150

Баба

преди 3 часа

"Русия не е направила инвазия на чужда територия"Съгласен съм. Украйна също не е направила инвазия на чужда територия, а е денацифицирала Курска област, за да освободи украинското население в Курск от ботуша на нео-нацистите от пРосия и ордите от Шулц-88 и Русич, две руски неонацистки групировки.

149

Анонимен

преди 3 часа

До Баба Елементарен си, но ти си го знаеш и го пишеш това за твоите събратя в страха и злобата ви към Русия. И това го прати по имейла на Данко председателят на словашкият парламент, тук няма да те прочете и няма никой да му каже елемнтерните глупости които си написал за Хитлер, Путин и т.н..

148

Анонимен

преди 3 часа

Поляците французите американците германците грузинците какви са. И те да пушечно месо на украйна срещу Русия.

147

Баба

преди 3 часа

"До Баба Пак да ти кажа - Не си компетентен по въпросите за въоръжението, войните и армиите."Така е, най-компетентните: руснаците, вече 3 месеца не могат да си върнат Курска област. Ако за теб компетентност е да загубиш територия с пет пъти по-голяма армия, и да трябва да просиш войски от С. Корея, руснаците са най-добрите и най-компетентните.

146

Баба

преди 3 часа

"Руснаците са в тази територия с чувството, че помагат на своята нация.."Хитлер също влиза в територии с чувството, че помага на своята нация, и виж кфо стана с Хитлер. Същото ще стане и с Путин, който нападна братска славянска православна държава, и успя да загуби Курска област, и вече 3 месеца не може да си я върне.

145

Баба

преди 3 часа

"Русия ще победи във всякаква война, най - вече ядрена!"Само дето не може да победи за 3 години малка Украйна, а ти викаш, че ще победи цял запад за 5 минути. ХАХАХАХ, малко трябва да си вярваш.

144

Анонимен

преди 3 часа

Русия не е агресор, тя защитава своите интереси - заместник председателят на словашкия парламент Данко. "Руснаците са в тази територия с чувството, че помагат на своята нация... Заемането на страната на Украйна не е решение на проблема, тъй като само ескалира напрежението", каза Данко.

143

Анонимен

преди 3 часа

Путин не е диктатор. Той е пратеник на БОГ, ангел на справедливостта, доброто, възмездието, светлината и мира.

142

Анонимен

преди 3 часа

Русия не е агресор. Освободител е тя на поробените от фашисткият бандеровски ботуш народи.

141

Анонимен

преди 3 часа

На Русия и трябват пет минути за да неутрализира целият така наречен Запад и още пет минути за да го изпари във вечността. Русия ще победи във всякаква война, най - вече ядрена!

140

Анонимен

преди 3 часа

До БабаБабииии пи ли си тебокана бабиииийшвръъък швръъък хахахахаха

139

ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА

преди 4 часа

А западните волентири не са пушечно месо, те са пържолено месо...

138

Анонимен

преди 4 часа

Друго си е да се надяваш някакъв богат човек, живеещ много далеч (Вовата) да ти оправи живота. Защо сам да се мъчиш, като Путин ще дойде и ще те оправи? Способният човек не чака Вовата или когото и да било, а се хваща и си оправя нещата. Неспособният цял живот чака Неволята или по-скоро да падне Запада, който не е ясно как точно му пречи, но нали трябва да има виновен за личните му неуспехи. Всички други са виновни (американците, евреите, Урсула, Байдън), но не и той. Той си е супер хахаха

137

Баба

преди 4 часа

"Само полската армия е дала над 15000 жертви досега и то от редовната си армия, което е почти десет процента от личният състав на войската й. Затова и увеличават числеността."Това е руската загуба за ден, затова Путин ще прави първото допълнително набиране на войска в Русия от Втора Световна Война насам, и затова плаче на С. Корея за войничета. А иначе Полша не е загубила и 1 войник, тъй като ни една страна от НАТО не участва в бойните действия.

136

Баба

преди 4 часа

"Май нещата за киевската хунта отиват на много зле щом са ревнали за няколко хиляди северно корейци, че щели да воюват на страната на Русия."Май нещата са много зле за руската хунта и диктатора (30 години на власт си е истинска демокрация) Путин, щом реве на С. Корея (бедна и нещастна страна) за войници, май бая руснаци са тор в Украйна. Слънчогледите в Украйна ще растат.

135

Анонимен

преди 4 часа

Само полската армия е дала над 15000 жертви досега и то от редовната си армия, което е почти десет процента от личният състав на войската й. Затова и увеличават числеността.

134

Баба

преди 4 часа

"До Баба Мислиш ли? Или се самозалъгваш защото си много уплашен!?"От какво да съм уплашен, моето момиче? От една страна, дето с 5 пъти по-голяма армия и ресурси, вече 3 месеца не може да си върне територията в Курска област? От същата страна, дето проси от С Корея войници, защото толкова много загуби от инвазията си, че не може да си попълни загубите? Не мисля, че правилната дума е: "уплашен". По-скоро е "разцепващ се от смях", но да, смешни са ми проснаците колко са некадърни.

133

Анонимен

преди 4 часа

Бартер за 400 кози!

132

Анонимен

преди 4 часа

Какво да очакваме да каже Сеул? да не би нещо друго?

131

Анонимен

преди 4 часа

Май нещата за киевската хунта отиват на много зле щом са ревнали за няколко хиляди северно корейци, че щели да воюват на страната на Русия. Май натуту търси повод да вкара свой контингент в Украйна и то вече легално за да се оправдае пред своята общност за невъзвратимите си загуби през тези три години откакто Русия е започнала СВО-то в Украйна с цел денацификация и демилитаризация на фашистката киевска хунта и защота от геноцид на народа в донбас и източна украйна!