че КРАДЯЩИТЕ политически партии не могат да си направят схемите тихомълком.

50

САМО ГЛЕЙТЕ....

преди 6 часа

...КАК зимата фалита на Държавата ше ви гони за да загревате, по-добре....ХАХАХА....18- млад. са това...!

49

До 51

преди 6 часа

18 милиарда дупка в бюджета е поредната лъжа на гербавите,за да оправдаят теслата,която са ни приготвили.А ти си им вярвай,щом толкоз ти е акъла.

48

Момчето

преди 6 часа

Държи Борисов и скоро ще му вземе и партията ако не слуша. А Дамянова е ясна...при нея нещата са от прозаична злоба за отмъщение

47

до48

преди 6 часа

Вемай ПП направиха този "компромис" за да си крадат заедно, иначе компромис с крадец как да направиш ве, м...ник.

46

Смех...

преди 6 часа

ПРИ 9- ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА, "ПРЕЗИДЕНТСКАТА РЕПУБЛИКА"--- Е САМО МОКРА МЕЧТА. ЗА НАИВНИЦИ......ХАХАХА....

45

Анонимен

преди 6 часа

Самия факт че се говори само за ППДБ, ГЕРБ, Пеевски И нищо за Възраждане,БСП, ИТН МЕЧ Величие показва че те ще служат само за притурка и с тази цел са вкарани в парламента.

44

Стига бе,

преди 6 часа

...Менкаджиите били спряли "кражбите" на ГЕРБ и затова оставили 18 млда дупка в бюджета ??? Някои верно си вярват на лъжите !

43

Анонимен

преди 6 часа

Относно Терминал 2 и култовата фраза на Кирил Петков:"Мислете за тях(за народеца) маркетингово. Ние също трябва да мислим за държавните служители маркетингово и Да!-ще получим по-добра услуга в западните ЕС държави, но имаме и Вариант 2: да селектиране по-добри държавни служители тук в България, което естествено е по-трудия начин. Който е страхливец, има Терминал 2.

42

Ха ха,

преди 6 часа

...Копейките пак се размечтаха за преврат, със вдигнатият юмрук на Радев! Времето за кофчези, бесилки , "отровни " и всякая сво'лочь отмина ! Дойде време да се върши работа и да се плаща сеира!

41

Анонимен

преди 6 часа

Госпожа Дамянова,ПП направиха този огромен компромис за да пресекат кражбите на ГЕРБ,с ясното съзнание,че ще понесат огромна щета.И техните интелигентни поддръжници го разбраха,затова отново гласуваха за тях.Каква е вашата лична неудовлетвореност,та така яростно ги критикувате?