13

и пак до 7

преди 5 часа

Ето ти още, бе, Шуляк, "Емил Бончев, Информационно обслужване, подаден сигнал за "конфликт на интереси" за подготвяне на измама при машинното броене на предстоящите избори!!!" Затуй ти го казвам, у Бг нема толкова Роми!!! -)))))

12

Индийски Факултет

преди 5 часа

Аз искам да гласувам безплатно, но нямам желание!

11

до 7

преди 6 часа

Абе Шушляк, как ще спечелиш 25% за Герб-Мафията, 14% за Меринджеите Киро Т., Ококорения и Ленчето Общата, а Най-Фрапиращото са ИТН с 6,9% ?????????? Кой гласува за Чалгаджията, не мога да си обясня???????????? А, за Червените Олигарси?????? Ами в Бг просто НЯМА толкова Роми, бе, Шушляяяяк, ти разбираш ли го туй????? -)))))))

10

емо

преди 6 часа

христов е прав - защо в това капиталистическо общество, в което всичко се купува и продава, да е забранено купуването на гласове. ами хората си имат пари, а с пари всичко се купува, нали така.

9

до 10-ти

преди 6 часа

Дори да има глоби те си ги плащат и продължават. Обаче ако сложат условие дисквалификация от изборите при покупка на гласове - виж това е по-строго наказание... ама много се размечтах, това няма да се случи.

8

Съвет

преди 6 часа

Трябва да има големи парични глоби за партиите които купуват.

7

до 2-ри

преди 6 часа

Защото, получава се така, че който има пари той ще управлява, а това не е демокрация. Понеже на хартия сме демокрация, са длъжни поне да се преструват, че не купуват гласове и осъждат купуването на гласове като престъпление, нищо че всички го правят по различен начин и живеем де факто във феодален строй.

6

Анонимен

преди 6 часа

Що пък на мен не ми дават така храна на версия в нашия квартал???

5

Анонимен

преди 6 часа

"Не съм чула досега тук да се купуват гласове", каза жителка на квартала."При нас ги няма тези работи, гласуваме си свободно", коментира друг живущ във "Факултета". - леле како, цингара, мангара, евввв-а-л съ мте блллажжно!

4

Анонимен

преди 6 часа

На даем я, ти и без това живот на заем живееш.

3

Анонимен

преди 6 часа

Смешното е, че им верват. Когато бях на 15 в нашия квартал се въртеше една страшна далавера. Аз чух за нея от 13 годишен. После се оказа, че имам познати наверени там. Дори баща ми позаваше хора. Далаверата си въртеше с пълна пари и всички намазвахме покрай нея. Един път дойдоха журналисти, да питат хората - 30-40 човека питаха, НИКОЙ Нищо не знае. "Не, тов тук не е такъв квартала, моля ви се! Нашия град нема такива работи" ха ха ха ха аааах ... Каза го баш тарторчето :D

2

Христо Христов

преди 6 часа

Защо купуването на гласове е забранено? Защо?! Някой може ли да обясни?

1

Анонимен

преди 6 часа

докато не се търсят тези, които поръчват гласовете, ей така ще симулират работа с тетрадки с вересии