29

МДа

преди 5 часа

Те от САЩ точно това искат. Ако може да има войни навсякъде по света, ама далече от тях

28

Ще се разбере

преди 5 часа

по-късно, но този лъже на корем. Атаката беше доста премерена и слаба. Израел не иска да рискува по-сериозни удари. Една такава атака дава на Иран възможност да не отговаря или не, без да рискува директно нападение от САЩ. Най-вероятно скоро няма да има атака от страна на Иран.

27

Войводата

преди 5 часа

1. ЗА НЕЯ 2. Победих цру 3. Защо е важно да спазваш всички закони? 4. Защото по този начин бойната група ще бъде облечена цивилно 5. Така могат да ядат бой законно 6. Иначе стратегията е различна

26

USpedal

преди 5 часа

Краварин ,ама български. Що е то? По народному се казва предател,по сегашно-евроатлантик

25

Анонимен

преди 5 часа

"Противовъздушната отбрана на Иран не се справи напълно"....................И израелската не се справи напълно с иранската ракетна атака, но го съобщихте с половин уста.

24

Фашисти

преди 5 часа

Не виждан геноцид и убииства, това направи Израел.

23

До 13

преди 5 часа

Иначе за конфликт на интереси - тия изгнаници от третия свят винаги имат такива, уж обективни журналисти а винаги имат семеен зъб на режима който са наети да плюят. В случая дедо му сигурно е сгафил нещо и Хафез Асад му е взел далаверката и му е казал да се омита от Сирия. Сега шишкото иска да се върне в Сирия на натовски танк. Много такива случаи.

22

Убиици

преди 5 часа

Само като му видите мутрата и ви става ясно че е ционист еврейн.

21

До 13

преди 5 часа

Тоя има двойно гражданство - Българско и Сирийско, гугъл дава името като ливанско по-често срещано сред арабски християни. Въпросния пропагандист беше клакьорка на умерените главорези в Сирия като върлуваха там, както се очаква от атлантическия консул - създаден като интернационална ПР агенция на Южна Африка по времето на апартейда между другото.

20

Исо Хазара

преди 5 часа

Тоя арабско-български шишко къде се вредил за "атлатически анализатор" хахаха

19

MNENIE

преди 5 часа

Напротив , мисля че започването на Конфликта в Израел е Организиран от САЩ .Всички сме съвременници на Войната в Украйна .Смешното е че всички сметки са фактурирани на Русия .

18

Анонимен

преди 5 часа

САЩ има само двама експерти!Тъкър и Ритер!

17

Анонимен

преди 5 часа

На ,,шефа на ООН",минуса не лови

16

Анонимен

преди 5 часа

Пак ли Скот Ритър?

15

Зозо

преди 5 часа

Руските талибани от Възраждане пак ще са 4-ти на изборите :))))))))))))))))))))))) Остава им само да бълнуват по форумите :)))))))))))))))

14

Анонимен

преди 5 часа

Гледах един филм как честват 2500 години Персия! Над половин милярд за ядене и пиене на Елита по онова време. А в същото време народа мизерства!

13

Въпросче

преди 5 часа

това име "Трад" - какво е?! в Смисъл, Анализаторът да няма Конфликт на Интереси?!

12

Анонимен

преди 5 часа

До9.Шефът на ООН отиде на крака при Вовата.А ако изберат Тръмп и той ще отиде на крака в Москва да се договаря за Украйна.То е ясно че Вовата е цар на Русия и Украйна и не само там.

11

Анонимен

преди 5 часа

Иран /Персия/ са регионален фактор от около 3 000 години.Ако не беше безумната ислямска революция , която победи преди около 40 години и която дръпна страната рязко назад, днес Иран вероятно щеше да е азиатски икономически тигър. 40 години след революцията като военен потенциал са колос....успешно натиснат от държава десет пъти по-малка.

10

Войводата

преди 5 часа

1. ЗА НЕЯ 2. Победих цру 3. За да победиш цру трябва да спазваш всички закони, да избягваш техните капани и да им поставяш твои капани 4. Във Франция съм. В 1 ден видях 3 еднакви леца на 5 различни дестинации. Следят те добре. Обаче имаш чувство че ще ти нападнат бойна група. Тези просто те следят. 5. Подготви капаните. 6. Какви капани е тайна но 1 жокер 7. Престори се че се спъваш и остови някой да ти помогне. И след това куцай. Бойната група ще получи тази инфо 8. Те ще ядат много бой