30

Анонимен

преди 9 часа

Славчо като за теб България и Българския народ не съществева, какво правиш още тук?!!!

29

Анонимен

преди 9 часа

Слави не разбирам защо изобщо съществува ИТН...щом за Теб няма такава държава и съответно такъв Народ!!! ....и кои са тези дето гласуват за този който ги е отписал?!!!

28

.

преди 9 часа

Много ми се иска утре България и българите да се събудим без чалга ! И като казвам чалга , имам предвид чалгата не само като музикалем жанр ( ако въобще може да се нарече музикален ) ,а чалгата като мироглед , светоусещане , стереотип , себеизява и т.н. та чак до парламента и политиката въобще ! В истинската култура няма кич , пошлост , агресия и брутална про ста щина , на които този другар е носител и олицетроворение през последните 25 години.

27

Анонимен

преди 9 часа

Само да не се събудим с възгласа Слави го няма в НС.

26

Анонимен

преди 9 часа

Вие представяте ли си Слави Трифонов депутат и да иска да искаже своето мнение по даден въпрос от трибуната на НС? Че на него 20 минути ще са му необходими поне, а на 35 години като беше мозъкът му сечеше като бръснач и говореше без заекване от по 5 секунди. Сега е тотал щета.

25

Анонимен

преди 9 часа

Слави е прав: Българската държава я няма от след идването на комунистите на власт 1944г.

24

Анонимен

преди 9 часа

до 25 Чувал съм го това. Кой участва от актьорите и по коя телевизия?

23

Анонимен

преди 9 часа

до 23 Че те елтората на ИТН от когато партията влезе в парламента знаеха че Дългия няма да се кандидатирва за депутат. И сега знаят. И как тогава ги е излъгал ми обясни?

22

Анонимен

преди 9 часа

Не мога да гласувам в държава която е имала 45 години насилствена диктатура и след това 35 години преход хаос с разграбване и унищожаване от мафията и борци на държавата и олигарси по руски модел. Просто съвестта не ми го позволява.

21

До 20

преди 9 часа

А Бягство към победата гледаш ли?

20

Анонимен

преди 9 часа

Споко НС няма да остае без турбочалга.

19

Анонимен

преди 9 часа

Абе чалгар,защо участваш в изборите,щом няма да влизаш в парламента?Така ли искаш да излъжеш хората са гласуват за твоята партийка?Това честно ли е?И ти ми се правиш на политик и имаш наглостта да критикуваш другите.

18

Х

преди 9 часа

аз проблем не виждам. Всички реват "ходете гласувайте!". Добре, но ще гласуваме за този, който искаме. Те ще си спечелят и без нас. Много гласове == голяма субсидия.

17

Анонимен

преди 10 часа

до 17 И актьорите ли е разхвърлял по други телевизии? Щото Гледам два пъти в седмицата Ку Ку бенд да участват в една игра по Btv, за актьорите не знаех.

16

Анонимен

преди 10 часа

Утре започва Свинският Триумвират! Царство Чалгария на Три Прасета! Боко Глигана, Тошо Шопара и Пеевски Прасуна! Слава на Свещенната Свинска Империя Чалгария! Всички животни и хора сте равни и всички ще ходите на четири крака по улиците!

15

Анонимен

преди 10 часа

Властелинът на чаллгарите.

14

Анонимен

преди 10 часа

Успя да пробуташ в парламента некадърните си,но иначе много злобни сценаристи,от които освен плювни и интриги,друго не чухме.Явно и кабеларката ти вече е умряла,щом си разхвърлял актьорите по други телевизии да изкарат някой лев.Твоето мнение не интересува никого.

13

Анонимен

преди 10 часа

Дали ни пукало? Въпросът е защо на теб не ти пука за България? Защо не понесе отговорност когато имаше възможност да вземеш мандата ве, учиндолски смооотаняк? Защото целта ти е единствено да намърдаш хората си в парламента за да лапкат по 10 бона минимум на месец заплата. Само това ти е целта. Никаква друга! Това и 5 годишните го разбраха.

12

Опа

преди 10 часа

То държава отдавна няма, има господари и роби.

11

Анонимен

преди 10 часа

По-добре да няма такава държава,отколкото да има такива чалгари.