64

Анонимен

преди 5 часа

Бели коси , революция не правят , а младите са с демократично промити мозъци и постоянно напушени . Не очаквайте никакви промени в държавата , тя е пред закриване .

63

Анонимен

преди 5 часа

Иска ви се, ама няма. При гласуващи едва 25% (дефакто само твърдия електорат), ще си правим избори през 3м. С тези политици толкова... а други няма. Българина хем иска промяна, но не иска д анаправи нишо за нея..

62

Обективен

преди 5 часа

Може, но докато Буци се бута за Началник, нЕма да стане.

61

Анонимен

преди 5 часа

Политиката на ПП и Възраждане целят държавен хаос от алчност за власт чрез престъпни методи на клевети и внушения, практика от криминално проявени типове внедрена в парламента?

60

Анонимен

преди 5 часа

Не, нее. Правителство няма да има. Докато не се приме еврото, а може би и докато не дойде либерализацията на тока - за да няма виновна партия! А да е виновно служебно правителство!!! И точно сегашното такова бърза и иска от 1 януари да приемем еврото!!!! видяхме го, нали? А то еврото е вече напечатано!!!

59

До 58

преди 5 часа

До Анонимен Много песимистичен коментар! Това искат да ни внушат! Точно затова е крайно необходимо да гласуваме масово в своя полза, в полза на нас самите, на семейството, на бъдещето на децата! Гласувайте умно! Гласувайте така както кандидатствате за работа - първо, коя партия е най близо до вашите виждания по говорене и второ има ли потенциала да си изпълни обещанията или всичко е само красиви, но изпразнени от съдържание приказки!

58

Анонимен

преди 5 часа

Лъжеш Главчев - Пеевски купува наред ,нереза му гаден!!

57

Главчев форевър

преди 5 часа

шЪ прикличи като ББ и другите от ГЕРБ се откажат да кандидатстват за членове на НС )))

56

Анонимен

преди 5 часа

Кой още вярва в дядо Мраз? Наистина ли мислите, че комунистите ще ви дадат нещо? Те заграбиха държавата 1944 години, после направиха преход 35 години кражби и си мислите, че от вас зависи нещо и вие ще имате нещо в България ли? Пак ще ви преметнат набързо и ще ви видят сметката. Кой не скача е червен!

55

ЗАТВОР ЗА убииците

преди 5 часа

Warnings about anti USA anti UNITED NATIONS COUNTRIES terror trough JOE BIDEN team Experts must to make tests from 1999 to October 2024.Внимание след окупацията на власта в САЩ от чужди шпиони и диверсанти начело с JOE BIDEN ,CAMALA HARRIS ,LOID OSTIN,ANTONY BLINKEN co..СА дадени указания за разорителен терор срещу Европа Подставени на власт в КИЕВ И КРЕМЛИН РУ / РОССИЯ се ползват за исключително жестоки масови убииства мирни граждани вкл МИРНИ ВОЕННО СЛУЖЕЩИ ОТ АРМИИТЕ НА РОССИЯ Украйна

54

bb

преди 5 часа

Едва ли! Докато не са готови от парламента да пуснат кокала след 35 години опити и кражби, ням как да стане! Явно е, че с парламентарна република не става.

53

Анонимен

преди 5 часа

Цялата ни територия е като във филмите на Хичкок , и това се дължи на крадливите и лъжливите политици !!!Докато боко и шиши са на свобода никога няма да се оправи тази страна !!

52

STOP AI TERROR

преди 5 часа

НАд 3 000 000 жертви на терор с "ИЗкуствен интелект" анти ГРУЗИЯ.Експерти да проучат как са отровени милиони граждани на ГРУЗИя с цел ОКУПАЦИЯ НА ВлАСТА.НА видео репортажи се чуват заповеди от турско говорящи терористи за усилване на облъчвнаеот с пси генератори за манипулиране на тълпите изкарани на улиците за рекламни протести. САМо отровени с дози над.. са пристигнали докладват на ГРУЗИНСКИ С АКЦЕНТ.. НАрко тестове на протестиращи ..

51

STOP AI terror

преди 6 часа

Внимание провеждат с еисключително нгало престъпни диверсии срещу народите от ООН,.Експерти да проверят поrазяване на милиони преди и по време на избори вкл в МОлдавия /Кишинев над 1 690 000 пострадали тежко нелечимо. ДА се направят тестове за пси активни нарко спец добавки с които са отровени измамените да гласуват. ОТлично се виждат жертви на терор с "ИЗкуствен Интелект терор анти Источна Европа"> поразени са точно определени дялове на главен мозък . Следят поименно жертвите .

50

Анонимен

преди 6 часа

Чекмеджан еврофондов си го каза - не смя ли първи, не стане ли с нашия мандат - никаква подкрепа за никой и отиваме на нови избори.

49

Анонимен

преди 6 часа

Ама какъв е Главчев да определя конституционния ред в държавата той по-голям от Конституцията ли е той про сто едно човече сложен оттам за служебен премиер нито избира нито някоя гласувал за него че иска и да променя конституционния ред в държавата Да няма избори представете си *** Какъв си ти превратаджия ли си какъв си

48

pich

преди 6 часа

Главчев, като се махнете ти и подобни на теб "умници", които не можете да вържете 2 приказки (гледах връчване на мандата от президента, та ти не можеш да говориш бе човек, нямаш речников запас никакъв) може и да няма избори, но докато са такива като теб по върховете, ще има избори до дупка.

47

Анонимен

преди 6 часа

Бойко е страхотен мъж. Само като видях снимките на кревата с наметнат чаршав бях сигурен, че този мъжкар е тъпкач от класа и Банкя може само да се гордее с такъв расов мъжкар.

46

Затвор за ПОЛИТИЦИТЕ

преди 6 часа

ВНимание ЗАБРАНЯВА Се провеждането на поредна нагло престъпна анти българска диверсия рекламирана като "ИЗБОРИ" 27 Октомври 2024.терористите на власт са дали заповеди за монтаж на нагло престъпни диверсионно терористични камери в изборните бюра и позлване на следени като годни за дистанционно взривяване машини за гласуване. Експерти да докладват как ще бъдат арестувани терористите на власт в СОФИЯ вкл Румен Радев и ..Видео терора е ЗАБРАНЕН ОТ КОНСТИТУЦИЯТА чл.32. НАд 1 000 000 деца жертви.

45

Анонимен

преди 6 часа

Това нема да са последните избори. Напролет отново - едни и същи крадливи муцуни вече 15-20 години направиха България и народът и най бедните в ЕС за сметка на една шепа самонаричащи се политици. Един завод да има построен от държавата за 35 години? Една нова болница?- закрити по времето на ГЕРБ една голяма част от общинските. За кого вече да се гласува?