42

Анонимен

преди 4 часа

Ами ако има 200 квадрата къща с двор в Драгалевци ети 1 млн евро

41

АзъКанъАзъ7112136860

преди 5 часа

Тая е п..о..м..а..ш..к..а.. еврейска п..р..ъ..д..л..а..! Българка не може да бъде в никой случай. От същият кирлив род са със Сиди,Джамбазки и Каракачанов. ..Ц..и..г.а..н..с..к..а.. постановка!

40

Пижу

преди 5 часа

Не разбирам защо и броите имотите.Бройте на Рашков бе.Гледайте в нашата чиния.Рамадан колко и какви имоти им?С една заплата от Кремиковци като закупчик?Тези хотели по Черноморието на кого са?Да не са на бай Пешо заварчика от КРЗ-Варна?

39

БРАВО

преди 5 часа

Интересно е и още един Факт - Отстранения Главен Прокурор на Украйна има Хотели и Имоти в България за 200 милиона лева .Банско , Слънчев Бряг , Ниви в Добруджа .

38

Нане

преди 5 часа

Тая смръдла, нема за 2 лева акъл... Но, кат краварска продажна грантаджийка натрупа милиони.... Същите са тука у нас краварските слуги.... Милионери от продажничество... На Род и Родина.... ===)))

37

Анонимен

преди 5 часа

Много българско има в нея, от лъжата за паспорта до имотите, сигурно купени уж от заплати.

36

Факт

преди 5 часа

Техните министри са като нашите министри.

35

Анонимен

преди 5 часа

ГЕРБ ИЗПОЛЗВАШЕ КРАДЕНИ ОТ ЕС ПАРИ ЗА ДА КОРУМПИРА МАКЕДОНСКИ ПОЛИТИЦИ

34

Анонимен

преди 5 часа

До Марко Е и какво направиха като нали работеха в ЕС и Югославия се распадна. Сега са с Китай.

33

мк яничерка

преди 5 часа

За пара е готова да се продаде и стане антибг.

32

Радослав

преди 5 часа

До Рики Мартин: викаш няма нужда от ДНК тест за да се докаже, че е от нашите? Това трябва да се постне в някоя македонска група или форум.

31

Марко

преди 5 часа

И защо да няма бе?Та Югославия беше отворена и свободна държава.Работеха навсякъде по света,границите им бяха отворени.Ние тук затова толкова се мразим,защото всички богаташи са крадци с помощта на БКП-БСП.А в Югославия са милионери по наследство.Там нямаха национализация,отнемане на жилища и масови убийства.Не ходеха с роклите и обувките на разстреляните без съд!

30

Анонимен

преди 5 часа

Бг е но е принудена да се пише мк, за да стане министърка. Ето очеваден пример за насилие към бг в мк и то на най-високо ниво. Ако се обяви смело за бг, ще я уволнат или ще я бият .

29

Рики Мартин

преди 5 часа

И тя като наще министри и министърки.Нищо ново под слънцето,нищо изненадващо.

28

Анонимен

преди 5 часа

Божинска е декларирала, че е бг, за да вземе документи.

27

Анонимен

преди 5 часа

Тогава излиза, че мк са си българи и Мицкоски трябва да разреши бг езика и история или да я уволни, че е взела бг паспорт. Той каза, че там нема бг.

26

Правилно е направила

преди 5 часа

Взела е имот и в бели държави. Скопие е албанска клоака. Личната й карта си е взела жената да се предвижва свободно, като всички останали. Нито са у нас, нито в Македония, а в Германия, Холандия да работят.

25

До Радослав

преди 5 часа

Хубаво е че няма да оставиш поколение...

24

Радослав

преди 5 часа

Ако Русия имаше достъп до високи технологии щях да предположа, че някъде имат една епруветка с генетичен материал от най заклетия русофил и чрез нея цвъкат на конвейер русофили за всяка бивша соц страна защото са кажи речи на една възраст, един и същ маниер и ръсят едни и същи глупости, а реално правят същите неща против които уж са. Тия всичките ще кажеш, че една майка ги е раждала и една тесла ги е дялкала от една и съща пръчка.

23

Анонимен

преди 5 часа

До А"нонимен"нашия Шиши" накрая ще излезе "най-малкото зло" , заради което си струва да се гласува за него! Аз и сега ще гласуванм за него и само за него!