213

Инж+

преди 2 часа

БРИКС е просто театър. Путин е толкова "мъдър" и "хитър", че затъна в блатото "тридневна СВО" до уши!?!?!? Десет пъти по-зле от Афганистан.

212

Западняк

преди 2 часа

До хи-хи. Броят на населението и големината на територията въобще не е критерий за благоденствие и стандарт бе, глу.пак. Ако ми кажеш, че в Бангладеш е по-добре от Швейцария, не ти остава нищо друго, освен да отидеш на психиатър.

211

До Хи Хи

преди 2 часа

Запъдът така "е изолиран", че най големият му проблем в момента е наплива от БРИКСаджии по границите му които бягат от прехваления ти БРИКС.

210

Анонимен

преди 2 часа

Путин е по-изолиран и от мене бе. Аз къде с виза, къде без виза, мога да отида където си поискам по света, а на джуджето половината свят му е забранен, щото ще го арестуват, ако го хванат в Европа например.

209

Хи хи

преди 2 часа

БРИКС е половината свят, плюс още 70-80 държави са с Русия, което е общо 75-80% от света. Изолиран е запада, щото е много малък и на малки територии . Няма как жужета да изолират великани !

208

истината

преди 2 часа

Путин се чуства изолиран и затова организира купони за диктатори, за да хвърли прах в очите на руснаците които едва траят ограниченията му но не смеят да кажат гък защото ще ги връхлети затвор или нещо по-лошо.

207

анонимен келеш

преди 2 часа

Ти да видиш!:):):)нашите копейки как се загрижили Вовата дали бил изолиран или не:):):)Те даже на пияните руснаци вече им е през дедовия,но тук наште са настръхнали като оси:):):)

206

BG

преди 2 часа

Незнам кои къде е но нас никъде не и бръснат за сл ив а нито в НАТО нито Европеиски съюз нито Брикс никаде

205

Анонимен

преди 2 часа

Путин изглежда всичко друго, но не изолиран CNN за срещата на върха на БРИКСТелевизионният канал отбелязва, че въпреки усилията на западните страни да изолират Русия и нейния президент, срещата в Казан демонстрира, че страната не е сама на международната арена.

204

от БАН

преди 2 часа

За люлинската панелна мижАтурка държави като Китай, Индия, Бразилия и една камара други е значат абсолютно нищо. На въпросната мижАтурка и дай само бира Айряна, джойнт и пазарлък в каЛфЛан и квартира с бабичка "на Гърция".

203

Анонимен

преди 2 часа

Брикс е един Франкенщайн ,създаден за банкети на вождовете пт третия свят.

202

Анонимен

преди 2 часа

Баааси, колко е жалко да си копейка! :)

201

Анонимен

преди 2 часа

Недоимперията РАСИА: знаме - от Холандия, герб - византийски, химн - интернационал", територия - на Златната орда на Чингис, население - блатна чорба от буряти,марийци,фино-угри,чечени,калмики,татари. Расийски език - изкилифинчен старобългарски,с първа граматика от 1756 година,написана от Ломоносов. История - фантазии на душевно-болни сатрапи като Сталин и Путин. Няма расийски фолклор,дрехи,песни и танци,всичко е крадено от други народи.Вечен крепостен затвор,управляван от нерасиани

200

Анонимен

преди 3 часа

Ние, разбира се, пак сме губещите с ЕС, в който сме набутани насила и който ни ликвидира икономически. БРИКС е алтернативата на батака, в който сме сега.

199

Анонимен

преди 3 часа

Не е верно. Сърбия е представена от четирима министри единия вицепремиер.

198

Крим НЕ е Украйна

преди 3 часа

Путин НЕ е изолиран. Това и от космосът се вижда.

197

БРИКС

преди 3 часа

БРИКС прави нащо много важно в икономически план - обединява големи консуматори на горива и суровини Китай, Индия, Бразилия и Русия в един общ пазар, в който Русия ще стане техен суроминен придатък на ниски цени. Тези големи консуматори вече няма да тежат на пазарите на суровини и цените падат. В момента цената на газа е по-ниска отпреди войната, ама никой не го вижда-...

196

Анонимен

преди 3 часа

Стига си образовал хората бе добре ли си. Хубаво че поне нищо не знаеш и никой не те чете. Като разпечатано писмо си , аман.

195

мдаа

преди 3 часа

Вие питате, Ню Йорк отговаря: "Ню Йорк Таймс": Путин постигна дипломатическа победа. Целият свят видя, че той не е изолиран!

194

Анонимен

преди 3 часа

Палестина си прави ракети а ти чакаш някой да ти ги даде Турция и Гърция искаха това да стане