176

32340

преди 3 часа

След Райчев или от Райчев са данните ...

175

Анонимен

преди 3 часа

Човекът, с когото броенката свърши, не участва в по-нататъшното броене и изтеглил жребия - добър или лош човекът, който остане последен. Когато се използва за измерване на време, броене, произнася също бавно и на срички: "Обичам да гласувам за Комунистически Ученички!"

174

Анонимен

преди 3 часа

Броенка (наричана също броеница или броилка) е детско стихче, което се използва често като жребий в детските игри в България, за някакъв жребий, като след измерването на определен период от време или просто за отмерване на такт ( при игра на ластик, например) Когато се използва като жребий хората които участват в жребий, като например играчите на криеница, се събеират и един от тях започва да брои броенката, като на всяка нейна сричка отговаря един човек.

173

Доган султан

преди 3 часа

От мен зависи всичко

172

Анонимен

преди 3 часа

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 48) Падна камък от небето, цапна Гошо по шкембето, тече кръв, тече гной, кой излезе първи? Той? Той? Той? Гощо? Броенка, броеница! Той! На Изборите ще е Първи Той!

171

Анонимен

преди 3 часа

Според един русофил по-долу в Германия е пълно с русофили. Е добре де, какво правят в прогнилия Запад, а не са в процъфтяваща Русия? Колко руснака има в прогнилия Запад и колко западняци в процъфтяваща Русия? Русия е много хубава, много евтино, супер се живее, а даже и русофилите не искат да ходят там. Този факт е доста показателен за всеки с поне две мозъчни клетки. Останалите са ясни.

170

Анонимен

преди 3 часа

Гласувайте масово,но не за гербавите крадци.Този път те ще ви нулират.Не чувате ли какво говорят?Замразяване на заплати и пенсии,защото много сме били забогатели последните години.

169

Йорданов

преди 3 часа

ГЕРБ е клиентелистка партия и за нея гласува държавната и общинската администрация плюс обръчите от фирми. ППДБ доказаха, че са абсолютно неспособни да вземат смислени и полезни решения. А заедно бяха повече за Украйна, отколкото за България. За етнически и купен вот е ясно чии е. Проекти на посолството - няколко. Остана Възраждане.

168

Анонимен

преди 3 часа

В ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ ИМА ПРИЗЕМЯВАНЕ НА ГЕРБ ПО КОРЕМ

167

Анонимен

преди 3 часа

Цяла седмица социолози ни облъчват и внушават категорична победа за ГЕРБ.Има ли някой,който още не е разбрал кой им плаща?

166

Бай Х

преди 3 часа

Чета минусите и виждам че ги слагат бюрокрацията която не работи а само гласува за ГЕРБ. Другите са на работа.

165

ВГЗ

преди 3 часа

нали Пеевски ще е премиера?

164

Анонимен

преди 3 часа

До От Германия "До 153В голяма грешка си отворко. Даже и в Германия е пълно с русофили, за разлика от твоето село, дето сте все върли атлантици" - хахахахах Ще ме уморите от смях. Защо са в Германия, а не са в Русия? Защото в ЕС е лошо, а в Русия е супер ли? Както писах вече най-редкият вид русофили е русофил живеещ в Русия. Ти само доказваш написаното от мен хахахаха хахахахахаха

163

Българин

преди 4 часа

САМО ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ПОСТРОИ НЕЩО ЗА ТИЯ 35 ГОДИНИ!

162

До Социолог

преди 4 часа

а минус за двете как?

161

Социолог

преди 4 часа

СЛОЖЕТЕ ПЛЮС ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ, СЛОЖЕТЕ МИНУС ЗА ВЕЛИЧИЕ! ДА СЕ ПРЕБРОИМ!

160

Анонимен

преди 4 часа

в сайта на цик зелените са номер 1, а в сайта на зелените пише 10

159

ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 4 часа

пп - Пуделите на Прокобиевс другите две сбирщини - ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ. ЗА ВЛАСТ УМИРАААААТ. УМИРАААААТ ЗА ВЛАСТ.

158

От Германия

преди 4 часа

До 153В голяма грешка си отворко. Даже и в Германия е пълно с русофили, за разлика от твоето село, дето сте все върли атлантици

157

.

преди 4 часа

До140 Анонимен..."Всичко което има днес в България е построено при комунизма"...от хора родили се , израснали и изградили се като личности по царско време , а твоите "евроатлантици" са все комсомолци и партийни секретари , ченгета и ДС-та , продукт на соца и най-вече безпределно отдадени и верни на КПСС и СССР.