155

Анонимен

преди 1 час

има разбира се, панелка да се продава на такава цена, при положение че дори е минал срока на годност на сградата!

154

александр морозов

преди 1 час

До Алекс 148 - Скоро ходил ли си в Рим, Милано или Неапол? Те простите хора, с пари, не знам защо живеят до езерата Комо, Гарда и Магиоре? Може би защото, Монако, Цюрих, Грац и Флоренция им са 6ч. път. Друго си Панчарево - 4000 eur/m2, Истанбул, Солун и Букурещ са ти на 6 часа (ако стигнеш). Умен е българина и има пара!

153

aa

преди 1 час

Няма викат. Едно очертано парко място в Младост шити е 32к евро

152

инвеститор

преди 1 час

ох, като я видя тази снимка горе повече от 500 евро/кв не бих дал.

151

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен (113) Давал три апартамента под наем за по 1К и си живеел живота?!?! Селски та с тия 3 К не мога една вечер на дискотека да ида веее!!!

150

Анонимен

преди 2 часа

Балон няма .Има спекула със покупкопродажбата на жилища.Колко процента е комисионната за продажба на жилище която получава агенцията???Пример продават ти жилище за 100 000 и ти вземат 10 процента за услугата цената става 110 000 веднага и това само със таксата за агенцията а после таксата за кредита за нотариуса за държавата и хоп цената станала150 000.след 6 месеца ти тръгваш да продаваш това жилище на печалба на цена 170 000 и пак почва същата въртележка!И после що се вдигали цените.

149

Анонимен

преди 2 часа

Не 2700е., тя удари 4000е. на места. Но докато има б*лъци да купуват, ще има и спекула, т.е. балон.

148

Алекс

преди 2 часа

До александр морозов Когато си купиш къща в Рим или Милано за 550 евро/кв.м.,тогава пиши.Да сравняваш италианско село със столица е некоректно.

147

Чекмеджан от Банкя

преди 2 часа

"сделките се забавят, но все пак ще расте".... Купувайте и гласувайте за мен! Аз ще поддържам ръста с алтернативи на Цветанов и Цецка, които ще уредя да купуват на 600 евро, а вие баламурниците на 5000 ако искате взимайте.

146

Алекс

преди 2 часа

Сегашният балон се оказа по-здрав от този през 2008 год.Ще гърми по-оглушително.

145

александр морозов

преди 2 часа

Няма балон. Куквайте хора! Една жена ми каза, че догодина ще са по 4000 eur/m2. Аз си купих една къща в северна Италия 300 м2 на 550 eur/м2. Тез прости хора не знаят как се минаха. Но София е друго такъв лукс и в Швейцария не са виждали.

144

Хмм

преди 2 часа

Проблема с цените на жилищата е навсякъде! То не случайно, в цяла Южна Европа - Гърция, Италия, Франция, Испания и Португалия младите 30+ годишни живеят с родителите си. Това ще остане още дооооста време. Даже и за Испания където минималната е 1100 Евро пак не могат да си позволят жилище. Нещо се случва ама не мога да разбера какво... Банките дават пари на хора дето няма да могат да ги изработят следващите 100 г. за неща които не се знае колко ще изкарат

143

Спокойно!

преди 2 часа

До Анонимен В София всички са селяни, първо, второ, трето коляно, без значение. Всички са селяни! И като такива най-дивите имат огромни претенции, че са нещо повече от другите селяни.

142

Карбовски

преди 2 часа

В едно от последните интервюта на Карбовски със Стив Ханке, големият икономист каза, че още преди три години посъветвал клиентите си да инвестират в имоти, в България. Посъветва да се изкупува земя. Скъпи българи, ние си загубихме държавата. Накрая съветът беше народът да си купува долари и диаманти! Това е, аборигените ще останат без земя и жилища, но ще бъдат щастливи да притежават долари и диаманти, които нито се ядат, нито се пият.

141

Анонимен

преди 2 часа

закривай

140

Анонимен

преди 2 часа

До тъжно ми еНЕ ЗАБРАВЯЙ ВСЕ ПАК,ЧЕ СОФИЯ БЕЗ СЕЛЯНИТЕ ЩЕ ИМА МАЩАБИТЕ НА МОНТАНА ИЛИ КЮСТЕНДИЛ!

139

тъжно ми е

преди 2 часа

ами ходи си пак обратно на село, а ? че много като теб станаха такива задръстили иначе хубавата ни столица

138

Анонимен

преди 2 часа

АКО ИСКАТЕ ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ ПРОСТО ГЛЕДАЙТЕ КЪДЕ СА НЕЗАКОННИТЕ РОМСКИ КВАРТАЛИ...РОМИТЕ ВИНАГИ ИЗБИРАТ НАЙ-ДОБРИТЕ МЕСТА ЗА ЗАСЕЛВАНЕ...КАКТО КАЗВАШЕ МОЯТ ДЯДО СЕЛО БЕЗ РОМИ НЕ МИ ГО ХВАЛИ,НЕ Е ХУБАВО СЕЛО...СТРАТЕГИЧЕСКИ И ЛОГИСТИЧНО ПОГЛЕДНАТО "ХРИСТО БОТЕВ","ФАКУЛТЕТО","СТОЛИПИНОВО" И Т.Н. СЕ НАМИРАТ В НАЙ-ХУБАВИТЕ РАЙОНИ НА СОФИЯ И ПЛОВДИВ!!!

137

Дърт пръч

преди 2 часа

Има една стара максима, която гласи, че една стока струва точно толкова, колкото е готов човек да плати за нея. Който не е ял дървото от алчност, само той вярва единствено във възходящия тренд. В годините назад е имало много сътресения и не само с недвижими имоти. Когато мине тази еуфория по купуване и/или се появи друга алтернатива, тогава никой няма да смята цени на материали, труд и тн. Задава се поколение, което ще е доста имотно. Масово по едно дете, което ако остане в БГ ще има поне един

136

?!?!?!

преди 2 часа

Този пазар на недвижимите имоти е като при пазара на пенсионерите в БГ ... Влизат и питат за цената на стоката и после си излизат без да купят нищо.