146

До 144

преди 4 часа

На кой и за какво говориш въобще не ти се разбира.

145

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 часа

Русия не е 145 млн. Толкова беше целия СССР, преди разпада. Никой не е преброявал Русия от десетки години, всичко е стъкмистика там.

144

Анонимен

преди 4 часа

До До 140 - Напротив. Получи ми се и понеже няма какво да добавиш, пишеш посредственото "не ти се получи". Хайде радвай се на пенсийката и така. Лошо няма да си възрастен човек. Дори не е лошо да си русофил. Лошо е обаче да си възрастен човек и да не искаш да се съобразяваш с желанието на младите относно бъдещето на държавата ни. Все пак шанса те да живеят в това бъдеще е доста по-голям отколкото днешните възрастни да доживеят дотогава. Законите на природата са такива.

143

Анонимен

преди 4 часа

Щом 145 милионна Русия опря до корейските войници, значи в Блатото вече никой не иска да ходи на фронта. Всеки бяга или се укрива.

142

До 140

преди 4 часа

Не ти се получи.

141

Анонимен

преди 4 часа

До 139. Ти ли ша на пращаш бе ксртоноядец?

140

Анонимен

преди 4 часа

"Що тряа някой да ходи някъде другаде?" - Не става въпрос дали трябва или не. Всеки сам решава (поне докато живеем в демократично общество) дали да стои в България или не. Кой си ти, че да казваш на някой да не напуска България? Има доста българи (някъде около 3 милиона), които са някъде другаде. Те са си го избрали. За тях това е правилният избор. Сред тях има не малко русофили. Колко процента от тези русофили са в Русия? Няма дори 0,1%. Защо така?

139

Путин

преди 4 часа

Руската войска е на свършване. Съюзниците Хизбула и Хамас ги ликвидираха Израел. Като свършат и севернокорейците, идва ред на БГ копейките да ги пращам за пушечно месо на фронта. Копейкин, Радев, Пеевски, Борисов, гответе за за СВО 2025! Ура!

138

До 137

преди 4 часа

Що тряа някой да ходи някъде другаде?

137

Анонимен

преди 4 часа

Най-хубавото е, че сред младите българи русофили почти не се срещат, а някой български младеж да иска да отиде в Русия и да живее там е направо почти невъзможно да видиш. Като цяло да срещнеш русофил, който да иска да живее и работи в Русия е трудна задача. Аз досега (на 38 години съм) не съм срещал такъв. Като го попиташ защо и започват едни оправдания хаха Може и да има примерно 10-ина такива в цяла България. С други думи всички тези русофилски коментари са на хора най-вече от третата възраст.

136

Анонимен

преди 4 часа

Щот задуха друг вятър и те не живеят вече в България духнаха и те.Шубето е голям страх.

135

До Анонимен 133

преди 4 часа

"Е то така тайно могат и американските специални части да отидат да защитават Украйна, без официално САЩ да са намесени." ххххххххххххххх Че те си го правят - и тайно, и явно. И то не само в Русия. И то не само сега, а от десетки години. Светът пропищя от тях.

134

Крундел

преди 4 часа

значи руската салата ще е гарнирана с корейски подправки вече...

133

Анонимен

преди 4 часа

Е то така тайно могат и американските специални части да отидат да защитават Украйна, без официално САЩ да са намесени. Даже на външен вид са неразличними от украинци, пък корейците си личат от 100 километра.

132

Анонимен

преди 4 часа

Генчо знаеш ли кой ще ги спре има кой.

131

До 129

преди 4 часа

Всички прокози тролейбуси са живели с години в Русия да знаеш.

130

Анонимен

преди 4 часа

Не е вярно но и да е вярно Запада изпрати хиляди войници на смърт в Украйна че и в Русия повечето в Курск са западна пратка поляци литовци французи и всякакви други има и българи.

129

До 125

преди 4 часа

Не знам как изведнъж се оказва,че всички тролеи не живеят в България,а някой, които се правят на софиянци не познават София, явно да пишеш на български не е достатъчно да станеш българин,а иначе акъл дават

128

Евгени

преди 4 часа

Корейците,ако тръгнат за Москва,кой ще ги спре?

127

Анонимен

преди 4 часа

Това да не е т.3 от тайния план на зеления - да вкара двете Кореи на своя територия, че кога двама се карат, третият да спечели. Само дето не се знае кой ще е третият.