81

...

преди 7 часа

.......

80

Анонимен

преди 7 часа

Опорката е че наричате Борисов - "тиква"... С плюнки искате революция да правите - камилска революция...

79

Пак по опорката?

преди 7 часа

До ЕВРОПА ИЛИ БРИКС..?: А избора не е такъв. Избираме депутати за НС на България. Анадънму?

78

ЕВРОПА ИЛИ ИБРИКС..?

преди 7 часа

КОМЕНТАРИТЕ ПО ДОЛУ ЯСНО МИ ПОКАЗВАТ КАКВИ СА АВТОРИТЕ ИМ...

77

Койчо

преди 7 часа

Този ако се махне, всички ще се успокоят и ще се справят с проблемите на държавата. Иван Костов извърши огромни грехове, но се скъта, седнал да пише и да си мисли глупости, а този не разбра, че трябва вече да се махне. Докато стои и дрънка простотии стоиме в блатото което сам сътвори.

76

Стига глупости

преди 7 часа

До Анонимен 77: "биткаджия, човек с добро сърце, човек ,който иска да гради" И това Бойко ли е? Бивш полицай и охранител с пожарникарско образование, с чекмедже с пачки и кюлчета?

75

За първи път

преди 7 часа

съгласен с Баце и най-вече да те няма! Обещаваме, че редовно ще идваме на свиждане! Аз ще продавам отпред билетите!

74

Анонимен

преди 7 часа

И тоя и Костов са роми!

73

Анонимен

преди 7 часа

Костовистите пак не осъзнават, че държавника не означава да имаш по - добро образование, интелект и тн.Един държавник е преди всичко биткаджия, човек с добро сърце, човек ,който иска да гради.Всичко, което Костов не успя да бъде като личност.

72

Не е ли ясно?

преди 7 часа

До Анонимен 73: "Ако трябва да избирам между Борисов и Путин - избирам Борисов"? А изборът изобщо не е такъв. Путин си го избират в Русия, а ние защо да избираме пак Бойко? За да строи пак пътища с 30% по-малко асфалт?

71

Анонимен

преди 7 часа

Затвор с доживотна присъда!

70

Сата НАТО

преди 7 часа

НЕ трябва да има редовен кабинет.

69

Анонимен

преди 7 часа

Каза човекът,който одавна трябваше да е в компанията на бай Ставри.

68

Днес отивам за гъби

преди 7 часа

Всички партии,от началото на демонокрацията,поради ниска избирателна активност са нелегитимни,също така и законите им.В момента в който затвърдите активността,то тогава ще затвърдите и законите им.

67

Анонимен

преди 7 часа

Какво като е казал, днес Костов е подреъжник на Доган.Кел файда, че го каза.Докато подскачаше по митинги Доган унищожи поколения българи.Сега седнал да пише неща, които ги знае всеки българин.

66

мак

преди 7 часа

Ще сънувам кошмари след като му видях физиономията. шегичка. Много добре сте подбрали снимката. Нагъл ало ваньо, одете пеша, тераски и подобни. Огладня, горкият.

65

Анонимен

преди 7 часа

Както се видя и в последните постове, Костовистите мразят Борисов и желаят да го няма изобщо.Е, каква политика ще имаме?Никаква.Е затова Главев завинаги.И стига вече вярвахте на глупости, че ще има кабинет между Герб и ппдн.НЕВЪЗМОЖНО Е.Омразата на Костов съсипва всичко в България.

64

До 74

преди 7 часа

Костов пръв каза,че ДПС е проклятието за България.Няма нужда да коментира Борисов.Би било под достойнството му.А ти освен Карл Май не е зле да прочетеш и някоя и друга книга,вместо да подражаваш на вожда си.

63

Сигурно и стабилно

преди 7 часа

От ГЕРБ това ще рече: сигурно к'радене и стабилно на последно място в ЕС.

62

Анонимен

преди 7 часа

Репликите му, физиономия му приличат точно на другаря Живков))