97

Koko

преди 4 часа

Нови висини на Путин във външната политика- вече решава заедно с лидера на най-голямата дупка на Земята. Явно никой друг не сяда на маса с него. Аутсайдер като дете, младеж и тинейджър, аутсайдер и като дърт. Не знам психолозите ще кажат защо заради тези комплектси на джуджето страдаме всички.

96

123

преди 4 часа

Този е най-големия позор за бялата раса. Докара азиатци в Европа да избиват европейци.Питам се нашите копейки проумяват ли какво зло е това за света?

95

Грозната истина

преди 4 часа

Много е зле таксиджията. Тая война няма как да приключи с полза за Русия или за Украйна. Ква полза е това - стотици хиляди измрели момчета, съсипани семейства и съдби, Украйна също, а и по зле - сринати градове и села, милиони бежанци. Ако някой вижда полза за която и да е от страните е психопад.

94

Иванов

преди 4 часа

Напротив запада си държи на това *** да ядат дървото реалностите са такива и Путин ще го усеща още по болезнено с времето,ето дори Брикс не го е..бават много всеки там си има свои интереси и не искат руски диктат .

93

Анонимен

преди 4 часа

как е фолцваген?

92

анонимен

преди 4 часа

Падение. Един беден диктатур помага на друг военолюбив диктатур. Това е новият ред на Кремъл.

91

плана на путин

преди 4 часа

Питам се тия корейци бяха ли предвидени в плана от февруари 22 година?

90

заключение

преди 4 часа

Фактът, че путин е докарал северокорейци на фронта е доказателство, че нещата там не са добри за русия.

89

Анонимен

преди 4 часа

10 години откакто укронацистите подпалиха Дома на провсъюзите в Одеса, където изгоряха живи 43 човека, 6 бяха убити на улицата и 200 бяха ранени. Там между другото имаше българи жертви. Преди началото на СВО Путин каза, че всички престъпници се знаят поименно и ще понесат своите наказания. Путин е мъж и си изпълнява обещанията. Слава на Путин, той е Велик!!!

88

Анонимен

преди 4 часа

Денацификацията и демилитаризацията на така нар. окрайна си върви с пълна сила, а русофобите у нас и по света 4ишкат кръв!

87

Анонимен

преди 4 часа

Путине, в гроба нито Украйна ще те интересува, нито Северна Корея

86

Анонимен

преди 4 часа

Руските Z(зет) патриоте и военкоре са в потрес, всички са против корейците.Предполагат, че Ким е изнудвал Путин, иначе ще спре снарядите за Русия, които пак според нацируснаците всеки трети снаряд е дефектен.

85

Кво стана?

преди 4 часа

Като бях млад ни учиха, че Русия и Украйна са братски страни. Сега Корея излезе по-братска. На кого да вярвам?

84

Анонимен

преди 4 часа

На този лигльо никой нищо не вярва. Единственото добро нещо което може да направи е да се обеси на стените на Кремъл.

83

Анонимен

преди 4 часа

С чиповете от откраднатите перални, хладилници и печки руснаците направиха дронове и ракети та изкъртиха окрайна и нато. Ало геiропа акъла къде е и кой ще баламосвате? С тоалетните чинии руснаците какво правят? Искандери ли?

82

Анонимен

преди 4 часа

Путин пусна в бой източните азиатски тигри с тесните очи и амуджите чибуреки от Кавказ да редуцира населението им, че имаха по 10 деца. За сметка на това си върна 3 милиона руски славяни от бившата окрайна. Освен качественото славянско население, си върна и супер богати територии - плодороден чернозем, а отдолу полезни изкопаеми за десетки трилиони. Путин е велик стратег!

81

Анонимен

преди 4 часа

Копейките не са Българи!!! Възраждане да поема към северна корея расия сирия...

80

Срам

преди 4 часа

Този е най-големия позор за бялата раса. Докара азиатци в Европа да избиват европейци.

79

Възраждане! Време е!

преди 4 часа

Сравнете северо-корейските военни и нашите шкембарлии/амбарлии от армията. Нашите не знаят какво е дрон, но са специалисти по ракия и скара )))))

78

Анонимен

преди 4 часа

Щом русофобите вият на умряло значи всичко върви по план!