15

Анонимен

преди 5 часа

И защо това трябва да е тема за обсъждане в ЕП? Доколкото знам, Украйна и Русия не са членове на ЕС. "Украйна трябвало да спечели"?! Тия тотално са скъсали с реалността.

14

Анонимен

преди 5 часа

И не военнопленници и не 117, хиляди ги водят безследноизчезнали, за да не плащат компенсации на близките и за да могат командирите им да прибират парите, които им се плащат, за да воюват. Талегат гъмжи от разказици на ВСУ-шници, които разказват за безобразията, които се творят в украинската армия и въобще в Украй. Когото не го мързи, да се запознае с истината.

13

стига бе

преди 5 часа

В Курск пленници не се вземат, Русия предупреди. Има свидетелства как полски наемници убиват мирни жители в областта, бесят и застрелват, какви пленници искате от такива фашисти?

12

ИВАН

преди 5 часа

ТРИБУНАЛ ТРЯБВА ЗА УР-ЗУЛА И ТОЗИ НА СНИМКАТА! ЗАТОВА ЧЕ СЪЗДАДОХА ТОЗИ КОНГФЛИКТ!

11

поне 100 по толкова

преди 5 часа

са били изоставени от ВСУ да умрат от раните си на бойното поле, по една случайност ВСРФ са ги открили, но не винаги има възможност да бъдат спасени.

10

Анонимен

преди 5 часа

Вчера, също от трибуната на ЕП някаква Джорджа Малони викала "Слава на Украйна". Някой от ръководството на ЕС интересува ли се от нещо друго, освен от войната с Русия? Питам, понеже Украйна не е част от ЕС. В съюза членуват доста други държави, но явно тяхната съдба не вълнува ръководството.

9

Обективен

преди 5 часа

Истината е,че доста украинци се предават на руснаците с цел да спасят живота си.Това разбира се не е изгодно за Зеленият наркоман и западните му господари.Нещастните украинци трябва да се бият до смърт за американските интереси.Затова се публикува информация,че военнопленниците са изтезавани,убивани...

8

858

преди 5 часа

Може да са Американски военнопленници ,затова така да реват.Украински военнопленници такова животно няма.

7

Анонимен

преди 5 часа

Това включва ли онези които загинаха близо до Донецк когато ВСУ ги обстрелваше с Хаймърс? Или онези в руския Ил-76, предвидени за обмен, които ПВО на ВСУ ги свали?

6

Анонимен

преди 5 часа

а украйнците кога ще се научат да не изоставят свойте ранени когато се изнасят на бегом??

5

Анонимен

преди 5 часа

"Най-малко 177". Дидие как ги преброи, да не е ходил в руските лагери за военопленници? Иначе правилно и в съответствие с реалностите, са включили като Донецка област като част от Русия.

4

Непобедимая русская

преди 5 часа

Пленените украинци убиваме по-лесно, защото са без оръжие. Както и цивилните убиваме лесно по същата причина. С въоръжените украинци имаме проблем.

3

Анонимен

преди 5 часа

Тия от ЕС пак ли ще пращат призовки на Путин? Не се отказват лесно от мерака да си делкат Русия и без да се усетят, стават за смях на всички. Впрочем, какво стана с трибунала в Хага и заповедта за ареста на Путин?

2

Христо Христов

преди 5 часа

Старнно защо ЕС изгони австрийския генерал, който припомни за лагерите на Айзенхауер, където над милион немски войници с отказан статут на военопленници са оставени на голо поле да оцеляват сами.

1

Христо Христов

преди 5 часа

Чуждите наемници и Азов не са военопленници. Отделно, Русия многократно призовава преди всяка атака украинските войници да се предадат. Факти.