39

Анонимен

преди 7 часа

Русофили за България-номер 25!

38

Малоумно

преди 7 часа

34

37

Факти

преди 7 часа

Един долар е вече 96 рубли.....каквото и да говорите и пишете....преди войната бе едно , а сега.....но всичко върви по план....нато до Петербург, Украйна става най силната армия в Европа и никой там не иска руснаци....няма хляб, и сол , а омраза и миротворци..

36

Василев

преди 7 часа

Русия води тотален геноцид над украинския народ унищожавайки икономика и държава, прогонвайки и убивайки милиони украинци!Западът засега не ще да се изправи в тотален сблъсък с руските шовинисти, опасявайки се от ядрен конфликт!Слава на украински народ, който не иска да робува на кремълските сатрапи и не иска някой друг да решава неговата съдба и на децата му!Слава на такива герои , които са готови да жертват живота си за доброто ба своя народ и бъдещето му!Слава на украинските герои!Кармак!ЦРУ!

35

Анонимен

преди 7 часа

Просто не мога да повярвам как сте се престрашили да излезете от либерастия наратив и да публикувате смислена статия. И то преди още Тръмп да е спечелил изборите. Смело. Да не повярва човек, че чете нещо разумно, а не поредните либерастки лъжи и фантазии.

34

иван вазов

преди 7 часа

кат русия няма втора, тъй велика на света, тя е нашата опора, тя е нашта висота.

33

ля ля

преди 7 часа

в отговор на заглавието - всичко е направено от господата джентълмени от острова, които вече им казваме господата ***! тиняци! много хора, природа и Земята страда от тези колонизатори!! където са минали - всичко са унищожили! кажете ми в бритиш музея какво има само...! пропаганда тече много! жалко за невежите! wag the dog - е това е филма който може да Ви покаже, драги читатели, истината в днешно време!

32

Анонимен

преди 7 часа

Запада създаде Путинщайн!

31

Паралел

преди 7 часа

Днес гледах кадри с корейски войници!Изглеждаха много интелигентни!

30

Анонимен

преди 7 часа

Е;итът на Украйна го направи не може да се зъбиш на руската мечка и да ти се размине.

29

Анонимен

преди 7 часа

Четете долнопробна руска пропаганда,маскирана като "швейцарско "издание.Всички се прекланят пред Путин и Кимчо.Слава на Сатрапите и масовите убийци!Слава!А , че Путин бере душа,а Си му го завира-нито дума...

28

Анонимен

преди 7 часа

1рубла,колко вона е?

27

Анонимен

преди 7 часа

Русия ще остане само с Менделеевата таблица!Оригинала!

26

Анонимен

преди 7 часа

Сега като дойдат корейските самоубийци на Кимчо, ще видите как фашиссстките лekeнца бандеровски на зеленсккия нарКАман, ще се молят на полша за политическо убежище!!!!

25

Анонимен

преди 7 часа

Лукашенко защо не иска в РФ?

24

Фродо

преди 7 часа

МОРДОР ЩЕ ИЗГОРИ ЗАДРУГАТА ЩЕ ПОБЕДИ

23

Анонимен

преди 7 часа

22,какво те грее?

22

Анонимен

преди 7 часа

Украйна е пътник, това трябва да ви е ясно вече.

21

Zоро

преди 7 часа

Путин е новия Хари Потър,властелина на пръстените!

20

Горките американци

преди 7 часа

Ще им стане за втори път президент човекът, който обеща преди две седмици да докара в Калифорния вода от реките в северозападните щати. Само дето никой още не е прокопал необходимите канали за такава фантасмагория. Ей така ще решава и проблемите в света. Същият, който разправяше, че с дебелака Ким си разменяли "красиви писма" и се "влюбили един в друг". Мале-е, спрете Земята, искам да сляза...